BlizzCon - Info o WoW Movie a datadisku

Blizzard oznámil na své konferenci jménem BlizzCon (najdete zde) spoustu novinek, a jednou z nich je několik informací o chystaném filmu z World of Warcraft.

Film bude samozřejmě hraný. Nemělo by to být něco na styl Doom filmu, který byl vlastně okopčenou hrou, ale pouze film inspirovaný světem a dějinami Warcraftu. Objeví se v něm postavy jako Thrall a Jaina, ale asi nebudou hlavními postavami. Bude se jednat vesměs o válečný film, takže si pochutnáme na ohromujících střetech Hordy a Aliance, které nakonec vyústí v celosvětový konflikt. Pro mě je obrovským sklamáním, že film se bude vesměs Alianční, a Hordu bude asi zobrazovat jako zlou stranu, což je fakt na nic :D. I když tvůrci slibují, že se zaměří na všechny rasy na Azerothu a zkusí je předvěst v tom nejlepším světle. Vydání se plánuje na jaro 2009, scénář už je napsaný, nyní se schání režisér a herci.

Na BlizzConu Blizzard také oznámil něco málo novinek k Wrath of the Lich King, konkrétně několik informací k Death Knightovi atd. Jediné co mi přišlo zajímavé je, že Blizzard plánuje časem přidat ještě další Hero Class na způsob Death Knight, a také informace, která se oývala mezi fanoušky, že plánuje vydávat nějaký Expansion Pack každý rok.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 21.09.2010 05:11

OWEN
2009 pekny
tak se plánovalo...ty taky plánuješ ve škole dobrý známky a v průběhu vidíš, že je čas přehodnotit situaci

OWEN 21.09.2010 02:31

2009 pekny

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet