Ex-Method zformovali novou guildu Echo

  method    echo    guilda   

Guilda Method, kterou není potřeba nějak více představovat, si koncem června prošla nepěkným rozpadem. Byl jí prorokován definitivní konec, ale došlo k opaku. Jako bájný fénix povstala z popela. Bývalí členové Method udělali čistku tak, aby na nich neulpěla špína z nedávné kontroverze, a zformovali novou guildu, která bude vystupovat pod názvem Echo, a dali o sobě vědět na Twitteru.

 

 

Z koho se bude staro-nová guilda skládat? Na soupisce mají být tito lidé: Clickz, Deepshades, Fleks, Fragnance, Gingi, Grim, Jeath, Justwait, Klaus, Kuriisu, Kush,  Lørgok, Meeres, Mini, Naowh, Scripe, Narcolies, Nnoggie, Perfecto, Philwestside, Potter, Pottm, Revves, Rogerbrown, Rycn, Zaelia, Swagster a Xerwo.

 

Guildě přejeme mnoho úspěchů v pokořování World First!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 28.07.2020 13:13

Tak je dulezity aby tu byla nejaka konkurenceschopna EU guilda, protoze skoro vsechny co mivali world firsty v minulosti uz skoncili, To by jinak dopadlo ze by v Shadowlands vyhraval porad Limit a vite dobre jak arogantne se dokazou chovat amici kdyz moc vyhravaji (ne ze by ve wowku moc vyhravali akorat nazacatku kdyz u nich vysla hra o 3 mesice driv nez v EU).

Konkurence je vzdycky dulezita, jinak je to nuda, dalsi vec je ze 15 let maj US guildy vyhodu ze zacinaji o den driv, ale to by bylo na delsi rozbor toto resit :-)

Batole 28.07.2020 14:05

Je to skvělá zpráva. Jsem rád, že bude opět co sledovat a hlavně jsem rád, že mám komu držet palce. Pro mne to budou stále ti z Methodu a Methodu jsem vždy držel palce v RWF. Methodi RWF povýšili na úplně jiný level a udělali z toho vlastně takové " mistrovství světa " o první místo, které se každoročně pořádá na území Azerothu. Všechny TOP guildy by jim měli být vděčné, protože většina z nich se dala cestou Methodu a nyní jim RWF vydělává velké peníze, díky kterým nemusí do práce a můžou se věnovat tomu, co umí nejlépe. Limit je banda nafoukaných lidí. Sledoval jsem jejich vyjádření ke kauze Method, když se Methodi rozpadali a bylo mi na blití. Oni si na tom postavili PR a udělali ze sebe ty nejlepší dobro lidi na zemi, kteří nechybují a všechny milují do jednoho. Hnus. Bylo to tak okaté a falešné. Nicméně blbci jim to žrali a budou žrát. Nebudu se ani vyjadřovat k jejich zprávám, reakcím a vyjádřením po skolení Ny'alothy. Po tolika letech jejich první WF a místo nějaké pokory se okamžitě pasovali na World #1 PvE Guildu a otitulovali se tak na všech sociálních sítích. My jsme Limit a nikdo jiný už neexistuje. Dokonce měli potřebu se chlubili WF killy vedlejších bossů, kdy EU ještě neměla otevřený Raid. To vypovídá o tom, jací náfukové tam jsou. Vedlejší bose nikdo nikdy neřešil a oni si to ještě dali na trička a prodávali to. Ať otevřu jakékoliv stránky Limitu a nebo streamy jejich členů, tak tam nevydržím ani minutu. Tolik arogance na jednom místě mi nedělá dobře. Kdyby aspoň měli důvod proto být arogantní, ale oni opravdu na PvE scéně nikdy nic nedokázali a vždy se jen vezli na nápadech Methodu. Limit převzali všechno od Methodu a dnes si hrají na nějaké revolucionáře. Tím myslím jejich PR, streamy atp. Všechno designed by Method. Držím palce Echu a doufám, že se jim bude dařit.

Lethal 28.07.2020 20:10

@Batole S tym Limit by som len dodal, ze tiez som cital tie ich komenty, ze je to hnus... A o den na to som videl obvinenia voci hracom Limitu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet