Emerald Nightmare - Mythic progress

http://media.wowfan.cz/uploaded/emerald-nightmare_progress
Americké guildy mají v podobných závodech mírný náskok, jelikož se u nich provádí pravidelná týdenní údržba serverů v úterý. V Evropě je údržba vždy ve středu ráno, kdy probíhá i reset instancí a raidů. Není tedy překvapením, že několik prvních bossů je zabito ještě před tím, než se brány raidu otevřou evropským guildám. Ať už je tento způsob spravedlivý či nikoli, evropské guildy již mnohokrát ukázaly, že jim podobné nástrahy nevadí a drtivá většina světových prvenství posledních bossů patří právě guildám ze starého kontinentu. Nesmíme zapomenout ani na české guildy, které se statečně perou o zajímavé světové příčky. Embody v posledním závodě porazila Archimonda na Mythic jako 45. na světě, což je rozhodně skvělý úspěch! Jak se ovšem poperou české guildy s progresem nového raidu? To ukáže několik následujících dní.

Průběžné aktualizace

29. 9. 20:40 – From Scratch dokončilo Xaviuse po necelých dvou hodinách progressu. Končí tak progress na čtvrtém místě, což je stejné místo, které obsadili již v Hellfire Citadel. České guildy jsou v současné chvílce bez aktualizace. Embody v současné progressuje Cenariuse, takže se snad brzy dočkáme dalšího pokroku. 29. 9. 18:50 – Serenity dokázalo zabít i posledního bosse - Xaviuse. To znamená, že stojí na stupních vítězů jako třetí! Progress ovšem nekončí! Stále je mnoho guild, které čeká mnoho bossů. Ač máme hlavní progress za sebou, budeme i nadále sledovat český postup raidem! 29. 9. 18:20 – Embody pokračuje v jízdě! Několik úmrtí raidu na jednom procentu bosse Il'gynoth nezabránilo, aby jej skalpovali na Mythic! Posouvají se tak na 13. místo na světě a osmé v Evropě. Stále se ovšem bojuje o třetí místo. Serenity a From Scratch mají Cenariuse dole a je pouze otázkou času, kdy padne i Xavius.
Starší aktualizace naleznete ve spoileru níže!
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

V tabulkách níže uvidíte hned několik údajů. První tři světová prvenství na bossech. Nebudeme rozlišovat, zda jde o americkou, evropskou nebo guildu z východního regionu (Austrálie, Čína, aj.). U každého jména guildy se objeví krátká značka, která vyznačí region – US, EU, AS nebo OC.

Světový žebříček

Boss1. místo
2. místo
3. místo
NythendraEasy (US)
Midwinter (US)
SNF (US)
Elerethe Renferal
Easy (US)Midwinter (US)SNF (US)
UrsocMidwinter (US)SNF (US)Limit (US)
Il'gynothЭкзорсус (Exorsus) (EU)From Scratch (EU)Method (EU)
Dragons of Nightmare
Midwinter (US)Limit (US)SNF (US)
CenariusЭкзорсус (Exorsus) (EU)Method (EU)Serenity (EU)
XaviusЭкзорсус (Exorsus) (EU)Method (EU)Serenity (EU)

Český žebříček

Boss1. místo
2. místo
3. místo
NythendraEmbody
Deep ThunderEternal Shadows
Elerethe Renferal
EmbodyBad LuckDeep Thunder
UrsocEmbodyDeep Thunder-
Il'gynothEmbody--
Dragons of Nightmare
Embody--
CenariusEmbody--
XaviusEmbody--


Naposledy upravil/a Ellendway 02.10.2016 v 20:07:06.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 30.09.2016 07:27

No neco tady Blizzard podcenil, kdyz je cela insta na nejtezsi obtiznost vycistena za 17 hodin a final boss kazdy guildy co ho dala nezabere vic jak 2 hodiny, byt to jeste o trochu lehci tak mohli mit v US world first driv nez se v Eu ty raidy vubec otevreli takhle meli jenom 5/7, je to mozna i itemizaci kdy hrajou velkou roli mythic+ dungy a legendarky ale i tak mohl blizzard ten raid udelat dustojnejsi, jedina zabava pro nezaujaty publikum na tom je ze Method porazili Serenity a radovali se pomalu jako by meli world first, si predstavte ze vas opusti 80% guildy a zalozi si vlastni elitni guildu bez vas plebsu a vy je pak porazite, ještě ten americkej tank Slootbag přišel do nellepší guildy na světě aby měl konečně wf a s nim jako main tankem jsou ted třetí, by me zajimalo co se ted honi hlavou byvalym hracum Method co jsou ted v serenity :-)

Ellendway 30.09.2016 06:59

Ne, tak to opravdu na WoWprogressu nefunguje. Kdo dřív přijde, ten dřív mele a bere umístění. To je taky důvod, proč byl Midwinter až do 5. bosse na prvním místě. Je ovšem pár žebříčků, kde to tak WoWprogress počítá - například levelování.

29.09.2016 23:56

Tak ja to bral podle hlavni stranky, tam to bralo prave i v uvahu evropsky casy, protoze jak tam mela evropa 4/4 jak amici, tak byly pred amikama ze to zabili driv.

Ellendway 29.09.2016 16:00

A podle čeho myslíš, že to je opsané? Data beru z WoWprogressu. Nythendra - http://www.wowprogress.com/encounter/nythendra-mythicElerethe Renferal - http://www.wowprogress.com/encounter/elerethe-renferal-mythicatd...

29.09.2016 15:31

Sorry ale ten svetovej zebricek je blbost, kdyz Us oteviraji raidy v utery a evropa ve stredu, melo by se to pocitat od otevreni jak wowprogress

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet