Battle.net, 30% trial účtů se dostane nad lvl 10

Battle.net jako sociální síť?



Senior víceprezident Blizzardu, Frank Pearce, doufá, že se Battle.net stane herním ekvivalentem sociální sítě Facebook. Zároveň ovšem přiznává, že je to velice ambiciózní tvrzení.
Byli bychom velmi, velmi spokojeni, pokud bude Battle.net pouze pro Blizzdovské hry a komunitu. Komunita je pro nás velice důležitá.
Otázkou zůstává, zda se jim to povede. Velice mi to připomíná STEAM. Tam máte taky friend list a můžete s hráči komunikovat. Taky bez problému napíšete kamarádovi, který hraje zrovna jinou hru, než vy. Ovšem Battle.net přidá i něco navíc. Doporučuji Vám shlédnou video, kde se dozvíte víc od Grega Canessy, ředitele projektu Battle.net 2.0.

Za video děkujeme fanouškovskému webu http://www.starcraftcz.com!

70% hráčů končí ještě před levelem 10



Mike Morhaime, prezident společnosti Blizzard Entertainment, prozradil v rámci nedávného setkání s investory docela překvapivá data týkající se hlavně nováčků.

Zhruba 70% trial účtů se nedostane přes level 10 a skončí s hraním. Pouze 30% účtů tuto hranici překročí. Chtějí proto vylepšit podmínky, aby tolik potencionálních hráčů nekončilo. Proto v datadisku Cataclysm budou úplně předělány startovní lokace podle současných standardů, aby hráči viděli hned na začátku nejlepší práci vývojářského týmu.


Snad to nové hráče naláká. Přece jen startovní lokace již byly nudné a hráči se s novinkami setkali až po dlouhých hodinách expení. Současně to může nalákat i stávající hráče, kteří si budou chtít nové lokace vyzkoušet.

Naposledy upravil/a Wrent 08.12.2010 v 22:46:17.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

DoCToR 21.02.2010 14:44

Těch 70pr sou jen boti co tam spamujou reklamu na goldy nebo reklamy na jiné stránky lidí kteří tam vůbec nehrajou... A proč hrát trial přes 10 lvl když tam pomalu nic nejde, ah, trade, whisp a pod., to si rovnou kupím new acc

Rreezznniikk 21.02.2010 11:42

Na trial acc testuju model editing a hacky .. myslim ze tech 70% taky .. jinak ty northrendsky opancirovany stavby se mi vubec nelibi akorad tim skazi Azeroth..

NULL 21.02.2010 08:28

tak to je super jesli to bude něco jak pro dk tak si zkusim zahrát za všechny rasy ať to vyzkoušim.

HITro 20.02.2010 21:42

no ani sa necudujem hracom ktory si skusia trial v tychto dnoch ... isto sa im tie nechutne lagy na serveroch ktore su umiestnene vo frankfurte (ostatne su OK ) nepacia a radsej sa na to vykaslu...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet