Blackthorne zdarma ke stažení!

http://media.wowfan.cz/uploaded/blackthorne_logo
Slyšeli jste někdy název Blackthorne? Pokud ano, můžete se považovat téměř za herní historiky, jedná se totiž o jeden z prvních titulů, který vyšel pod značkou Blizzard Entertainment. Blackthorne je klasická plošinovková střílečka a pochází již z roku 1994. Světe, div se, v roce 2013 ji kluci z Blizzardu znovu vytáhli na světlo světa a nabízí ji všem hráčům zcela zdarma ke stažení. Pokud byste po hře zatoužili i vy, můžete si ji stáhnout přímo ze stránek Battle.net v sekci Classic Games (dejte si pozor, ať se přihlašujete na AMERICKÝ battlenet, na obě verze se lze přihlásit se stejnými údaji). Jedná se o originální podobu hry, setkáte se tedy i s MIDI soundtrackem a pixelovanou grafikou. Pokud hru neznáte, na WoWInsider si pro vás připravili krátké představení:
Kdysi dávno na planetě Tuul žili lidé ve dvou královstvích – jako obvykle jedno bylo dobré s názvem Androth a druhé zlé Ka'dra'suul. Abychom to zkrátili, Ka'dra'suulové byli proměněni na příšery a jeden z nich se rozhodl, že získá moc i nad obyvateli Androthu. Zde přichází na scénu Kyle – syn krále Vlarose, vládce Androthu. Král se rozhodl poslat syna pryč, aby ochránil jeho život. Po 20 letech se již dospělý Kyle vrací a skrze sérii zvláštních snů se dozvídá o svém původu. No a potom už přichází čas pro vás, procházíte různorodé úrovně a s obrovskou brokovnicí v ruce se snažíte nakopat zadek co nejvíce protivníkům.
Nakonec tu máme čas na malé zamyšlení. Proč Blizzard vytahuje jednu ze svých nejstarších her zrovna několik dní před Blizzconem? Na internetu se objevily spekulace, že by mohlo být představeno pokračování této hry. Možná by se mohlo jednat o zcela novou hru, která bude pouze na Blackthorne založena. V neposlední řadě by určitě mohla být představena i kniha, která by rozvíjela děj této hry. No to jsou ovšem pouze spekulace, je také dost možné, že nám Blizzard chtěl prostě jen udělat radost u příležitosti Halloweenu. Pokud vás zajímá, jak to vše nakonec bude, sledujte již tento víkend Blizzcon 2013
Blackthorne
Plánujete si hru stáhnout? Byli byste rádi, kdybychom se dočkali pokračování? Podělte se s námi v komentářích!

Naposledy upravil/a Astra 06.11.2013 v 11:05:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 09.11.2013 18:53

Snake Plisken
W1 už byl před nějakou dobou uvolněn zdarma ke stažení.
Kde presne?

Snake Plisken 07.11.2013 08:38

Fidor
Spíš bych uvítal Warcraft I a II
W1 už byl před nějakou dobou uvolněn zdarma ke stažení.

Radiaw 07.11.2013 02:05

Tak toho musím stahnout a konečně dohrát.

Fidor 06.11.2013 09:38

Spíš bych uvítal Warcraft I a II

Snake Plisken 06.11.2013 00:01

Radiaw
Je na to potřeba nějaky emulátor nebo to rozjedu na Win 7?
Normálně to stáhneš od Blizzu, není k tomu nic dalšího potřeba a ano, rozjedeš to na Win7, zkoušel jsem to.

Radiaw 05.11.2013 22:51

Je na to potřeba nějaky emulátor nebo to rozjedu na Win 7?

pogasta 05.11.2013 22:13

Tak to nevím po kliknutí na odkaz v článku mi normálně naběhne přihlášení a po zadání svých údajů můžu vesele stahovat (vyzkoušeno teď).

Tiliana 05.11.2013 22:09

Nevím proč ale US Battle.net nekomunikuje.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet