Bonus objectives z Warlords of Draenor čeká nerf

  Level    Warlords of Draenor    Pre-patch   

Shadowlands jsou prvním datadiskem, kdy vedle item level squishe dojde i ke squishi levelu hráčských postav jako takových. Blizzard začátkem jara do hry implementoval buff spell #326419 k dvojnásobnému zisku v souvislosti s pandemií Covidu-19 jako originální způsob k tomu pokusit se hráče udržet doma. Buff však nabral na popularitě a vývojáři usoudili, že ho ve hře nechají do doby spuštění pre-patche k Shadowlands. 

 

Jelikož je vysoce pravděpodobné, že spuštění pre-patche na live serverech připadne na příští nebo přespříští týden, s expícím buffem se zanedlouho rozloučíme. Kromě level squishe nastanou i změny v expení, které zahrnují výběr expanze na základě hráčských preferencí. Vysoce oblíbenou a převážně rychlou byla v tomto směru expanze Warlords of Draenor. Samotným plněním bonus objectivů, případně hledáním pokladů (Treasures) jste mohli od levelu 90 projít až ke 100 za skutečně krátkou dobu bez nutnosti plnění obyčejných questů. Streamer DesMephisto s informací od uživatele Rumple7Beanskin uveřejnil, že na PTR přišla změna, která hodnotu expů za plnění těchto aktivit snižuje přibližně o třetinu

 

 

Přestože se daná změna zdá více než významná, je dosti možné, že Warlords of Draenor i nadále zůstane datadiskem, díky kterému bude proces levelování stále rychlý. Je však nutné podotknout, že kromě zmizení buffu spell #326419 projdou změnou i Heirloomy, u nichž bonus k expům rovněž zmizí. S největší pravděpodobností se proto bude třeba smířit se skutečností, že levelování ve Warlords of Draenor bude muset zahrnovat i další aktivity, a proto výrazně doporučujeme postavy expit ještě předtím, než se k samotnému pre-patchi dostaneme na live serverech.

 

Co říkáte na tuto změnu? Vyhovoval vám v tomto směru Warlords of Draenor?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet