Blizzfan.cz - Lepší Spectate pro Hearthstone a eventy v…

S dalším víkendem je opět čas připomenout si novinky, které se objevily ve ostatních hrách od Blizzardu a na našich portálech BlizzFan.cz!

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Jaké novinky přináší portál HSfan.cz z karetní hry Hearthstone? Minulý týden se objevily informace o chystaném patchi, který by podle všeho měl přinést nový rub karet pro další sezónu a také vylepšení Spectator módu. Ten vám umožňuje sledovat hry ostatních a nyní by nemělo být problém sledovat více her najednou. Na oficiální potvrzení si ale ještě budeme muset počkat. Hearthstone se nedávno dočkal rozšíření s názvem Goblins vs. Gnomes a co nás čeká příště, je zatím ve hvězdách. Naštěstí ale ne navždy, na populárním PAX East, které se koná 3. března, by totiž Blizzard měl oznámit více informací o budoucnosti oblíbené karetní hry. Dočkáme se například hry 2v2? Uvidíme…

Heroes of the Storm

http://heroesfan.tiscali.cz//pictures/images/events/lunar
Heroes of the Storm je sice teprve ve své beta verzi a mnoho hráčů stále čeká na přístup, avšak portál HeroesFan.cz pozorně sleduje veškeré dění. Stejně jako u ostatních Blizzard her, i zde se objevují pravidelné roční eventy, které reflektují dění v reálném světě. Proto jste minulý týden měli možnost zakoupit speciální valentýnské skiny či pomocí speciálních oblečků jednotlivých hrdinů oslavit čínský nový rok, a to i s příjemným XP boostem.

Naposledy upravil/a Bellatrix 21.02.2015 v 01:03:12.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet