Cataclysm Beta - nenechte si ukrást account

cataclysm beta invitation

Velké množství lidí se nás ptá, jak rozeznat všechny možné emaily od "Blizzardu", které jim chodí a jak zjistit, který je ten vytoužený s pozvánkou do bety. Berte na vědomí, že email je pouze informativního charakteru a když budete sledovat svůj battle.net account, všimnete si pozvánky taky (jelikož Beta již nefunguje na systému klíčů). V zásadě ale dodržujte následující pravidla, protože i když vám přijde na první i druhý pohled stejný email, jaký zmiňuji v článku, může se stále jednat o podvod.

V článku můžete nalézt znění oficiálního pozvání do testování bety. I když však dostanete podobný email, dodržujte prosím následující pravidla (v HTML mailech se totiž dají falšovat linky a odesílatel jde naopak jednoduše změnit funkcí například v PHP).

  1. Neklikejte na žádný odkaz v mailu, pokud tak chcete učinit, na dané stránce se nepřihlašujte. Lepší je zadat ručně adresu Battle.net a až pak se přihlásit. Váš beta účet byste tam měli vidět tak jako tak.
  2. Když už se na nějaký web, kde po vás budou chtít přihlašovací údaje k účtu, dostanete, zkontrolujte si adresu. Pozor na různé pomlčkové či překlepové verze domén.
  3. Mějte aktuální verzi prohlížeče a antivirového nástroje, některé z nich umí upozornit na stránky, které se vás snaží okrást.
  4. Před tím, než se někam takhle přihlásíte, myslete. :-) (Opravdu mi Blizzard jen tak sám od sebe dal nový mounty?)
Zobrazit originální pozvánku do Cataclysm beta


Naposledy upravil/a Hanzik 12.07.2010 v 23:01:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

WasabyDeegou 16.07.2010 10:49

Taky mi přišlo asi 8 emailů na pozvánku do bety. všechny byli stejné až na ty odkazy:worldoftwarcraft.comworldofwarcroft.comatd.

DeadUndead 13.07.2010 11:24

Opera, Firefox... ti ať jdou tam, kam patří- do hrobu :-D. Google Chrome 4ever :-).Jinak se těším až konečně beta skončí, protože mě nebaví mít každý den 20 pozvánek :-D.

Blbeccz 13.07.2010 10:05

když chcete upozornění na zavirované stránky doporučoval bych Operu..je vinikající upozornila mě už na hodně takových stránek

eLone 13.07.2010 09:52

A už sa dostal niejaký Slovák na Betu ? či je to len pre Čechov

Javorovej 12.07.2010 23:08

Lidi si to přečtou, na mailu najdou beta invite a hned se nalogujou z odkazů...zabrečej, že jim hackli wow a budou nadávat na blizzard a na to, jak je wow debilní hra

DeadUndead 12.07.2010 22:59

Myslím, že je to zbytečné... ti co na to klikají tak jsou buď blbci a nebo děti. Ani jedna strana tak či onak to nikdy nepochopí :-D.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet