Diablo slaví 20 let - Všechny potřebné informace

  Diablo    herní událost    novinky   

Včera jsme informovali o možném startu události, která oslavuje dvacáté výročí Diabla. Událost opravdu dnes krátce po půlnoci začala a hráči tak mohou získat novou hračku, achievement a dalších několik předmětů.

 

Událost trvá od 4. 1. 2017 do 10. 1. 2017, takže máte celý týden k tomu, abyste získali vše, co se z této události dá získat.

Diablo Achievement – Jak jej získat?

Do hry se dostal speciální achievement 11395, který se dá získat naučením hračky 143543. Tato hračka padá z bosse The Cow King ve speciální ukryté úrovni.

  • Pokud se chcete dostat do ukryté úrovně, budete muset najít Treasure Goblina. Treasure Goblin může být kdekoli na The Broken Isles, v jakémkoli dungeonu nebo také v dalaránských stokách (Dalaran Sewers). Podle komentářů na WoWheadu a Redditu se může čas od času stát, že Treasure Goblin uprostřed boje zmizí. Jedná se o chybu.
  • Treasure Goblin má relativně hodně životů, takže doporučujeme sehnat skupinu hráčů, která jej udolá ještě před tím, než začne kouzlit 178997. Jakmile bude mrtvý, otevře se portál do 230964.
  • Jakmile se přesunete portálem do skryté úrovně, objevíte se v Yorgen Farmstead, která leží v Duskwoodu. Farma je speciálně upravena a nachází se na ni mnoho „kravských“ nepřátel, včetně Diabolic Bovine. Na farmě se také objevuje The Cow King, ze kterého můžete získat vzácné předměty.
  • Předměty za zabití The Cow King můžete získat pouze jednou denně.
  • Na farmě si dávejte pozor, tedy hlavně pokud hrajete na PvP serveru. Je zde aktivované PvP a může se vám tak jednoduše stát, že na vás někdo zaútočí.
  • Pro vstup do této skryté úrovně nemusíte mít postavu na 110 úrovni. Hned několik zdrojů hlásá, že bylo možné vstoupit i s postavou pod 110. úrovní.

Unikátní odměny za zabití „kravího krále“

Stejně jako u jiných bossů z podobných událostí, můžete unikátní odměny za zabití získat pouze jednou denně. Mezi nejzajímavější odměny patří například:

  • 143543: Kytara, jež přehraje hudbu z New Tristram (město ze hry Diablo). Hračka má 66 minut a 6 sekund cooldown. Kytara by měla být garantovanou odměnou.
  • Čas od času je také možnost, že z krále spadne nějaká zbraň, například 143327.

Další odměny v události

Následující odměny mohou být získány jak z The Cow King, tak z Treasure Goblina. Treasure Goblin nepodléhá dennímu cooldownu, takže pokud chcete získat některý z níže uvedených předmětů, můžete Goblina zabít kdykoli jej uvidíte.

  • 143628: Jedná se o odkaz na staré Diablo hry, ve kterých byl příběh hry vyprávěn právě přes tyto tlustopisy.
  • 142551, 142548, 142547, 142546142545, a 142549:Tyto předměty sloužily v Diablu II k vylepšení vaší postavy. Nešly ovšem nasadit přímo na postavu nebo jednorázově použít a zabíraly tak mnoho místa v inventáři. Stejně tak tomu je ve World of Warcraft. Předměty slouží k vylepšení postavy a mohou být využívány pouze v průběhu události.
  • 142543 a 142542: Oba předměty sloužily v Diablo I a Diablo II k navrácení do města. Ve World of Warcraft mohou být tyto předměty využity místo hearthstonu.
  • Pokud nasbíráte 10 142543 a zkombinujete je s 143628, získáte novou hračku.
  • 142544: Batoh, který má 28 míst a má naprosto stejnou ikonu jako Horadric Cube. Tato kostka v Diablo II sloužila k enchantingu předmětů.

 

Ostatní odměny

Následující odměny nebyly nijak potvrzeny a zatím se netuší, zda se dají získat a k čemu je případně využít.

  • 143326: Tento předmět je dle všeho referencí na stejnojmenný prsten, který se v Diablo 2 využíval jako měna – hráči mohli mezi sebou tento prsten měnit a získávat tak lepší předměty. Předměty, které odkazují na tento prsten, jsou ve World of Warcraft již delší dobu – 873, 44309, 44095.

 

The Cow Level video

WoWhead dokázal během několika hodin nahrát na jejich YouTube kanál video, které zobrazuje všechno potřebné, včetně zabití Treasure Goblina nebo třeba toho, jak zní hudba, kterou přehraje 143543.

 

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Praotectrekkie 07.01.2017 00:10

Malinko bych upravcil informaci o Cow Kingovi - jedna postava z něj může získat předměty bohužel jen jednou za CELÝ event, nikoli jednou denně. Naštěstí to nevadí zase tolik, kytara je jako hračka account-wide, pokud si složíte Tome of Town portal, tak taky tak, a scrolls of town portal padají i z treasure goblinů, takže se většinou za večer dají nahromadit a složit. A stejně tak i bag Horadric Satchel.

04.01.2017 15:07

Horadric Satchel: Batoh, který má 28 míst a má naprosto stejnou ikonu jako Horadric Cube. Tato kostka v Diablo II sloužila k enchantingu předmětů.



Osobne bych napsal spis k mixovani predmetu nez vylozene k enchantu

sw1tchCZ 06.01.2017 08:41

Jup... Pokud se pamatuju na enchant tam byli ty kováři ne? Ta kostka vyloženě mixovala věci... Gemy, potky, Wirtova noha... Hlavně se tam museli mixovat ty příběhové věci...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet