Clash of the Fansites - Wintrell

Nean

Focení. 6.6.2010



Vrátil jsem se ze školy a na icq už čekala zpráva od Jerrykyho, že v osm se musím bezpodmínečně dostavit na Arena server, protože se budou fotit fanstránky, které se účastnili Clash of the Fansites. Když jsme dorazili, stál tam pouze jeden člověk, který vše organizoval (Edonis, jestli si správně vzpomínám), a nikdo jiný. Chvíli jsme se dohadovali a málem i uzavírali sázky, jestli ještě vůbec někdo přijde, nebo ne, ale asi o patnáct minut později stálo na místě kolem 20 lidí ze všech stránek. Chvíli se potom ještě spekulovalo o vhodném místě, následovalo několik přesunů, vyhazování zvědavých civilistů a dokonce i alíků, kteří se přišli na focení podívat, a pak jsme se konečně vyfotili :)

9.6. (to je ve středu) bohužel Arena Tournament končí, takže sem snad do té doby napíšů nějaké poslední dojmy a rozloučení :) [odstavec]

PvP akce podruhé, potřetí, počtvrté, ...! 5.6.2010



Musím se omluvit za svou delší neaktivitu, měl jsem toho kromě WoWka poměrně dost a trochu jsem nestíhal. Tak se to dnes pokusím vynahradit ;)
Hned první nebo druhý den jsme s Jerrykym zkoušeli jen tak pro radost pár arén 2v2 (Snake totiž nebyl přítomen a nepodařilo se nám ho sehnat). Jerryky pro velký úspěch i streamoval a tak se na nás díval téměř celý tým (to ještě nebylo streamování pro veřejnost). Jako první jsme dostali resto shamana. Říkali jsme si, jaká to bude brnkačka, že máme arénu vyhranou, ale ouha: sice jsme se podporováni Ellendwayovým zběsilým řevem snažili, ale ten shaman si nás prostě potahal a docela v pohodě nás zabil. To nás dost zdrtilo, a tak jsme raději přestali a čekali jsme na Snakea, až se k nám připojí a začneme pořádně hrát. V té době se k nám připojil i rogue Tomololo, a tak jsme vlastně byli čtyři. Popravdě, docela se to hodilo, protože najednou jsem toho měl spoustu do školy, když ne do školy, tak jsem musel na raid na Live serveru a tak jsem jen občas po očku koukl na live stream, co se děje. Jak příjemné bylo moje překvapení, když jsem se po několika dnech přihlásil a zjistil jsem že kluci nahráli přes 1000 ratingu a že jim to vlastně docela jde i beze mě.
Když mě ale kluci přesvědčili, ať si s nimi jdu přece jenom zahrát, zjistil jsem, že můj PvP skill není jenom hrozný, ale přímo strašný, a tak jsem další den strávil několik hodin tím, že jsem chodil skirmishe a snažil se aspoň trochu zlepšit. Jestli jsem se opravdu zlepšil, to nevím, ale aspoň jsem za těch několik hodin poznal několik zajímavých lidí z různých koutů Evropy (jednoho Švéda, jednu Norku, Angličana, Angličanku a jednoho Němce). Perfektně jsem si si nimi popovídal a protože to byli lidi, kteří na jejich serverech hrají na ratingu okolo dvou tisíc (já se svými osmi stovkami se můžu jít zahrabat), snažil jsem se od nich i něco naučit. Nakonec to tedy snad nebylo úplně k ničemu. [odstavec]

Začátky - 27.5.2010



Ahoj, jsem Wintrell, někteří mě možná znají jako moda na fórku, a byl jsem vybrán jako jeden z vyvolených, kteří mohou sledovat dění na serveru (a zahrát si za postavy s tak úžasným gearem, o kterým se mi ani nesnilo :)).

Hned, co jsem se poprvé nedočkavě přihlásil, vytvořil jsem si svou bloodelfku rogunku. Byl jsem příjemně překvapen, protože postava se automaticky vytvořila s levelem 80, kompletním Wrathful setem a zbraněmi, no prostě se vším. Chyběly tomu jen gemy a enchanty. S chutí do toho, půl je hotovo a tak jsem za půl hodiny měl hotovou postavu a připravenou k boji. Ještě nějakou chvíli jsem čekal na Jerrykyho, který si také dělal postavu, a pak jsme se pustili do akce.

PvP akce poprvé!



Rozhodli jsme se zkusit pár arén. Bohužel jsme docela pohořeli a tak jsme se místo toho rozhodli poškádlit pár alíků. Vydali jsme se tedy skrz vzducholoď a Stranglethorn Vale do Stormwindu. Nedokážu ani popsat tu radost, když se tam plížíte kolem desítek alíků ve stealthu a čekáte, až se některý z nich "oddělí od stáda" a budete ho moci zabít. Když se tak konečně stalo, a vyhlédli jsme si jednoho osamělého paladina, zjistili jsme, že má vyplé PvP a že i my ho máme vypnuté a že nejde zapnout. Chvíli jsme byli docela zoufalí, pak se ale objevil další alík se zaplým PvP a zkusili jsme ho zabít. Bohužel se tím to PvP zaplo i nám a do pěti vteřin jsme byli mrtví, protože se na nás sesypali všichni ti škaredí alíci v okolí. Poté nás ale čekalo další překvapení. Paladin si nad nás stoupl a místo obvyklého "Bur" prohlásil "lol" a vzápětí mi podobná zpráva od něj přišla i do whispu. Prvně jsem myslel, že je to prostě tím, že je skoro půlnoc, že jsem byl celý den v Praze se školou a že jsme dvě hodiny na Staromáku řvali na hokejisty, takže už mám asi vidiny. Ukázalo se, že podobný whisp přišel i Jerrymu a že dokonce i v General chatu píšou dohromady alíci i horďáci a že dokonce to tam občas umravňuje i GameMaster (což jsem zatím nikdy neviděl, takže další překvapení..)

Naposledy upravil/a Wrent 20.11.2010 v 12:18:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wintrell 07.06.2010 05:48

já vím, ale já hraju v tak otřesné kvalitě, že by vás to spíš odradilo :/

Moonis 06.06.2010 23:15

Skvele zpracovane, pocity prime, takze se muzem vzit vice do vypraveni. Nejsem zadnej odbornik, ale tento blog se mi libi. Jen by to chtelo nejake obrazky k tematu, jako ma Snake.

Wintrell 27.05.2010 22:06

jj počkej, zanedlouho přijdou arény aneb zabij si svého resto shamana

Moonis 27.05.2010 22:00

hmmm...to vypda, jako kazdodenni chleba na fun free serveru tenhle zazitek jsem mel ja pred dvema lety

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet