Beyond the Real Life

/pic/uploaded/reallife
Zrovna jsem na email dostal informaci, u které jsem už ani nedoufal, že by se tak ještě mohlo stát. Již několikrát (kdysi dávno) jsem na webu zmiňoval vtipné video The Edge of Real Life od slovenských tvůrců (v té době guilda Brave Hearts na Dragonmawu, nevím jak je tomu teď). Každopádně již v té době bylo oznámeno, že tato partička lidí chystá podobný a ještě větší projekt. Film Beyond the Real Life. První trailer vyšel již v roce 2006, v roce 2008 druhý, ale celkově jsem si myslel, že se projekt zasekl a žádného filmu se nedočkáme. Před několika dny však byl uveřejněn finální trailer k chystanému 40ti minutovému filmu.
Fanouškovský film Beyond the Real Life, který se odehrává ve světě World of Warcraft, bude uveřejněn 11.12.2010. Beyond the Real Life je komedie / parodie na herní mechaniky WoWka, hráče, postavy a příběh, která kombinuje machinima s živu akcí opravdových herců a kde se hladce prolíná normální svět i ten herní. Trailer si můžete také najít zde, stejně jako najít více informací o filmu. Beyond the Real Life vypráví jednoduchý příběh. Lidský válečník Tank a jeho gay přítel paladin Bubbleballs se vydají na výpravu skrz kontinent, aby zachránili Tankovu novou přítelkyni před nemrtvým mágem N33d2getl4id. To, do jakých situací a dobrodružství se dostanou, je jádrem tohoto 40ti minutového filmu, v němž je téměř každý záběr kombinací předmětů, postav nebo prostředí ze hry se stopáží s opravdového světa a speciálních efektů. EDIT (8:49): Omlouvám se, původně jsem napsal, že je video od českých tvůrců, ale tým okolo Beyond the Real Life je ze Slovenska. Titulky k filmu budou zatím pouze v angličtině, do češtiny to tedy možná přeloží jen nějaký fanoušek.

Naposledy upravil/a Wrent 28.10.2010 v 10:29:23.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tommygun 01.11.2010 14:57

OMG dejte uz pokoj s tema titulkama, budto se na to proste kouknete bez titulek nebo vubec. Redakce webu vam tu furt neco dava a nechce za to od vas vubec nic, ted sem dali super video jenze vy jako mali deti po nich chcete jeste titulky. Kdyz neumite anglicky tak je to vas problem a necpete ho ostatnim...

Ellendway 28.10.2010 22:01

Ondrec
On začne, až nebudeš mít moc něco napsat, protože budeš mít ban (true story)
A hele, čekal jsem, kdy se ozveš.

Andros 28.10.2010 21:26

On začne, až nebudeš mít moc něco napsat, protože budeš mít ban (true story)

Ellendway 28.10.2010 20:51

Krencl
Sorry, ale nikdo tu nebrečel, prostě někdo napsal komentář, že by to chtělo cz/sk titulky, protože tomu nerozumí a ty ho hnusně zjebeš. A to se mi nelíbilo, tak sem se k tomu vyjádřil a už zase jedeš ve stylu urážek.
Až začnu urážet poznáš to.

Krencl 28.10.2010 20:17

Ellendway
Na co? Že tu v 90% procentech komentářů břečíte?
Sorry, ale nikdo tu nebrečel, prostě někdo napsal komentář, že by to chtělo cz/sk titulky, protože tomu nerozumí a ty ho hnusně zjebeš. A to se mi nelíbilo, tak sem se k tomu vyjádřil a už zase jedeš ve stylu urážek.

Javorovej 28.10.2010 15:57

Gerret
ok fail..--neměli to točit v eng je docela možné že jim nebudou rození angličané rozumět
Proč by tomu nerozuměli??? Když trailer okomentovalo i XXX anglicky hovořících s kladnými ohlasy, tak je to myslim v pořádku.Co se týče Eng>CZ/SK... dnes je prostě doba, kdy je anglina nutností. I u nás doma se tu ve velkém objevuje. Je všude kolem nás... i když já osobně za poslední 2 roky v anglině ku*****y povolil (a je to znát hlavně na mluveném projevu), tak stále filmu z 75% rozumim. Navíc v traileru nejsou nějak extra fráze, které by učící se angličtinář nepochopil... a další věc, z příběhu se dají rozhovory a průběh oddůvodnitCya guyz!

Ellendway 28.10.2010 15:38

Krencl
mě se jen nelíbili přehnané reakce Ellendwaye na neanglicky mluvící...
Na co? Že tu v 90% procentech komentářů břečíte?

legionnaire 28.10.2010 15:35

1. ten film je uverejneny na warcraft movies2. je urceny nielen pre cz/sk komunitu3. nikto nieje doma prorokom ...preto tu budu hadky urazky a pod.4. ludia co nechapu humor by to nemali ani komentovat

Krencl 28.10.2010 15:30

Wrent
jasně, jenže zas si vem, že já jsem prostě uveřejnil trailer (o což jsem byl požádán) a jelikož samotní tvůrci film překládat nechtějí, tak jim my do toho fušovat nebudem.
Proti tomu já nic nemám, mě se jen nelíbili přehnané reakce Ellendwaye na neanglicky mluvící...

Gerret 28.10.2010 12:12

Gerret
Vážně to měli natočit v eng protože je docela možn
ok fail..--neměli to točit v eng je docela možné že jim nebudou rození angličané rozumět

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet