Demon Hunter

  Demon Hunter    Illidan    Povolání   

Lovci démonů, učedníci Illidana Stormrage, vyvolávají svými schopnostmi strach v řadách spojenců i nepřátel. Vlastním jménem Illidari bojují proti Plamenné Legii jejími vlastními zbraněmi - chaotickou magií a felem. A moc démonů, kteří padli pod jejich zbraněmi, dokáží využít k vylepšení svých schopností a stát se tak nebezpečnými pro démony ale zároveň i děsivými pro své spojence. Každý lovec rituálně oslepí sám sebe výměnou za zrak schopný vidět svět vysloveně v jiných barvách. Společně se speciálním zrakem, mrštností a nepředvídatelností jsou Illidari protivníky, se kterými není radno si zahrávat.

 

Historie

Ohněm proti ohni. Tímto heslem se lovci démonů řídí už od dob, kdy vlastně kráčí po tomto světě. Jejich začátky sahají až do dob před Rozdělením a to k jedné jediné osobě: Illidanovi Stormrageovi. Ještě než první kohorty Legie vpadly na Azeroth, Illidan se se svým bratrem učil druidismu. Jenomže Malfurion byl vždy lepším učedníkem, jelikož oplýval mnohem větší trpělivostí oproti vznětlivému bratrovi. Když však na Kalimdor začaly ze Zin-Azshari proudit branou celé armády démonů, seběhlo se až příliš věcí najednou, Illidan se obrátil zády ke svým spolubojovníkům a vydal se do paláce královny Nočních elfů navázat spojenectví. Tam podepsal temný pakt se samotným Sargerasem a slíbil, že mu přinese mocný artefakt Duši draka, vytvořený samotnými Dračími Aspekty. A padlý titán Illidanovi vypálil oči a nahradil jej novým zrakem, díky kterému byl schopen vidět proudy magie. Pokud bychom chtěli popisovat historii lovců démonů, zřejmě bychom popsali hlavně tu Illidanovu a o tom bude nejlepší přečíst si celý článek. Po Válce Prastarých uvězněn na 10 000 let, ve Třetí válce osvobozen a po prohraném boji s Arthasem vzat do Black Temple na Outlandu, kde až do jeho pádu trénoval noční i krvavé elfy v ovládnutí schopností, které nabyl on. A přesně pádem Karaboru začíná i váš příběh jakožto lovců démonů.

 

Hrdinové

Illidan Stormrage

Illidan Stormrage je nazýván mnoha jmény, ale asi nejvíce je jmenován zrádcem. Jak sám říká, sám byl tím, kdo byl zrazen. Jenomže každý padouch je hrdinou ve své vlastní mysli. Ale jeho pokroucená logika však logikou přeci jen byla. Illidan vždy očekával, že se Legie vrátí a činil veškeré kroky k tomu, aby se jí národy Azerothu mohly jednou znovu postavit... I když ne všichni bezpodmínečně souhlasili s tím, co činí.

 

Ostatní demon hunteři

Lovců démonů nikdy nebylo mnoho. Jejich historie se dá shrnout do jediného odstavce, ale jsme přesvědčeni, že po startu Legionu článků bude přibývat a s nimi se bude aktualizovat i tato sekce.

 

Základní informace

Jelikož se lovci démonů specializují hlavně na rychlost, nosí pouze lehkou zbroj a své nepřátele zraňují jednoručními zbraněmi. Zároveň však musí využívat veškerou svou mrštnost k tomu, aby pro ně boj skončil výhrou a ne porážkou.

 

dhTyp

  • Melee DPS
  • Tank

 

Bary

  • Život
  • Zuřivost (Rage)

 

Dostupné brnění

  • Cloth
  • Leather

 

Dostupné zbraně

  • Warglaives
  • Daggers
  • Fist weapons
  • One-handed axe
  • One-handed maces
  • One-handed swords

 

Dostupné rasy

Aliance Horda
Night Elf Blood Elf

 

 

Schopnosti

  • Unrivaled Mobility - Lovec démonů může ve skoku využít svá mohutná křídla a vyskočit ještě o něco výše nebo překvapit své nepřátele útokem střemhlav.
  • Metamorphosis - Všichni lovci démonů mají schopnosti se převtělit do děsuplné démonické formy, která ještě více podtrhne jejich zvolenou roli. Illidari zaměřený na udílení poškození se může teleportovat do boje, zatímco ten, který zastává defenzivní roli může využívat mocné ochranné aury.
  • Melee Damage - Chaotická energie, která je přítomna kolem každého z lovců zvyšuje jejich fyzické i magické schopnosti a dodává jim tak na smrtonosnosti.
  • Spectral Sight - Každý snad zná Illidanovu hlášku: "Jsem slepý, ne hluchý." A nebyli by to lovci démonů, kdyby díky magickému zraku neviděli svou kořist lépe než ostatní.

 

Talenty

Každý lovec démonů umí ovládat chaotické energie, aby byly nápomocny v boji proti těm, kteří ji jinak využívají k ničení a zabíjení: proti Plamenné Legii.

 

Specializace

  • Havoc
  • Vengeance

 

Klady a zápory

Přednosti

  • Není závislý na maně
  • Schopný damage dealer
  • Díky křídlům umí plachtit nebo vyskočit výše
  • Může používat všechny jednoruční zbraně
  • Může použít speciální zrak pro lepší stopování svých obětí

 

Nevýhody

  • Má jen dvě kouzla pro léčení
  • Je křehký, pokud není jako tank
  • Nemůže používat two-hand zbraně ani střelné zbraně

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

20.04.2016 16:29

Esperanta: ono hlavne pokud to delas sama tak je to skoro nemozny aktualizovat vcas vsechny npc ve wow behem kazdyho datadisku podle me

grourse 17.06.2023 15:04

x 120 PREZISTA 600 mg <a href=https://tadalafil.top>where can i buy cialis on line</a> Solarina Ho, Tylenol shortage hits generic chewables, CTV News, 17 August 2022

Esperanta 20.04.2016 16:12

sw1tchCZ
...
Všechny články o těhle hrdinech se musí updatovat, protože jsou značně zastaralé. Teprve až pak je sem dám.

sw1tchCZ 20.04.2016 16:02

Tak co se týče BE de asi o male charaktery které se totiž berou jako female. Proti opravdovým female BE přece nikdo nic nemá (wink wink) A teď technická k článku:Co se týče hrdinů vidím tu spoustu místa - kde je Altruis? Co ten DH z quest chainu v Blasted Lands? Nebo ten co ve Felwoodu říká jak Illidan vlastně to místo zachránil? A kdyby se mělo jít po těch co až tak neutrální nebyli tak, co ta trojice trenérů, co sme jí zabíjeli u Karaboru? Nebo ten týpek jehož duch je v Darkshore v té jeskyni pod vírem. A nakonec, co ten týpek, po kterým je pojmenován PvP talent a je s ním encounter v Serpentshrine? Nechci tu bejt za rejpala ale zmíněný tu bejt mohli páč ofiko informace o nich taky jsou a u některých jsou lehce aktualizovaný (sice Alfou ale i tak ).Jinak díky za článek

Esperanta 20.04.2016 14:56

Zug
Nějak nechápu to, že všichni považují druhou nejhranější rasu za hroznou ... vysvětlí mi to někdo? O.o
Tak tohle jsou spíš názory jednotlivců. Nemůžeš to brát, že si to myslí všichni.

Zug 20.04.2016 14:17

Hromovapest
A Blood elf rasa je fakt hrozná.Takže bych musela Demon huntera hrát jen za alianci.
Nějak nechápu to, že všichni považují druhou nejhranější rasu za hroznou ... vysvětlí mi to někdo? O.o

Darkdjinn 20.04.2016 12:32

Hromovapest
Ten demon to je jak druhá roguna pomalu.Jen jiný styl.Zůstanu u svého Maga a warriora.A Blood elf rasa je fakt hrozná.Takže bych musela Demon huntera hrát jen za alianci.
DH narozdíl od roguny ovládá magii a je defacto nesmrtelnej...

grourse 16.06.2023 07:37

<a href=http://prilig.sbs>cialis and priligy</a> 596 150 mg x 2 cГЎps

Hromovapest 20.04.2016 10:45

Ten demon to je jak druhá roguna pomalu.Jen jiný styl.Zůstanu u svého Maga a warriora.A Blood elf rasa je fakt hrozná.Takže bych musela Demon huntera hrát jen za alianci.

Esperanta 20.04.2016 08:53

Beeda2004
Opraveno

20.04.2016 08:34

Sory ale to nemůže se léčit není moc pravda ma minimalně dvě veci na to.ShearRequires Demon Hunter (Vengeance)Requires level 1Shear has a small chance to shatter the target's soul, leaving a Lesser Soul Fragment behind for 20 sec.The Lesser Soul Fragment will be consumed when you approach it or cast Soul Cleave, healing you for (425% of Attack power)% of maximum health.Soul Cleave400 Pain Melee RangeInstant castRequires Demon Hunter (Vengeance)Requires level 1Requires One-Handed Axes, Two-Handed Axes, One-Handed Maces, Two-Handed Maces, Polearms, One-Handed Swords, Two-Handed Swords, Warglaives, Staves, Fist Weapons, DaggersViciously strike all enemies in front of you for (275% + 275%) Physical damage, and heal yourself for (850% of Attack power).Soul Rending TalentRequires Demon Hunter (Vengeance)Requires level 104Gain 50% Leech while Metamorphosis is active. Havoc má 100%Spell Details

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet