Blizzard uvolní jména nepoužívaných postav

Jakmile se objeví na live serverech chystaný patch 6.0.2, proběhne také uvolnění dlouho zablokovaných jmen, které jste pro své postavy nemohli využít. Všem postavám, které se do hry nepřihlásily déle než 6 let (tedy od 13. listopadu 2008), bude jejich jméno odebráno a budou ho moci využít nové postavy nebo postavy, které využijí placené služby Character Name Change.

Jak si zachovat své jméno?

Jediné, co musíte udělat, je vzít postavu, kterou chcete zachovat, a přihlásit se s ní opět do World of Warcraft. Musíte tak učinit ještě předtím, než bude patch 6.0.2 nasazen. I když je samozřejmě možné, že nikdo vaše zrovna uvolněné jméno nesebere, byla by škoda to riskovat. Blizzard má za cíl, aby si díky tomuto velkému uvolnění jmen mohli jak noví, tak vracející se hráči vybírat z velkého množství zajímavých jmen. Pokud chcete zachovat jména svých starých a nepoužívaných postav i v novém datadisku, teď je pravý čas se s nimi přihlásit.

Naposledy upravil/a Bellatrix 17.09.2014 v 19:16:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Larisa 19.09.2014 08:19

A nevíte jestli už budou povolená dvouslovná jména? Mám na mysli jména typu Josef Novák jestli mi rozumíte, prostě jméno mezera příjmení, protože teď to nejde a vždycky mě to hrozně štvalo, protože vymýšlet jednoslovný hezký název pro postavu, aby nebyl už zabraný, dalo občas dost zabrat a časově jsem vybírala jméno třeba i víc jak půl hodiny...

Tiliana 18.09.2014 10:19

bretys
Neřekl bych , znám lidi kteří se na WoD chystají , a hráli naposledy na wotlku..
Ale to není 6 let

bretys 17.09.2014 21:14

Metiu
myslim, ze ludom co sa neprihlasili tak dlho, tak vacsine to bude jedno
Neřekl bych , znám lidi kteří se na WoD chystají , a hráli naposledy na wotlku..

Metiu 17.09.2014 19:06

myslim, ze ludom co sa neprihlasili tak dlho, tak vacsine to bude jedno

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet