Character slot se v BfA opět zvýší

  Character slot    Battle for Azeroth   

Počet postav, které si můžete na serveru vytvořit, se stále zvyšuje. Zatímco v každém datadisku, kde došlo k přidání rasy nebo povolání, se zvýšil počet o jeden, v Battle for Azeroth to bude mnohem víc. Na konci ledna byl tento limit zvýšen z původních 12 na 16, jelikož nastaly předobjednávky Battle for Azeroth a s nimi se zpřístupnily čtyři Allied rasy: Lightforged draenei, Void elf, Nightborne a Highmountain tauren. Jakmile bude datadisk spuštěn, odemknou se i další Allied rasy, konkrétně Dark Iron trpaslíci a Mag'har orkové, takže místa bude potřeba víc. Celý limit bude tedy zvýšen na 18 slotů se startem datadisku. Je však jisté, že toto není konečné číslo ani pro nadcházející datadisk, protože nám mají přijít ještě Kul Tirané a Zandalari. A Blizzard se v budoucnu nebrání přidání dalších Allied race. Včera o tom informovali WarcraftDevs na Twitteru.

 

 

Co na počet říkáte? Budete si zakládat každou Allied rasu, abyste si ji vyzkoušeli? A využijete místo na serveru?

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

FIFAV 20.05.2018 11:34

Jestli zase bude nějaký pre-event jako před legii, kde pujde vyxpit postavu během par hodin nicnedelanim, jako v eventu pred legionem, tak je to super..

bulljoker 19.05.2018 23:37

stejně budu mít na max levelu jen maina.. koho to má bavit to expit znovu, a ještě k tomu ty allied rasy kvůli transmogu??????? vyexpím jen jednu a to jen kvůli tomu že po cestě dělám loremastera, což ted dodělávám outland a northrend a tím s expením končím

barrny 19.05.2018 14:01

Pro normálního hráče je stávající počet obrovský, pro zavislaka pořád málo.

jawed 19.05.2018 13:28

18 slotov pre postavy..to je celkom veľa mne úplne stačia 2-3

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet