Blizzfan.cz čeká několik novinek!

Plány Blizzfanu pro tento rok zněly relativně jasně a jednoduše. Měli jsme zajistit plynulý a bezproblémový chod všech projektů, které pod nás spadají a mít na všech webových stránkách dostatek obsahu, který by udržel čtenáře. Jakožto šéfredaktor WoWfanu bych řekl, že se vše začíná plnit až poslední dobou, jelikož jsme do týmu přizvali několik nových redaktorů a začínáme se všichni připravovat na Legion. Ovšem opusťte na okamžik prostředí her a pojďme se společně podívat na to, co nás čeká a nemine na WoWfanu!

Pracujeme na nových webových stránkách!

Již delší dobu máme v hlavě myšlenku vytvoření nových, lepších a bezpečnějších webových stránek, které by nám dovolovaly vytváření kvalitnějšího obsahu a rozšiřování znalosti hráčů. Po několika neúspěšných pokusech to vypadá, že jsme konečně našli to, co jsme hledali. Do týmu se přidal Patrik Hoffmann (djmetla), který v současné době pracuje na nových webových stránkách. Máme několik nápadů, které bychom rádi realizovali, než spustíme první testovací verzi pro veřejnost. Mezi nejzajímavější funkce patří například nové filtrování článků dle kategorie, lepší správa uživatelského konta, včetně možnosti provázání účtu s Battle.net účtem, nové hodnosti a systém „levelování“, lepší podpora streamování a mnoho dalšího.
První pracovní verze nového WoWfanu. Některé věci se budou ještě měnit.
O průběhu vývoje nových webových stránek vás budeme aktivně informovat a přidávat novinky. Samozřejmě bychom rádi věděli vaše názory! Co vám na nynějším webu chybí a neměli bychom na to zapomenout? Je pro vás nějaká funkce naprosto nezbytná?

Nové diskuzní fórum

Společně s novým systémem webových stránek se posouváme kupředu i s naším diskuzním fórem, které v současné době obsahuje více než 160 tisíc příspěvků a 6 tisíc registrovaných členů. Díky novým možnostem a zkušenostem, které s diskuzními fóry máme, jsme se rozhodli, že přejdeme na systém Invision Power Board, který splňuje všechny naše požadavky. Nové diskuzní fórum bude obsahovat nové funkce, lepší odezvu, vyšší rychlost, nový vzhled a samozřejmě i propojené účty fóra s webovými. Co to znamená v praxi? Fórum bude kooperovat jak s účty, které byly již v minulosti vytvořeny přes fórum, tak s účty, které byly vytvořeny přes jakýkoli Blizzfan web (WoWfan, HSfan, Heroesfan, Overfan nebo Titanfan). Samozřejmostí je uchování všech současných příspěvků.
Současné testovací fórum, které obsahuje některé nové funkce a možnosti.
Fórum prozatím aktivně ladíme a testujeme. Máme také dedikovaný tým testerů, kteří jsou součástí našeho týmu. Pokud byste se do testování chtěli připojit a mít možnost něco změnit, dejte nám vědět! Více informací o přechodu na nový systém fóra naleznete zde.


Naposledy upravil/a Jerryky 19.08.2016 v 16:17:05.
Tento článek je placenou reklamou

Diskuze

SaberSK 25.08.2016 20:44

Mne sa svetlý skin webu páči

Ellendway 23.08.2016 20:02

Esperanta
Zajímalo by mě, kolik lidí ze zahraničí si stěžuje na světlý design Blizzard Watch... Ale taky můžeme udělat anketu. Za sebe taky mohu říct, že lidi se opravdu ozvou ve chvíli, kdy se jim něco nelíbí a zbytek, kterým se to líbí, mlčí.
Nebo tak oblíbený MMO-Žampion.

Esperanta 21.08.2016 09:23

Zajímalo by mě, kolik lidí ze zahraničí si stěžuje na světlý design Blizzard Watch... Ale taky můžeme udělat anketu. Za sebe taky mohu říct, že lidi se opravdu ozvou ve chvíli, kdy se jim něco nelíbí a zbytek, kterým se to líbí, mlčí.

Champion of the Banshee Queen 21.08.2016 03:59

Taky bych byl raději pro tmavý vzhled, ten bílý je na web o WoWku moc divný a nesedí to k tomu.Warcraft je temný svět a tak to chce temný web.

Darswaithe 20.08.2016 03:08

Dančí zvěř ja bych taky poprosila o tmavej vzhled. natom svetlim se fakt na kokot čte.

19.08.2016 23:31

Ellendwayno je taky mozny ze dost lidi nevi ze se da na foru ten skin zmenit .-D

Ellendway 19.08.2016 19:39

Tím samozřejmě neříkám automaticky ne. V současné době se pracuje na tom, aby byl web jako takový opravdu hotový a byl použitelný. Pokud bude dostatečně mnoho lidí pro to, aby se vytvořil tmavý web, určitě jej uděláme. V průběhu příštího týdne na to můžeme udělat anketu.

Ellendway 19.08.2016 19:36

Jikonekt
Pridavam se k prani za tmavy skin webu, ke hram se to jednak tak nejak hodi a daleko mene to vypaluje oci a lepe se cte... Na podobny tema celkem nedavno vznikla kauza na TipSportu, ktery nasadil novy web pouze v bile barve a po bombardovani stiznostmi a tim, ze si uzivatele pomahali sami podomacku yvtvorenymi skiny, tak narychlo udelali tmavej skin a moznost volby mezi tmavym a svetlym (vetsina okamzite presla zpet na tmavy)... On ten svetly je mozna fajn na smartphone nebo tablet ve dne, ale v noci doma na velkem monitoru je to utrpeni. a pritom u toho TS slo vylozene jen o nekolik zmen ciselnych hodnot v CSS (kaskadovych stylech
S tímto označováním „většiny“ bych byl opatrný. Spokojený zákazník se v drtivé většině neozve. V případě vytváření vzhledu jsme se také nechali inspirovat trochu fórem, jelikož máme dostupný jak světlý, tak tmavý vzhled. Uživatelé si mohou vybrat, jaký vzhled preferují. Z celkové počtu 6228 uživatelů má světlý vzhled nastaveno 6169 uživatelů. Tmavý vzhled si nastavilo 59 uživatelů. Nemyslím si, že by to bylo například tím, že tmavý vzhled je špatný, protože dostal více péče než světlý.

djmetla 19.08.2016 19:19

Lockdaar
zajímalo by mě, bude v nové verzi stránek možnost dávat komentářům (jak na foru tak i na webu u novinek) like/dislike jako to je např. u oficiálních wow stránek?
ano táto možnosť bude
Programátor WoWfan.cz

djmetla 19.08.2016 19:18

Beeda2004
Doufam ze bude i cernej skin, bila je snad nejblbejsi barva na cteni
Nieje v pláne čierny skin ale režim čítania a teda zmeny svetlosti nad tým uvažujem.
Programátor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet