Cataclysm Soutěž

Čekání na Cataclysm bude nyní ještě více vzrušující. K netrpělivému zírání na listy kalendáře se totiž u některých z vás přidá i pořádná nervozita - dost dobře se totiž může stát, že si svůj Cataclysm nebo něco jiného vyhrajete! Červeně zakroužkované datum 7.12. by se tak stalo ještě mnohem veselejším...

MMOboost.cz

/pic/uploaded/mmoboost
MMOboost jako jediný obchod na českém trhu doručuje předobjednávky minimimálně jeden den před oficiálním vydáním a rovněž garantuje nejnižší cenu na trhu u všech svých produktů a to díky této garanci. Kontaktovat obchod můžete každý den PO-NE od 10:00 do 24:00 a to včetně státních svátků, telefonicky nebo emailem. MMOboost.cz je sponzorem této soutěže a vložil do ní tyto ceny:
  • 1. místo - Cataclysm Colector's Edition - Krabicová verze
  • 2. místo - Cataclysm - Krabicová verze
  • 3. místo - WoW Game Card - Scan
  • 4. místo - Hra zdarma nebo slevový poukaz na nákup. Velikost slevy a výběr hry závisí na počtu účastníku soutěže.
[odstavec]

Jak se bude soutěžit?

Váš úkol je velice jednoduchý, stačí odpovědět na tři snadné otázky, poslat správné odpovědi na email a doufat ve výhru. Nezapomeňte si přečíst pravidla níže. Ale teď již k otázkám:
1. Která z těchto možností bude sekundární v Cataclysmu ? a) Archaeology b) Reforging c) Runeforging d) žádná 2. Kdo bude v Cataclysmu vládnout v Orgimmaru ? a) Grom Hellscream b) Thrall c) Garrosh Hellscream d) Drek'Thar 3. Jaké je Vaše MMOboost ID ? Tuto informaci zjistíte po registraci a přihlášení na http://mmoboost.cz/?p=vydelek ve Vašem odkazu např. http://www.mmoboost.cz/?ref=3 , tedy v tomto případě se jedná o MMOboost ID "3". Díky tomuto ID si můžete také vydělat nějakou tu korunu. Na email, pod kterým se zaregistrujete Vás bude obchod kontaktovat ohledně výhry! (ten určí právě podle ID, které zašlete v odpovědi)

Pravidla Soutěže

  • Vaším úkolem je odpovědět na výše uvedené otázky.
  • Každý se může zúčastnit pouze s jednou odpovědí.
  • Zasláním odpovědi do soutěže se uvolujete k jejímu možnému vystavení zde na tomto webu.
  • Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři ani moderátoři webu či fóra.
  • Odpovědi zasílejte na e-mail mmoboost@mmoboost.cz, do předmětu napište SOUTĚŽ. Uzávěrka soutěže je 03.12.2010. Vyhlášení proběhne co nejdříve poté tak, aby měl výherce Cataclysm doma nejpozději den před vydáním. Výherci budou určeni náhodným losováním.


Naposledy upravil/a Wrent 27.10.2010 v 21:18:28.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 27.10.2010 23:04

Natic
Souhrn; někdo si tu dělá pěknou reklamu pod nabídkou soutěže a další někdo jim to zbaštil i s navijákem.
Budeš asi překvapenej, ale tohle není žádná habaďůra, ceny opravdu výherci dostanou.Goldy byly staženy z nabídky, protože jinak bych nesouhlasil s propagací.Nespisovná čeština je přece jen trochu neprofesionální, ale o to tu nejde.MMOboost je obchod fungující již docela dlouhou dobu a je na české wow scéně znám dobře.

Natic 27.10.2010 22:05

Soutěž bojkotuji ze dvou důvodů:a) překvapuje mě že tento rádobyseriozní obchod (kdo kdy o něm slyšel, hmm?) má v nabídce na prodej i herní měnu (goldy). Sice je sekce po rozkliknutí nabídky prázdná, ale přesto mě to udivuje.b) také mě udivuje, že se na stránkách vyskytují výrazy jako chcou (čti chtějí). Nemám nic proti lokálním nářečím, ale seriózní bussines se dělá ve spisovné češtině.Souhrn; někdo si tu dělá pěknou reklamu pod nabídkou soutěže a další někdo jim to zbaštil i s navijákem.Ať tak či onak, přeji všem soutěžícím mnoho štěstí

Anstriber 27.10.2010 10:47

Serwak
má se poslat jedna profese, takže je to jedno...
Aha dík kamo

Serwak 27.10.2010 10:41

Anstriber
No ale není to fer já tam nevyděl napsano 2 profese a to jsem posilal nějak ve 18
má se poslat jedna profese, takže je to jedno...

Anstriber 27.10.2010 10:13

No ale není to fer já tam nevyděl napsano 2 profese a to jsem posilal nějak ve 18

Snake Plisken 27.10.2010 07:46

Javorovej
já ji pochopil a troufám si říct, že 95% uživatelů taky
Tak jasně, ale to jen za předpokladu, že si to člověk domyslí. Logicky to je ovšem úplná blbost. Otázka je položena tak, že čekáš, že na výběr budou 2 možnosti a přitom tam jsou 4.

Javorovej 26.10.2010 23:30

Snake Plisken
Ale má pravdu. Logicky je otázka položena špatně.
já ji pochopil a troufám si říct, že 95% uživatelů taky

Snake Plisken 26.10.2010 23:20

Dejv
co je na tom k nepochopení.. jendo z toho prostě není profese
Ale má pravdu. Logicky je otázka položena špatně.

Lostlight 26.10.2010 21:38

MMOboost s.r.o.
Dobrý den,soutěž je jak pro ČR tak SK.Odpovědi budou vyhodnocovány ručně, jediné co bude vyhodnocováno až po vylosování je MMOboost ID a iniciály v profilu, pokud nebudou úplné nebo pravdivé tak se přistupuje k náhradnímu losu.Chceme jen upozornit, že emaily s předmětem soutěž apod. momentálně nečteme a pouze archivujeme, pokud tedy se chcete na něco zeptat pomocí emailu napište tam např dotaz apod.
ďekuji...ja mám jako předmět Soutež o World of Warcraft Cataclysm tak doufám že to nevadí na MMOboost mám napsáno v položce město taky Slovensko...každopádne ďekuji

jakubsnake 26.10.2010 21:28

zkusim stestimockrat sem ho nemel tak by se to mozna mohlo povectale to asi neGOOD LUCK FOR ME AND FOR OTHER PEOPLE

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet