Dostali jste pozvánku do BfA alphy?

  invite    beta    alpha   

Tak ruku nahoru, kdo měl to štěstí a dostal se za poslední roky do alphy nebo bety nadcházejícího datadisku? Já osobně jsem dostala naposledy pozvánku do Warlords of Draenor. A když už pozvánku dostanu, dělám screenshoty nových lokací ale questy a ostatní obsah většinou ignoruji, protože si chci datadisk užít kompletně jakmile vyjde a hraní alphy či bety by mi celý zážitek zkazilo.

 

Jsou ale lidé, kterým to nevadí a jsou zvědaví, jak to všechno bude vypadat. Jenomže Blizzard účty vybírá hodně náhodně. Nezáleží na tom, jestli hrajete hodně nebo jste na svůj účet několik měsíců nesáhli, můžete dostat invite tak či tak. Jeremy Feasel ovšem včera uvolnil do světa informaci ohledně nové vlny pozvánek.

Já jsem sice teď v práci a Battle.net clienta nemám nainstalovaného a žádný mail ohledně pozvání do alphy jsem nedostala, ale pokud jste u svého počítače. možná by stálo za zkoušku se podívat, zda náhodou nemáte přístup do alphy. Můžete tak učinit v launcheru, kde byste měli být schpni přepnout mezi live verzí hry a alphou.

 

Pokud mezi šťastlivci nejste, nesmutněte. Čím víc bude alpha pokračovat a bude více obsahu k testování, Blizzard rozesílá čím dál více pozvánek. Pokud o testování vážně stojíte, podívejte se, zda máte na Battle.netu nastaveno, že se chcete účastnit beta testování.

Hodně štěstí všem!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Praotectrekkie 24.03.2018 19:10

Díky Espe a jejímu článku jsem zjistil, že už taky mám přístup do alphy - a už je nainstalovaná a zatím šlape bez problémů, i když mám jen dvoujádro a starší grafárnu. Docela by mě zajímalo, žestli alpha už jede na nové systémové požadavky, čili jestli bych musel upgradovat nebo bych mohl pokračovat se současným železem.

Nokato 24.03.2018 17:07

Ani prd. Já byl snad naposledy v betě HotS.

Hromovapest 24.03.2018 14:54

Mám už skoro týden. Poslední roky dostávám pozvánky automaticky

ebolus 24.03.2018 09:32

Od pand jsem byl ve všech betách. Pandy "koupené", Dreanor vyhraný zde na webu, a Legion, sice těsně před vydáním, ale vybraný. Vždy mi šlo o průzkum mapy a gameplay mé postavy. Questy jsem neřešil.
A rozdávání bety mi nevadí tak, jako následné kupčení s klíči, které blizz dává "hvězdám" streamu a spřáteleným serverům. Klíče se potom prodávají za stovky $, místo aby si to mohli vyzkoušet obyčejní hráči. Ta politika je podle mě špatná. Možný přístup do bety mají mít přinejmenším všichni, co si datadisk koupí.

Esperanta 24.03.2018 09:22

Tak jo, mám alphu budou články

bulljoker 24.03.2018 11:42

luckyyyyyyyy

HonkL 23.03.2018 22:33

Já za celou dobu co mám přihlášený účet na všechny bety všech her tak jsem dostal max 1x na Starcraft 2 rok 2010 a pak pandy když jsem si zaplatil 12 měsíců .. což mi bylo slíbeno.. od té doby nic...Já betu od Blizzardu beru jako nereálnou věc. Bůh ví jaký algoritmus funguje na losování

ItheSlave 23.03.2018 18:43

Mám dvě otázky: 1. Musím mít subscribe
2. potřebuji mít přístup k emailu ? ( vím že to zní divně ale mám k tomu dobrý
důvod

Esperanta 24.03.2018 09:21

Subscribe snad ani ne. Je to psané i ve článku, že někdy ti přistane pozvánka i když vůbec nehraješ. A v emailu jsem nakonec neměla pozvánku ale když jsem si rozklikla battle.net, tak tam alpha byla

HonkL 28.03.2018 23:58

@Esperanta Asi mám nějaký bugnutý ACC fakt by mě zajímalo proč mi nikdy nic nepřišlo

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet