Battle.net - jak s ním spojit WoW account

Ze všeho nejdřív bych chtěl říci, že pokud si svůj account do tohoto data nespojíte, nic se vlastně nestane, akorát již nebude možné se s Vaším starým account name přihlásit. Jakmile svůj WoW account spojíte s battle.net, budete se přihlašovat pod svým Battle.net nickem, což je Vaše emailová adresa.

Jak se zaregistrovat na Battle.net

Pokud již svůj Battle.net account máte, můžete tyto kroky ignorovat, pokračujte až tím "Jak spojit svůj WoW account s Battle.net". Běžte na https://eu.battle.net/login/ a klikněte na Sign up now!
/pic/battle.net/sign_up
V dalším okně vyberte Vaši zemi (nejspíš tedy Česká republika nebo Slovensko). Po vybrání si musíte přečíst licenční podmínky a souhlasit s nimi. V následujících dvou oknech vyplňte Vaše osobní údaje. V posledním okně musíte kliknout na Create Account.
/pic/battle.net/create_account
Jakmile dokončíte registraci, měla by Vám na zadaný email přijít potvrzovací zpráva s odkazem, na nějž klikněte.

Jak spojit svůj WoW account s Battle.net

Abyste spojili svůj account s Battle.net accountem, běžte na https://eu.battle.net/login/ a přihlašte se. Dostanete se na stránku Vašeho profilu. Vy klikněte na tlačítko Begin Merge.
/pic/battle.net/merge_account
Na další stránce napište account name a heslo Vašeho starého WoW accountu. Nakonec potvrďte kliknutím na Merge Account. Od této chvíle se do hry přihlašujete přes údaje Vašeho Battle.net accountu! Po úspěšném spojení accountů byste měli na záložce profilu vidět krabici některého z WoW produktů (podle toho, co máte na accountu aktivované).
/pic/battle.net/my_games
V případě nějakých dotazů se nebojte ptát kohokoli z redakce, na shoutu nebo na fóru.

Naposledy upravil/a Novom 11.10.2009 v 22:02:48.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 11.10.2009 22:15

udelal sem vse podle navodu.. mam tam i tu krabici.. pouzil jsem nove heslo aj login do prihlaseni.. dokonce vyberu typ realmu (normal, pvp, Rp...) aj jsem zaskrtnul devepment.. ale pak se me nezobrazi zadny server na ktery bych se mohl pripojit... dokonce v uvodnim okne mam vravo dole aj napsany muj server... ... nwte co s tim moze byt? trvalo vam nejaku dobu enz ste se pak mohli zas propojit a nebo to slo hned?
<br />

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet