Dragonmaw Clan

http://media.wowfan.cz/uploaded/dragonmaw-logo (1)

Historie

Klan Dragonmaw je jedním z klanů, jehož začátky sahají až do dob knihy Zrod Hordy. Narozdíl od jiných jejich druhu se tito orkové spoléhali spíše na magii než na brutální sílu, kterou praktikovala většina tehdejších klanů. Nicméně za dob Druhé války byl tento mocný klan ovládnut samotným Deathwingem s cílem spoutat Rudé draky, včetně jejich královny, mocného Aspekta Alexstraszy. Pod vedením šamana Zuluheda (který měl v držení Duši Démona, jenž mu propůjčovala moc spoutat mocnou Alexstraszu) přísahali Dragonmaw společně s ostatními klany věrnost tehdejšímu náčelníkovi Hordy, mocnému Blackhandovi. Když byl Blackhand zavražděn Orgimem Doomhammerem, Zuluhed a celý jeho klan byl donucen svou věrnost upnout k němu a jeho synům, k Rendovi a Maimovi a jejich klanu Black Tooth Grin. V knize Den Draka byl tento klan poražen a zatlačen zpátky do Wetlands a Twilight Highlands a do ničeho se nepletl... dokud nenadešel Cataclysm, kdy se Garrosh Hellscream rozhodl přijmout bývalé i nynější dračí jezdce do řad Hordy. Během Druhé války, po pádu Grim Batolu, Zuluhed a spousta orků z jeho klanu uprchla do Outlandu, kde přežila i Ner´zhulův rituál, který měl za následek roztrhání celého Draenoru. Tam se dali do služby k Pánovi Outlandu, Illidanovi Stormrageovi. Jejich choutky, co se ovládnutí draků týče, nepohasly, ale proteď vedly k zotročení letky zvané Netherwing (ano, historie se tak trochu opakuje). Stejně jako kdysi chytili Alexstraszu, zotročili i Karynaku, matriarchu Netherwing letky, a drželi ji v řetězech v jejich pevnosti v Shadowmoon Valley. V questové linii pro Netherwing máte za úkol právě osvobodit onu Karynaku a zabít Zuluheda. Zuluhed umírá a s klanem je šlus... ... dokud v Cataclysm není odhaleno, že Mor´ghor, velitel klanu na Netherwing Ledge, byl schopen přežít Illidanův hněv a prchnout z Outlandu. Sám se umístil do role náčelníka a usadil se v Twilight Highlands. Když přišla Horda vyjednávat ohledně spojenectví (i s vámi jakožto s hráčem), Mor´ghor zabil vyjednavače a nechal si vás jako rukojmí. Nicméně díky orkyni Zaele jste byli schopni utéci a informovat velení Hordy o celé situaci. Pomocí vás začne Horda obléhat Dragonmaw Port od břehu. Boj se nakonec dotkne i Mor´ghora a s pomocí Hordy je zabit. Krátce na to přichází i Garrosh Hellscream, aby se setkal s novým vůdcem Dragonmaw klanu, se Zaelou, a spečetil tak spojenectví mezi nimi a Hordou. Navzdory jejich zločinům proti Hordě to byla právě špatná situace na Azerothu, která dovolila Dragonmaw klanu, aby se vykoupil a mohl dokázat, že se dokáže znovu zapojit do války proti nepříteli.

Členové

Stejně jako zastarých časů, Dragonmaw klan se skládá pouze a jen z orků.

Významní členové

Reputace

Dragonmaw Clan je prakticky opakem Wildhammer Clanu, klanu trpaslíků (též s dlouholetou a téměř společnou historií). Dělejte questy v Twilight Highlands, noste tabard a s trochou trpělivosti se na exalted dostanete.

Rewards

Ano, stejně jako u mnoho frakcí, i zde dostanete na začátek do placu trochu té zbroje, kterou už však v dobách MoP nikdo nevyužije. Lépe jsou na tom tedy ti, kteří si reputaci udělali za dob Cataclysm a ti kteří potřebují nějakou frakci na exalted kvůli achievementům... dělejte questy, choďte dungeony a hodně štěstí.

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Grot Deathblow Hlavní vůdce: Zaela Hlavní sídlo: Bloodgulch, Twilight Highlands Reakce: A H
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kozell 15.12.2012 09:12

Chci se jen zeptat kde berete nebo v čem děláte ty obrázky?Třeba toho orca na tom drakovi?Je to moc pěkný tak prosím odpovězte předem děkuju .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet