Cataclysm Beta - Korean contest

I přesto, že se zde objevila novinka o soutěži, která bude probíhat v rámci US serverů, jako první, byla vyhlášena soutěž nejprve na korejských serverech. Jedinou záhadou tedy zůstává, jakou soutěž si přichystá Blizzard pro Evropu (jestli tedy vůbec nějaká bude).

Cataclysm Beta v Korei

Jak všichni dobře z letáku vidí, korejská soutěž spočívá v návštěvě příslušné sekce na fóru, kde máte odpovědět na otázku: ,,Jak pojmenujete svého Worgena nebo Goblina?".

15. června bude poté vyhlášeno 1000 šťastlivců, kteří získají přístup do Closed Beta. I přesto, že budou vítězové vyhlášeni onen den, to neznamená, že Beta bude začínat též v ten samý den. Asi bude nejjednodušší, když se necháme překvapit.


Připravte se na celodenní výpadek



Dnes ve 12:00 byla velká část US serverů vypnuta v rámci příprav na aplikaci patche 3.3.5. Výpadek potrvá až do zítřejšího poledne. Většiny z nás se to nejspíš netýká, nicméně co bylo za velkou louží se může stát s velkou pravděpodobností i tady, takže se připravte na 24 hodin trvající výpadek i tady, který proběhne nejspíš příští středu.

Naposledy upravil/a Hanzik 09.06.2010 v 14:06:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

klok1222 08.06.2010 21:46

niekto je dnes vtipny.. Jak všichni dobře z letáku vidí dost ma to pobavilo.. bohuzial nehram na offi serveroch, cize toto sa ma nijak netyka, ale s nadsenim ocakavam cataclysm a betu.. hlavne videa

Jeryel 08.06.2010 21:04

Na korejskych serverech ma nejzavislejsi hrace,mimochodem proc by to u nas melo bejt v utery?Spis ve stredu ne?

Karlovacko 08.06.2010 19:56

Jak všichni dobře z letáku vidí... Mě celkem pobavilo Buď má Blizzard v Korei opravdu hodně hráčů, nebo se jim ta země prostě líbí, ale nevim proč maj přednost před USA a Evropou? Já, bejt amík, uvolnim Betu nejdřív pro svoji zemi. Ale asi maj důvody...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet