Co dělat na levelu 110?

1. Artifact Knowledge a Order Hall

http://media.wowfan.cz/uploaded/palaorder
Ne tak docela každodenní činnost, ale je velice důležitá. Artifact Knowledge je vaše priorita, zvyšuje totiž počet Artifact Power získávaných z world questů, dungeonů a tak dále. V každé Order Hall je speciální NPC, které se zaměřuje na výzkum Artifact Knowledge. Jeden výzkum trvá několik dní a je důležité s ním začít brzo. První výzkum zvýší získávanou Artifact Power o 25%. Vylepšování vaší Order Hall stojí nemalé množství Order Hall Resources (například 10 000) a několikadenní trpělivost. Systém funguje stejně, jako strom talentů, kdy v každém Tieru máte na výběr ze dvou možností. Mezi vylepšení patří například bonus, který vám dovolí nosit o jeden kus legendárního vybavení navíc a mnoho dalších věcí, které jsou důležité pro hladší postup dalším kontentem.

2. Order Hall kampaň

http://media.wowfan.cz/uploaded/stormrage2
Kompletace této kampaně je důležitá hned z několika důvodů. Jedním z nich je markantní vylepšení vaší zbraně. Odměnou za dokončení všech questů je odemknutí místa pro třetí Relic a tím se zvýší item level vaší zbraně hned o několik desítek. Kampaně se skládají z klasických questů, ale i z několika dvanácti hodinových misí, takže jejich dokončení není na jeden den. Dalšími odměnami jsou například titul, 2 další Championi, velké množství Order Hall resources a tak dále.

3. Reputace s Nightfallen

http://media.wowfan.cz/uploaded/Suramar1
Tato reputace se buduje v Suramaru. Plnění úkolů v této lokaci může být pro čerstvě doexpenou postavu trošku těžší, ale není to nic nemožného. TIP: na plnění questů si s sebou vezměte jednoho Championa. V Suramaru je veliké množství úkolů, takže se nemusíte bát o jejich nedostatek. Je dobré, když se držíte základní dějové linie. Můžete se řídit podle achievementu . Proč je tato reputace důležitá? Friendly statut vám odemkne přístup k plnění World Questů, které jsou velmi důležité pro rychlé získání kvalitního vybavení. Po dosažení Honored bude přístupná dějová linie Blood and Wine, po jejímž dokončení budete moci skladovat více Ancient Mana. Ancient Mana je k nalezení všude po Suramaru. Může padat z nepřátel, ale i z krystalů, které jsou všude kolem nebo i z květin a hornin. Pomocí Ancient Mana uplácíte zdejší obyvatele, získáváte Reputaci a otevíráte různé portály. Po docílení 8000-12000 Honored se vám zpřístupní Mythic Dungeony Court of Stars a The Arcway.

4. World Quests

http://media.wowfan.cz/uploaded/world
Tyto questy se odemknou po dosažení reputace friendly se všemi frakcemi na Broken Isles (The Wardens se nepočítají). Questy jsou rozmístěny všude po ostrově a přinášejí zajímavé odměny. Mohou být tak lehké, že je budete plnit v pohodě sami a pak mohou být tak těžké, že se bez party lidí prostě neobejdete. Je dobré plnit takzvané Emisary Quests, které se skládají ze čtyř World Questů a náleží vždy jen jedné frakci. Například v Highmountain je velké množství questů pro Highmountain Tribes, takže plnění Emisary questů zde nebude žádný problém. Proč je dobré tyto úkoly plnit? Mimo získávání reputace a Artifact Power, je to i truhla, kterou po splnění Emisary questů dostanete. Tato truhla obsahuje například goldy, , ale může se v ní ukrývat i Legendary item. Důležitost jednotlivých druhů questů znázorňuje tento žebříček.
  • Emisary questy
  • Všechny questy, které dávají reputaci s Nightfallen.
  • Všechny questy, které dávají Artifact Power.
  • Všechny questy, které dávají Gear (vybavení). Úkoly se přizpůsobují vašemu aktuálnímu item levelu.
  • Všechny questy, týkající se profesí.
Dále můžete plnit questy, které dávají Order Hall Resources, , nebo goldy.

5. Dungeony

http://media.wowfan.cz/uploaded/wardens
Dungeony vám pomůžou rychle získávat Gear a Artifact Power. Pokud jste DPS, budete ve frontě na dungeon čekat chvíli déle než Heal nebo Tank. Po dosažení item levelu 810 budete moci chodit Heroic Dungeony a Mythic úroveň se doporučuje až na item levelu 825. V Heroic dungeonech padají věci s item levelem 825, ale může se stát, že budete mít štěstí a ona věc se vám vylepší na například item level 840. Jak už je známo, Heroic Dungeony můžete chodit jen jednou denně a Mythic Dungeony se otevírají jednou týdně, stejně jako Raidy. V Mythic dungeonech už je kořist kapku lepší a s trochou štěstí se vám může item vylepšit i na úroveň 850.

Další tipy

Soustřeďte se na vaši profesi. Vyrábějte všechny předměty, které jsou pro vás důležité nebo se dají dobře prodat v aukci. Na profese se pak váže množství úkolů, které vám postupně odemykají recepty. Další vylepšení receptů je pak možné získávat například v dungeonech.


Naposledy upravil/a Faenor 14.09.2016 v 12:21:02.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

16.09.2016 13:05

ja bych jen dodal pokud neco nezmenily tak 850 muze dropnout i z normal dungu jen je mnohonasobne nizsi pravdepodobnost ze to procne

Tiliana 15.09.2016 19:26

Memmory
Nejdřív si zjistěte fakta než napíšete takovej článek
A bohužel takovýhle Trolu je plnej internet. Jen se jim vše nelíbí ale nedovedou říci proč.

sw1tchCZ 15.09.2016 15:07

Memmory
Nejdřív si zjistěte fakta než napíšete takovej článek
Trol? Asi jo, když neřekneš co se ti nezdá...

Muradin 14.09.2016 20:42

Memmory
Nejdřív si zjistěte fakta než napíšete takovej článek
Možná jsi mohl napsat co se ti nezdá, aby ten komentář měl alespoň nějakou výpovědní hodnotu.Řekl bych docela fajn článek. Děkuji.

Memmory 14.09.2016 18:08

Nejdřív si zjistěte fakta než napíšete takovej článek

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet