Ben Foster o Warcraft filmu

http://media.wowfan.cz/warcraftfilm
Ben Foster v rozhovoru o filmu The Program pro IGN zmínil i několik maličkostí o chystaném Warcraft filmu, který by měl mít premiéru příští rok. Foster, jenž ve filmu ztvární postavu Medivha, nechtěl zacházet moc do detailů, ovšem mluvil o několika maličkostech, které potěší snad každého fanouška série.
V rozhovoru Ben říká, že byl obklopen lidmi, kteří ve hře strávili mnoho let, a dodává: „Bylo to strašidelné, protože jsem o hře nevěděl vlastně vůbec nic. Mluvíte s lidmi a oni mluví o tom, co všechno museli pro hru obětovat a jak dlouho ve hře strávili. Film je tvořen lidmi, kteří hrou žijí a jsou v blízkém kontaktu se zdrojovým materiálem.“ Je samozřejmě trochu děsivé, kolik „geeků“ se na filmu podílí, avšak je skvělé vědět, že Blizzard spolupracuje s lidmi, kteří vědí, že neúspěch prvního filmu nepřichází v úvahu. Ben Foster se nechal také slyšet, že pro tvorbu filmu se využívá mnoho nových a skvělých technologií. Jednou z nich je technologie, která dokáže sledovat oči a jejich chování v rozdílných prostředích. O filmu se toho zatím moc neví, avšak na povrch čas od času prosákne nějaká ta maličkost. To by se ovšem mohlo změnit na letošním BlizzConu, na kterém by měl být odhalen trailer a mnoho dalších informací. Jak se na film těšíte? Myslíte, že se dostane i do českých kin?


Naposledy upravil/a Ragnatar 01.11.2015 v 20:12:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Buldocek 29.10.2015 19:27

me teda vadi jak rekl ''this is not about videogame''jasne ze neni... kazdy hned vidi hru a ne jako treba pan prstenu tak kazdy vidi pribeh a film to u wowka proste lidi nedelaj (samozrejme hra dela hlavni tvar universa)a hned reknou hra (a odsuzujou podle toho). pritom wow svet ma nejvetsi pribehovou linii aspon co ja znam

Hromovapest 28.10.2015 15:41

Možná to bude taková ptákovina že to bude pouze na VHS kazatach

cerberos 28.10.2015 14:08

musí se dostat do kin jinak to není možný dyt je to megafilm

28.10.2015 05:41

spis si myslim ze nez so dostane tady do kin tak uz lidi budou mit zkouklej telesync :-)

bulljoker 27.10.2015 22:54

Ensscz
Ne myslím si že vyjde pouze na dvd a VHS kazety. Bože
něco podobnýho jsem si taky říkal

Ensscz 27.10.2015 18:24

Ne myslím si že vyjde pouze na dvd a VHS kazety. Bože

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet