Battle.net je nyní globální

  battle.net   

Přivítejte nový, globální Battle.net!

Boříme bariéry. Vždy jsme chtěli, aby Battle.net byl místem, kde se hráči mohli spojit, spolupracovat a hrát oblíbené hry. Nyní je tato myšlenka skutečně globální.

 

"Když Battle.net poprvé vyšel, jeho úkolem bylo hráčům přinést multiplayerový zážitek do dané hry," říká Arron Goolsbey, víceprezident Platform Engineering for Battle.net. "O 15 let později Battle.net vyrost do služby, která pokrývala všechny hry od Blizzardu, ale stále byl dělán s tím, že hráči budou hrát pouze s lidmi z jejich regionu. Internet za tu dobu ušel obrovský kus cesty, a umožnil celosvětový meziplatformí zážitek s vysokou kvalitou. Battle.net dělá další krok."

 

Počínaje dneškem se váš Friend list ze všech regionů spojí do jednoho*, tudíž nebudete muset přepína mezi regiony, abyste si mohli povídat s vaším kamarádem na druhém konci světa. "Až bude globální Battle.net vydán, poprvé v historii Battle.netu se budou moct hráči z celého světa budou spojit v jednom větším Blizzardím ekosystému a to bez jakýchkoliv překážek," říká Diana Hubbard, Platform Design Manager. "Až se tak stane, hráči budou moct snadno navazovat nová přátelství, skupiny a komunity - dláždit cestu pro nová pouta skrz současné, ale i budoucí herní zážitky. Toto je pouze první krok, od této chvíle budou věci jenom lepší." Aby došlo ke zdůraznění nové éry globálního gamingu a sociálních vazeb, došlo k aktualizaci Battl.net loga.

t995i0mtpv_dddb25a1b84252e8031c756806010b5d4eae4050_1624193322_2544.png

"Před časem jsme si uvědomili, že by bylo lepší, kdyby původní koncept regionálního Battle.net byl špatný, pro hráče by byl lepší globální Battle.net," říká Jeff Allison, Lead Product Manager for Battle.net. "Zboření bariér bylo složitým úkolem. Když se nám to teď podařilo, těšíme se na budoucnost, ve které mohou hráči přes Battle.net komunikovat a hrát bez ohledu na to, kde se právě nachází."


Globální Battle.net taktéž přináší cross-platform funkcionalitu. To dává vývojářům možnost hrát s hráči na PC i na konzolích. Overwatch budou první, kteří této možnosti využijí.


"Budete si moct udělat přátele kdekoliv, jelikož hry na Battle.netu budou moct využít tohoto evolučního zážitku," říká Goolsbey. "Těšíme se na budoucnost, ve které miliardy hráčů po celém světě mohou hrát spolu a navazovat přátelství, bez ohledu na to, kde jsou a na jakém zařízení hrají."


Tyto aktualizace backendu Battle.netu umožní vývojářům do budoucna vytvářet globální zážitky pro naše hráče, takže zůstaňte naladěni!

 

*neplatí pro Čínu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet