Další World First, Housing, Make-A-Wish

Ruské guildě Exorsus (Экзорсус) se podařilo jako první na světě splnit v 10 man verzi všechny achievementy potřebné k získání Glory of the Icecrown Raider. Jako jediní na světě se tak mohou prohánět na Bloodbathed Frostbrood Vanquisher.
/pic/uploaded/exorcus1

Housing

Už dlouhou dobu se spekuluje o tzv. Housingu. Jedná se o vlastní území (dům, pevnost,...), které by bylo přístupné pouze určité skupině osob (např. guildě). Nápad to určitě není špatný, nicméně Blizzard se k této věci vyjádřil s negativním postojem. Jsou spokojeni s hromadou lidí ve městech, kde se horlivě obchoduje a chatuje. Poslední věc, kterou chtějí, je vidět tato místa vylidněná a naprosto prázdná (pro představu se zajděte podívat do Silvermoonu). Tímto Blizzard celý nápad naštěstí nezavrhnul, ovšem v dohledné době nic podobného nečekejme.

Nadace Make-A-Wish

Když v prosinci Blizzard odstartoval obchod s pety, které jste si do hry mohli koupit za skutečné peníze, rozhodl se, že 50% z výtěžku prodeje Pandaren Monků půjde na pomoc nemocným dětem. Sečteno a podtrženo, přes 1 000 000$ bylo darováno nadaci Make-A-Wish, která podporuje děti z 36 zemí po celém světě. Blizzard dokonce pozval 15 dětí s rodinami na prohlídku jejich sídla, kde pro ně byl připraven zábavný program, na kterém se podílela i část z vývojářského týmu World of Warcraft.
Make-A-Wish Make-A-Wish Make-A-Wish


Naposledy upravil/a Hanzik 20.02.2010 v 18:53:05.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Matthew.J 23.02.2010 15:28

Wrent: jo výdělek je priorita a podle toho to WoW aj tak vypadá... buď dělám dobročinnost nebo vydělávám ne tak napůl. Kdyby napsali že výdělek z jednoho z petů půjde na chartu tak by to podle mňa vypadalo úplně jinak.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet