BlizzConline – V únoru nás čeká virtuální BlizzCon

  blizzconline    blizzcon    online   

Ač byl BlizzCon 2020 kvůli pandemii koronaviru zrušen, fanoušci blizzardích festivalů nemusí zoufat. Není jim konec, jen se další BlizzCon přesune do online prostředí. Blizzard přislíbil konání online akce už v srpnu a nyní přišel se slíbenými novinkami. Zapište si tedy do svých kalendářů, notýsků nebo deníčků termín 19. – 20. února 2021, neboť právě tehdy se budete skrze své obrazovky moci zúčastnit virtuálního BlizzConu, který Blizzard nazval přiléhavě BlizzConline™.

 

Navzdory nepříznivé situaci v reálném světě se Blizzard zavázal, že přenese kouzlo komunitního setkání BlizzConu do online prostředí, a přípravy jsou podle všeho v plném proudu. Ještě je toho ale hodně třeba naplánovat, a další novinky se tak dozvíme až v průběhu času. Zatím nicméně víme, že nás čeká celá řada událostí, na které jsme zvyklí i z klasického BlizzConu – například cosplay soutěž i nejrůznější další soutěže nebo ukázky umění od nadaných fanoušků. Výhodou online festivalu je to, že se těchto akcí mohou účastnit i lidé, kteří by za normálních okolností na "fyzický" BlizzCon dorazit nemohli.

 

Cosplay Exhibition

Chcete světu ukázat svůj cosplay ze světa Warcraftu? Ať už jste zkušený cosplayer nebo zatím jenom začátečník, máte možnost předvést se jako některý z obyvatel Azerothu nebo jiných warcraftích světů. A Blizzard dokonce rád uvidí i cosplaye vašich zvířecích mazlíčků. Takže pokud nechcete ukázat sebe, můžete vymódit alespoň svého chlupatého kamaráda.

Deadline na přihlášku je 4. ledna 2021. Přihlásit se můžete zde. Oficiální pravidla účasti najdete zde.

 

Cosplay Contest

Soutěž v předvádění těch nejlepších cosplayů už má na BlizzConu svou tradici. A ani online BlizzCon nebude výjimkou. Předvést své výtvory budete moci alespoň virtuálně, a to ve čtyřech kategoriích:

  • Nejlepší Blizzard postava – předveďte se jako ikoničtí hrdinové nebo záporáci z Warcraftu/WoW, Hearthstone, Diabla, StarCraftu, Overwatche nebo Heroes of the Storm

  • Nejlepší Blizzard zbraně & armor – ukažte, že jste připraveni na každé bojiště

  • Nejlepší moderní výtvor – pochlubte se s tím, nakolik jste zběhlí v práci s materiály, jako je pěna nebo plast, nebo nakolik dokážete do svého cosplaye zahrnout 3D tisk, elektroniku nebo jinou moderní technologii

  • Nejlepší tradiční výtvor – předveďte, jak vám jde práce s tradičními materiály jako látky, kůže, kov nebo dřevo

 

Každá ze čtyř kategorií bude mít vlastního vítěze a bude vyhlášen i celkový vítěz cosplay soutěže jako takové.

Deadline na přihlášku je 4. ledna 2021. Přihlásit se můžete zde. Oficiální pravidla účasti najdete zde.

 

Art Contest

Kreslíte nebo modelujete? Pak je tato soutěž právě pro vás. Ohodnocena budou první, druhé a třetí místo.

Deadline na přihlášku je 4. ledna 2021. Přihlásit se můžete zde. Oficiální pravidla účasti najdete zde.

 

Digital Storytelling Contest

Tato soutěž je určena pro tvůrce digitálních filmů, kteří se chtějí blýsknout s původním, příběhovým filmečkem z některého blizzardího univerza. Ohodnocena budou první, druhé a třetí místo.

Deadline na přihlášku je 4. ledna 2021. Přihlásit se můžete zde. Oficiální pravidla účasti najdete zde.

 

Talent Spotlight

Talentová soutěž vám umožní předvést scénku, ať už skupinovou, nebo scénku jednotlivce. Předvést můžete své pěvecké nebo třeba fyzické schopnosti, zahrát si na kouzelníka nebo pobavit publikum zábavným výstupem.

Deadline na přihlášku je 4. ledna 2021. Přihlásit se můžete zde. Oficiální pravidla účasti najdete zde.

 

March of the Murlocs

Pokud jste se účastnili některého BlizzConu v posledních letech, mohli jste se stát svědky podivného procesí, které tvořily stovky lidí převlečených za murloky. Proslulý Pochod murloků příští rok proběhne virtuálně – stačí poslat fotku nebo video své murločí skupinky, a to jak v reálném světě, tak klidně i jen ve hře.

Deadline na přihlášku je 4. ledna 2021. Přihlásit se můžete zde. Oficiální pravidla účasti najdete zde.

 

V čem si myslíte, že bude virtuální BlizzCon o dost jiný, a v čem naopak předpokládáte, že se podaří vystihnout původního ducha "fyzického" BlizzConu? Plánujete účastnit se některé ze soutěžních aktivit?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Throx 22.09.2020 13:16

Mna by aj zaujimalo či to bude jediny blizccon dalsi rok alebo potom bude este jeden klasicky v Listopadu

Bellatrix 22.09.2020 20:28

Osobně dost pochybuju, že by byl ještě jeden v listopadu. Na to by nejspíš nebylo dost programu. A vůbec, kdo ví, jak se bude vyvíjet situace s koronavirem.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Tyalden 22.09.2020 02:24

Som zvedavý na cenu lístku - či ostanú u posledných 49.99 alebo pojdu vyššie

kritik 22.09.2020 09:48

No uprimne uz tech 50€ minule bylo moc, za cenu jedne nove hry jste meli 2 dny vysilani, u nas to vychazelo na noční časy a o wowku tam byla vzdycky tak maximalne hodina az 2. Koupil jsem si to jen jednou, tusim ze to byl Blizzcon 2017 kdy za to byl i mount. A po tyhle zkusenosti mi to prislo jako uplne vyhozeny penize a dal bych za to tak maximlane 10€ vic to podle me cenu nema, ale kdo chce at si to zaplati jeho vec, ale muj nazor je ze je to asi tak 5x predrazeny a je mozny ze ted to bude jeste drazsi, kdo vi ..

Tyalden 23.09.2020 01:44

@kritik To máš pravdu, ja som to kúpil minulého roka a dostal som za to SET Snežného muža no dik, už by som radšej bral toho mounta Ja by som radšej šiel osobne, ale komu by sa tam chcelo ísť samému. Možno spraví niekedy wowfan nejakú partu a šli by sme tam s nimi <teda ak tak už niekedy nespravili >. Viac ľudí, viac zábavy

Crowl 04.11.2020 07:43

@kritik očividne im to došlo tento rok blizzcon zadarmo, až sa mi to zdá divné

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet