Co vás čeká při využití instantního boostu na 100. úroveň?

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news5
Blizzard zdroj

Společně s příchodem Legie mohou hráči, kteří si zakoupili novou expanzi, bezplatně vylepšit jednu ze svých postav na 100. úroveň. Aby se hráči s postavou seznámili, připravili jsme nový způsob, jak se s postavou sžít. Hráči, kteří vylepší postavu na 100. úroveň, budou po připojení do hry uvedeni stručným návodem, který jim pomůže naučit se používat hlavní kouzla daného povolání. Návod, ve kterém budou hráči získat zkušenosti, započne vždy předvolenou talentovou specializací, která půjde po dokončení změnit.

Gunships of the Broken Shore

Je jedno, zda hrajete za Alianci nebo Hordu. S každou novou postavou začnete svou pouť na vzducholodi, která krouží kolem Broken Shore. Váš nový trenér vás provede tréninkem, pomocí kterého získáte představu o tom, jak vaše povolání funguje, a budete mít možnost si vše vyzkoušet proti několika nepřátelům.
    Tip pro veterány: Pokud jste si jistí, že znáte všechna potřebná kouzla a dovednosti vaší nové postavy, můžete návod jednoduše přeskočit pomocí nasednutí na Gryphona a ze vzducholodi odletět.
Jakmile dokončíte stručný návod na vzducholodi, začne to pravé dobrodružství, ve kterém si vyzkoušíte své dovednosti proti Plamenné legii. * Vylepšení dalších postav na 100. úroveň si můžete zakoupit v oficiálním obchodě.



Naposledy upravil/a Bellatrix 12.08.2016 v 15:43:40.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet