Defender of Azeroth - Bylo opraveno získávání zkušeností

http://media.wowfan.cz/uploaded/9J6K598JT31S1468884950899
Blizzard v průběhu včerejšího večera vydal zprávu, že se dočkáme opravení zkušeností, které mohou hráči získat při zabíjení démonů v invazi Plamenní legie. Na tento krok čekalo mnoho hráčů, protože snížení zkušeností bylo drastické a invaze se již některým hráčům (hlavně s nižší úrovní) nemusela vyplatit.
Blizzard zdroj

Děkujeme všem za nahlášení problémů se získáváním zkušeností v průběhu invaze. Dokázali jsme vyšetřit a odhalit, že v získávání zkušeností bylo několik chyb. V současné době pracujeme na opravě, které by měla odstranit následující problémy:

  • Opravení chyby, která snižovala získané zkušenosti hráče v případě, že na nepřátele útočilo více než šest hráčů.
  • Opravení chyby, která snižovala získané zkušenosti hráče v případě, že nepřítel stupňoval svou sílu s počtem útočníků (scaling).
Jakmile budou opravy nahrané, prosím, řekněte nám, jak fungují. Stále platí, že chceme invazi démonů udržet lukrativní po celou dobu, co se hráči budou do bojů zapojovat. Věříme, že opravením získávání zkušeností je tou pravou cestou, jak nalákat hráče zpět.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

19.08.2016 16:47

Nikdo ti nebude nic zachranovat zadarmo

everald 19.08.2016 13:39

Tohle fakt nechápu... prej nemusela vyplatit ... tak snad zachraňujeme Azeroth, no ni? Tak jaké vyplatit?!Celé to mělo být bez odměn. To by tam, pravda, nikdo nelítal a svět by shořel.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet