Cataclysm Raid Leader UI

/pic/cataclysm/leadui/leadui
Šéfovat raidu bude v Cataclysm (teď na patchi 4.0.x to samozřejmě již funguje také) díky speciálnímu novému rozhraní pro leadery o něco jednoduší. Pokud totiž tuto speciální UI vychytávku od Blizzardu využijete, budete mít na jednom panelu přehledně zobrazeny všechny potřebné funkce a na použití každé z nich Vám bude stačit jedno kliknutí myši. Nyní můžete ještě jednodušeji označit cíl značkou (marks), dostupné jsou samozřejmě všechny od lebky, přes měsíc až po oranžový i fialový znak, jejichž slangové názvy v rámci zachování slušnosti nebudu zmiňovat. Díky rozhraní máte přehled o všech hráčích i o jejich roli v raidu, protože můžete jednoduše vyvolat "Role Check", který u každého hráče vytvoří formulář, na němž musí odkliknout, zda je tank, DPS nebo healer. Stejně jednoduše jde spustit starý dobrý "Ready Check". Proč se o tom ale zmiňuji až nyní? Spousta z Vás si této funkce na live serverech již určitě všimla, avšak my jsme o ní ještě nepsali... V novém beta buildu Cataclysm se navíc objevilo nové grafické zpracování pro tzv. "World Markery". Pomocí těchto World Markerů můžete umístit symbol nad jakékoli místo ve hře a jednoduše tak spoluhráčům sdělit, kde momentálně mají stát apod.
raid ui cataclysm 1 leader raid ui cataclysm 2 leader raid ui cataclysm 3 leader

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Nekros 14.11.2010 21:52

Ještě mám v báglu 4 dýmovnice, s tim za půl roku můžu frajeřit v raidu.

Dipp 13.11.2010 14:08

Paráda, zase něco nového, už se těším jak to vyzkouším.. Pokud mě tedy ty pitomci budou poslouchat protože tomu tak v drtivé většině případů není... Dotaz 2010: jak mám hráčům vysvětlit to že taktika může značně ovlivnit průběh bitvy?!

moorph 13.11.2010 01:55

Smoke Flare powa!

Ellendway 13.11.2010 01:20

czlukas
AVR byl zakazanej, protoze ukazoval kde boss hodi svoji abilitu
Však to přesně napsal

Nibenwen 13.11.2010 01:20

skôr myslím, že to nahrádza staré dobré dymovnice a vyzerá to aj dosť dobre

czlukas 13.11.2010 01:13

AVR byl zakazanej, protoze ukazoval kde boss hodi svoji abilitu

Hanzik 13.11.2010 00:32

Cítím ve vzduchu méně wipů (viz. Sindragosa,...). Na druhou stranu se nám vrátil dobře známý addon AVR, který byl zakázán samotným Blizzardem, tak si nejsem úplně jistý, co si o tom mám myslet.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet