Cataclysm Prolog - základní informace

/pic/cataclysm/cataprolog
Zatím se nikomu z nás nepodařilo stáhnout si nový patch na PTR serverech, na kterém můžete testovat další část Cataclysm pre-eventu (zmínil se o tom Jerryky). Každopádně ale chápu, že Vás určitě zajímá, jak bude Cataclysm prolog vypadat. Pokusím se tedy sepsat jen takové krátké shrnutí věcí, které již známe, abyste byli aspoň trochu v obraze. Pokud někdo z Vás hraje na PTR, budeme rádi, když nám pošlete (třeba mně na e-mail) nějaké screenshoty, alespoň než se tam dostane někdo z nás.
  • První část prologu již probíhá - bitvy o Echo Isles a Gnomeragan
  • Na PTR bylo nedávno vypuštěno testování raných částí Cataclym pre-eventu (více Daeleht). Z toho plyne, že tohle (níže) není rozhodně vše, co nás čeká. Také to neznamená, že následující info bude spuštěno na live serverech hned po první nám známé části, mezi tím se může objevit i nějaké překvapení, které Blizzard nehodlá veřejně testovat.
    • Na PTR nyní téměř každou hodinu útočí elementálové na hlavní města - naštěstí to není tak hrozné, jako tomu bylo u Zombie Invasion (pamatujete?). Když se totiž nechcete eventu účastnit, nemělo by vám přežití ve městě dělat problém.
    • Před útokem začínají strážci evakuovat civilisty, nízké levely můžou také využít portály k opuštění města.
    • Před útokem máte za úkol pomoci se stavěním barikád, pokládáním pytlů z pískem apod.
    • Jakmile začne útok, musíte bránit celé město. I přes Vaši snahu jsou však budovy hodně poškozeny a některé dokonce hoří.
    • Když úspěšně odrazíte útok, můžete podniknout protiútok. V různých instancích se totiž objevili noví elementál mini-bossové. Můžete použí Looking For Dungeon nebo velké portály ve městech. (Grand Ambassador Flamelash v BRD, Crown Princess Theradras v Maraudonu, Kai'ju Gahz'rilla v Zul'Farrak a Prince Sarsarun v AQ20)
  • Jak již jsem ale psal dříve, tohle velice pravděpodobně není vše...

Patch 4.0.1 - část třetí

Už třetí část tohoto patche lze stáhnou přes Blizzard Background Downloader. Změny v talentech apod. se tedy blíží víc a víc.

Naposledy upravil/a Jerryky 27.09.2010 v 18:03:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bedun 26.09.2010 21:17

Ereday
Zdravim, prosim vas, ted kdyz zapnete wow mate uz patch 4.0.X?nebo jedete porad 3.3.5?Me uz se totiz stahoval tak 2* mozna 3* patch 4.0.X a porad to jede na 3.3.5, tak jsem zmatenejDik za odpoved
patch 4.0.0 se stahoval už nadvakrát (+ jeden malý bokem), počítám, že se ještě přidá další část, možná dvě, než to bude úplně vše).

Bedun 26.09.2010 21:15

Tak patch mám stažený od včera, ale všechny postavy smazané! Takže čekáat nanovo pro přesun znova... nyní to sleduju jen jako level 1 :-)ps.: konečně je tam i voda a vypadá skvěle, krásně se v tom plave a josu vidět odrazy, víry...

Nesqvik 26.09.2010 11:45

Ten patch se stahuje postupně aby se při přechodu na 4.0.X nestahoval jeden obrovský soubor. WoW pořád běží na 3.3.5

Ereday 26.09.2010 11:07

Zdravim, prosim vas, ted kdyz zapnete wow mate uz patch 4.0.X?nebo jedete porad 3.3.5?Me uz se totiz stahoval tak 2* mozna 3* patch 4.0.X a porad to jede na 3.3.5, tak jsem zmatenejDik za odpoved

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet