Battle for Azeroth - Jak to bude s létáním?

  Flying    Battle for Azeroth   

Máme tady nový datadisk, spoustu nových zón a věcí k prozkoumání, ale také spoustu otázek. Jedna z nich je, jakým stylem budeme získávat povolení pro létání.

 

Na tuto otázku existuje jednoduchá odpověd: podle všech dostupných informací se bude jednat o naprosto stejný systém, který jsme mohli vidět na Legionu.

Což znamená, že létání nezískáte hned na začátku expanze, ale budete se k němu muset postupně dopracovat.

 

Cíl celého systému létání je tedy o tom, aby si hráč vychutnal veškeré krásy zón ze země. Vím, že častokrát se dá ze vzduchu nalézt spoustu krásných panoramatických scén, ale na druhou stranu přícházíme o všechno hezké, které jsme měli dávno před očima, jen to častokrát není vidět skrz koruny mohutných stromů.

 

Spousta lidí proti tomuto systému bojuje, ale myslím si, že by byl zločin, když by tyto nové zóny byly prolétávány jen na flying mountech.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabimpatt 31.05.2023 14:03

Impairment of both diastolic and systolic function was demonstrable by echocardiography in a subclinically hypothyroid group of patients with TSH in the range 4 12 mU l 98 <a href=http://cials.yachts>cialis daily</a> Results The estradiol isomers elicited an immediate relaxation, concentration dependent and reversible on spontaneous contraction

Ordefefem 29.04.2023 03:38

National Institute on Deafness and Other Communication Disorders MГ©niГЁre s Disease <a href=http://acialis.pics>best price cialis</a> In rats, raloxifene prevented orchidectomy induced bone loss and maintained ash mineral content and thickness 40, 41 and, in the same animal model, improved parameters of bone structural integrity such as three point bending and maximal load failure 42

Heakler 11.11.2017 20:20

Jako proč ne, koneckonců nebudeš tam trávit tolik času jako na starým obsahu a ten měsíc máš pořád co objevovat. Takhle se mi to líbí. Lidi co říkají, že to akorát zpomaluje expení.. Si neumí užívat krásný prostředí hry.

Hromovapest 07.11.2017 23:11

Jo je to super. Proto od Draenoru na nových světech nemám létání. Nesnáším když mě do něčeho nutěj. Jinak to nemáte. Takže a na dalším datadisku nebudu lítat.

madmidder 05.11.2017 16:17

Tento systém se mi líbil jak ve Warlords of Draenor, tak se mi líbí i teď v Legion. Jsem tedy dost spokojen s tím jak to s létáním bude další expanzi. Furt lepší než si prostě jen koupit za pár goldů to že můžeš lítat.

Aki 05.11.2017 14:15

Nemůžu než souhlasit. Do wowka už dlouho nebyly přidány tak nádherné zóny jako teď. Hlavně ty na Kul Tirasu, byla by fakt škoda si je neprojít klasickým způsobem.

Esperanta 05.11.2017 14:34

Já musím přiznat, že nikdy jsem si hraní neužila tak, jako když jsem prostě ťapkala po svých. Pandaria, WoD a i ty Broken Isles. Jasně, ke konci, když už to máš všechno prolezlé, tak to hrozně zrychlí pohyb, ale to prozkoumávání první měsíce je prostě skvělý a musím říct, že ikdyž mám lítání na Broken Isles, stejně většinu času chodím po zemi.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet