Enchanty za reputaci nebudou

http://wowfan.cz//pic/news/ghostnakave
Možná vás nadpis šokoval nebo jste si řekli, že je to hloupost, ale opak je pravdou. Blizzard se tak rozhodl, že již hráči nebudou získávat enchanty za reputaci některé z frakcí. Konkrétně se jedná o enchanty na přilbu a ramena. Tuto informaci jsme se dozvěděli z pomyslného pera našeho krabíka Ghostcrawlera (Greg Street). A abych vás ještě více zvedl ze židlí, tak enchanty na headku nebudou vůbec! Ano, čtete dobře. Enchant na vaši pokrývku hlavy již ve hře nadále nebude. Blizz se tak rozhodl proto, že Mists of Pandaria bude hodně zaměřen na reputaci s novými frakcemi a nechtějí nutit hráče, dělat reputaci u jedné frakce jen kvůli enchantu. V předchozích datadiscích se byli právě nuceni mít povinně Exalted reputaci s určitými frakcemi, když jsme chtěli na svou postavu enchant na headku a shouldery. Jistě to plno hráčů naštve, jelikož na toto byli zvyklí, ale život je změna. Co se týče enchantů na ramena, tak ty ze hry jen tak nezmizí. Pořád zde budou Inscriptoři, kteří vám enchant na ramena udělají. Tímto tato profese nabývá na důležitosti a lidé, kteří tuto profesi ovládají, na ní budou zajisté vydělávat. Jak se Vám tento nápad zamlouvá? Vidíte v tom ránu pod pás, nebo svobodu v rozhodovaní, kterou reputaci si uděláte? Bude Vám enchant na hlavě chybět? Myslíte si, že na tom budou Inscriptoři profitovat?

Naposledy upravil/a Astra 10.06.2012 v 14:32:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anstriber 10.06.2012 13:45

jsem zvědavý zda nechají i ty které jsou ve cata

Gustafa 10.06.2012 13:43

Kdybych o tom nevěděl tak bych si ani nevšim, že odstraní enchant hlavy.

Coxx 10.06.2012 13:33

Tak když ho nebude moc mít nikdo, tak co bych brečel a ikdyž si stejně časem vždycky všechny repky z datáče dodělám, tak ano, je to dá se říct svoboda jestli chci dělat repku, nebo ne. Spíš by mohli pořešit repky jako takové .. některé jsou easy, ale dostat nějakou na exa je kolikrát insane

DJBredysh 10.06.2012 13:28

tak dobrý je že nebudem muset farmit repky co nám nic jinýho nedaj, no ale zas nějakej enchant na hlavu mohli udělat aspoň u nějaké profese(ench,insc)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet