Battle for Azeroth – Poslední volání

  Battle for Azeroth    achievement    mount   

Poté, co Sylvanas rozbije bariéru mezi světy, necháme na nějaký čas Azeroth za svými zády. Zároveň s tím přijde smutné zjištění, že již nepůjde získat (nebo bude velmi obtížné získat) několik odměn z Battle for Azeroth. Právě proto je nyní nejlepší čas k získání těchto odměn.

 

V tomto článku jsme pro vás sepsali seznam a skromný návod, jak se k nim dostat, než budou nenávratně pryč. Přesné datum vydání Shadowlands sice zatím neznáme, ale čas neúprosně běží.

 

Nedostupné po launchi Shadowlands

Uncorrupted Voidwing

Uncorrupted Voidwing je drak z questu Lost FlightItem, který quest linii započne, získáte z N'Zotha na Heroic nebo Mythic obtížnosti.

Heart of Azeroth

Tento legendární náhrdelník jsme po celou dobu nabíjeli silou azeritu. To nám samozřejmě v lokacích, které nejsou z BfA, bude již bohužel k ničemu. Pokud ale vstoupíte např. do Horrific Visions, tak se schopnosti spojené s Heart of Azeroth vrátí na pomoc.

 

Heart of Azeroth Essence

Dalo se to čekat. Pokud bude Heart of Azeroth v Shadowlands vyřazeno ze hry, tak musí nutně skončit i Essence, které jsme sbírali. Pokud je tedy chcete získat všechny, máte poslední možnost.

Kupříkladu tak už nebudete moci získat achievement Phenomenal Cosmic Power.

 

Nedostupné po vydání pre-patche Shadowlands

Awakened Mindborer

Awakened Mindborer se dá získat za achievement Battle for Azeroth Keystone Master: Season FourPokud tedy po tomto mountovi prahnete, šup na Mythicy.

Mighty Caravan Brutosaur

Ano, i o Mighty Caravan Brutosaur, který stojí neuvěřitelných 5 000 000 goldů, skoro přijdeme. Po spuštění pre-patche se totiž tento mount přesune na Black Market, kde se pouze čas od času objeví.

Item Corruption

Konečně dobrá zpráva. Černá říše se změní v popel a síla Starých bohů tudíž ustoupí. A itemy, které jsou pošpiněny korupcí, o tento účinek přijdou a budou zase "normální".

 

Achievement Mad World

Achievement Mad World týkající se Horrific Visions také budete muset splnit před spuštěním Shadowlands pre-patche.

 

Konec PvP sezóny

Tohle je prostě zřejmé. Po skončení další PvP sezóny získají hráči, kteří skončí v top 0,1 % žebříčku v 3v3, tyto odměny: titul Corrupted Gladiator, Corrupted Gladiator's Tabard/Corrupted Gladiator's Tabard a Corrupted Gladiator's Proto-Drake.

 

Ahead of the Curve & Cutting Edge

To, co se děje u každého konce jakékoliv expanze, se stane i nyní. Achievementy Ahead of the CurveCutting Edge také s pre-patchem zmizí. Pokud je chcete vlastnit, musíte porazit N'Zotha na Heroic/Mythic obtížnosti.

 

Dostupné, ale obtížněji získatelné

Mounti Glacial Tidestorm a Ny'alotha Allseer ve hře zůstanou a v průběhu Shadowlands pre-patche bude jejich drop rate 100 %. Bude však těžší je získat, a to kvůli změnám, které v pre-patchi přijdou: přepracování class, seškálování levelů a odstranění Corruption systému.

Také se v tomto kontextu hodí zmínit Warfronts a Island Expeditions: obě tyto features by měly být hratelné i po spuštění Shadowlands, ale nejspíš budete mít problém sehnat na ně lidi – valná většina hráčů se nejspíš bude soustředit výhradně na nový obsah a po nějakých expedicích ani nevzdechnou. Pokud tedy chcete mít splněné achievementy nebo získat konkrétní odměny z Warfronts nebo Island Expeditions, uděláte nejlépe, pokud se do toho pustíte ještě před spuštěním Shadowlands.

 

Jak budete trávit poslední měsíce s Battle for Azeroth vy? Budete farmit, co se dá, dokud je čas, nebo si dáte menší pauzu? Co vám chybí z věcí, které chcete ještě získat? Dejte nám své plány vědět do komentářů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

godlike 03.08.2020 13:46

Doufám,že expedice půjdou solo později.Jinbak pohoda jsem smířen s tím co nezískám.Díky za článek.

Bellatrix 04.08.2020 15:26

Ano, Warfronts i Island Expeditions by měly být hratelné i po spuštění Shadowlands.

Šéfredaktor WoWfan.cz

kuchta 03.08.2020 02:20

Ja by som sa chcel spýtať na Warfronty bude ich možné chodiť aj v Shadowlands ? Ide mi hlavne o to že je tam par pekných kusov na Xmog len bohužiaľ není čas hrať

Batole 03.08.2020 11:31

WF a Expedice nebudou dostupné v SL.

kritik 03.08.2020 12:35

@Batole

podle totohle pry budou https://www.pcgamesn.com/world-of-warcraft/shadowlands-horrific-visions

Ale ja vidim problem v pvp island expedition, ty nych ja zrusil, protoze v Sl to nikdo nebude hrat a ty achievy technicky nepujdou splnit.

Batole 03.08.2020 13:20

@kritik Jo, spletl jsem se. https://www.wowhead.com/what-to-do-before-shadowlands#island-expeditions

Bellatrix 04.08.2020 15:25

Na konec článku doplněn odstaveček o Warfronts a Island Expeditions.

Šéfredaktor WoWfan.cz

kuchta 07.08.2020 22:17

Díky všetkým za info. na takéto veci vždy nejaký blázni na to ako ja nájdu takže by som sa toho nebál :-)

Asimerian 02.08.2020 21:17

Mohli by ste napísať ako to bude z týmto aachievom? https://www.wowhead.com/achievement=13779/phenomenal-cosmic-power

Batole 02.08.2020 21:41

Z komentářů na wowheadu: HORRIBLE NEWS, EVERYONE! - "All Rank 4 Essences can no longer be earned once Shadowlands strikes" (this is the actual expansion launch, and not the pre-patch)

Bellatrix 04.08.2020 15:21

Že už nebude možné získat esence, to je v článku řečeno. Ale projistotu jsem tam doplnila i ten konkrétní achievement.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Batole 02.08.2020 20:10

Fajn článek, díky.

Bellatrix 04.08.2020 15:21

Potěšení je na naší straně.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet