Crucible of Storms - Preview a plán vydání

  crucible of storms    raid    xal'atath   

Blizzard zveřejnil preview nadcházejícího mini-raidu Crucible of Storms a také časový plán vydání jednotlivých obtížností. Jde o raid se dvěma bossy a výraznou tematikou Starých bohů. S raidem je rovněž silně spjata dýka Xal'atath, o jejímž zapojení do děje si můžete více přečíst zde. Také se můžete informovat o lootu v raidu.

 

Preview Crucible of Storms

Pod Oltářem bouří (Shrine of the Storm) se probouzí dlouho potopené zlo. V hlubinách se rozléhá šepot, který dovedl k šílenství lorda Stormsonga – píseň sirény, pějící o tajuplné a hrozivé moci. Ti, kteří se do písně zaposlouchali a uposlechli jejích rozkazů, nyní připravují temné rituály. Vykonávají tak vůli svého pána. Ať už za jejich fanatickou oddaností stojí jakékoli hrůzostrašné pletichy, jedna věc je jistá: je třeba je zastavit.

 

Počet bossů: 2

Obtížnosti: Raid Finder, Normal, Heroic, Mythic

Level: 120

Minimální level pro Raid Finder: 350

 

Časový plán vydání

16. dubna – Normal a Heroic obtížnost

23. dubna – Mythic a Raid Finder obtížnosti

 

Na EU serverech jsou obě data o den posunutá, tedy 17. dubna a 24. dubna.

 

Bossové

The Restless Cabal

The Restless Cabal byli povoláni z hlubin, aby získali tři relikvie nesoucí prastarou moc. Tato stvoření jsou vázaná svou věrností N'Zothovi a plní jeho vůli. Zaxasj mluví o příslibech a o moci, zatímco Fa’thuul drtí své nepřátele hrubou silou.

 

Uu’nat, Harbinger of the Void

Když před deseti tisíci lety královna Azshara uzavřela dohodu s N'Zothem, nabídla jednoho ze svých nejoddanějších následovníků do služby Starého boha. Uu'nat a plazící se masy, kterým velí, nyní zvěstují příchod jejich pána, jak jej předpověděly hvězdy.

 

Úvodní questová linie

Úvodní questová linie k raidu je už dostupná ve hře. Začíná ji item Azsharan Medallion, který dropuje z nagských invazí na Kul Tirasu a Zandalaru během world questů Naga Attack!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tkrejc 13.04.2019 00:16

Nevite nekdo jak casto maji byt ty naga attack??

Bellatrix 13.04.2019 08:28

To nevím, ale když si to rozklikneš na WoWheadu, tak napravo mezi "Quick Facts" ti to ukáže, jestli je WQ zrovna dostupný a na jak dlouho.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Syndorray 13.04.2019 12:03

Naga Attack! trvá celý deň, resetuje sa každý deň a každý deň sa nachádza v inej zóne.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet