Blizzard pozval hráče na PvP summit

Blizzard's PvP summit
Zdá se vám, že Blizzard zanedbává PvP hráče a celkově PvP ve World of Warcraft? Že se spíše věnuje PvE, přidáváním nového obsahu pro tyto hráče? Že každé patch notes akorát nahrávají PvE hráčům a více rozhazují poměry mezi milovníky PvP? Tento obraz se bude snažit Blizzard změnit! Pozval si totiž známé PvP hráče přímo do svého sídla, aby si s nimi pohovořil. Jedním dechem musím dodat, že hlavním tématem nebude class balance. Více o tom již řekne Community Manager Zarhym.
Zarhym zdroj

Je asi vhodné si ujasnit, proč pořádáme tento malý PvP Summit v ústředí Blizzardu. Za prvé a především, není to summit, který je zaměřen na vyrovnání rozdílu mezi jednotlivými povoláními. Nepozvali jsme tyto hráče, abychom s nimi mluvili o konkrétních vylepšeních u jednotlivých povolání (pozn. red.: class) pro aktuální sezónu. Pořádáme tuto událost kvůli tomu, že chceme otevřeně hovořit o řadě témat s ohledem na PvP jako je struktura odměn, design battlegroundů a arén, plány do budoucna, obecné věci kolem PvP obsahu a hratelnosti, a ano, budeme trávit nějaký čas nad class designem. Tihle lidé nejsou zástupci jednotlivých povolání. Jsou to vysoce zkušení a zasvěcení hráči. Chceme s nimi vést otevřený a osobní dialog o hře. Trávili spoustu času zkoumáním PvP obsahu ve World of Warcraft v průběhu let, a tak chceme, abychom si všichni mohli sednout v jedné místnosti na jeden den a strávit tak čas soustředěnými diskuzemi, debatami nebo soukromými sezeními. Sam Kwok z Arena Junkies a Olivia Grace z WoW Insideru budou pak veřejnost informovat o některých informacích. Budeme trávit hodně času diskuzí o důležitých věcech, ale bude také spoustu informací, které budou na nějakou dobu tajné. Podívejte se na Oliviinu předmluvu na WoW Insideru.

Snad se máme na co těšit a summit bude mít aspoň nějaký výsledek. Mám však takový špatný pocit, že to bude jen tlachání o ničem, nic to nepřinese a nic to nezmění. Snad se mýlím a ozývá se jen mé pesimistické já. No a kdo se bude summitu účastnit? Jak vidíte, seznam je nabitý známými jmény, tedy... známými spíše pro PvP hráče, PvE hráči na ně budou koukat, jako by je viděli poprvé. Seznam máte také doplněn o odkazy na jejich streamy, pokud by se ve vás vzbudil zájem o PvP, ať můžete tyto hráče sledovat. Níže jsem umístil anketu, kde můžete odpovídat, co je podle vás největším problémem v PvP.

ANKETA

Co říkáte na tento nápad Blizzardu, pozvat si známé PvP hráče a diskutovat s nimi o problémech v PvP? Myslíte si, že to přinese nějaký výsledek? Co je podle vás největším problémem PvP ve World of Warcraft?

Naposledy upravil/a Astra 19.10.2013 v 09:33:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 18.10.2013 22:52

Hromovapest
Problem je v tom ze kazda classa ma pomalu to co ta ostatni.
+1 presne

Rannu 18.10.2013 22:38

Beeda2004: Promin ale s tim jaky je rozdil mezi statama na PvE a PvP gearu je to nerfnuti ilvlu nutny. Chapu, ze pro PvE hrace to neni idealni, ale predstav si, ze bych te v raidu pretacel v PvP gearu. To by se ti taky nelibilo a stejne tak by se PvP hracum nelibilo, kdyby je oneshotovali lidi v PvE gearu.Jinak ke clanku je to pekna akce, sympaticke gesto blizzardu, ale necekal bych, ze se potom nejak rapidne zvedne zabavnost nebo hratelnost PvP. Nazory hostu (velmi solidni skupinka) si urcite rad prectu. Trochu mi tam chybi Cdew a/nebo Azael, aspon mohli tymu Evil Geniuses trochu spravit chut po tom kontroverznim nekvalifikovani se na blizzcon.

18.10.2013 17:36

Psychokiller:: jo sou kdyz mas pve gear a dalsich 8 lidi taky a zkus si promlatit 72% redukci dmg kdyz ti to jeste nerfne gear z 545 na nejakych 496

Psychokiller 18.10.2013 16:05

Beeda2004
pro mne je nejvetsi problem to jejich nerfovani pve gearu, ty legendarni questy u BP jak se musi vyhrat ty dve BG sou strasna hovadina pro pve hrace
2 BG je pro tebe problém ?

18.10.2013 16:01

pro mne je nejvetsi problem to jejich nerfovani pve gearu, ty legendarni questy u BP jak se musi vyhrat ty dve BG sou strasna hovadina pro pve hrace

Mondel 18.10.2013 15:04

No už vidim čo už tak vyriešia nejakou debatou ešte k tomu by som povedal že je to do ďalšieho datadisku takže im tam budu rozprávať iba všetko viac menej všeobecne keby si ich prizvali priamo tam kde to ony robia tak to by bolo o inom aj keď to je veľmi zložitý a nekomplexní problém.

Hromovapest 18.10.2013 13:00

Problem je v tom ze kazda classa ma pomalu to co ta ostatni.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet