Exkluzivně: Cataclysm - Azshara preview

/pic/cataclysm/azsharapreview
Včera nám přišel e-mail s exkluzivním rozhovorem s designéry, kteří měli na starost přestavbu Azshary. S Hanzíkem jsme se tedy vrhli na jeho překlad a výsledek je tu. Rozhovor je místy vtipný (Hanzík může vyprávět), takže doufáme, že se Vám to bude líbit.
>>Přejít na rozhovor<<
Ukázka: Co si myslíte, že je nejzajímavější (nejvíce vzrušující) přírůstek do oblasti? No, máme tu super inteligentní raptory, strašidelný buldozer, goblinní komando ujíždějící na cracku (droga), hon na Azuregose, šílený čaroděj s nespočtem učňů, jízda na kryse, parašuting z vybuchující věže... Co když prostě řekneme, že nejzajímavější novinkou v Azshaře je celá oblast? Jak změnila krajinu Azshary neúprosná expanze Orgrimmaru? Orgrimmar má nyní novou obří bránu vedoucí do Azshary. Kaňon, kterým se stezka k bráně vine, nabídne hráči krátkou ukázku válečných strojů, které byly sestrojeni pod taktovkou goblinů. Zbytek oblasti se také nese ve duchu destrukce. Uprostřed Azshary se nachází nový Bilgewater Harbor, který bude fungovat jako námořní přístav pro celou Orgrimmarskou flotilu. Odsud budou vyplouvat lodě a zeppeliny, aby splnily Garroshovy mise za lepší budoucnost Kalimdoru.


Naposledy upravil/a Novom 11.08.2010 v 14:44:02.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jerryky 11.08.2010 17:28

Za to, že se to tu již řešilo před týdnem... Dále pak spamuješ do špatný sekce, příště radši napiš adminům a nespamuj tu

Aladin_CZ 11.08.2010 17:00

Prosím o vysvětlení, za co jsem dostal napomenutí, když jsem zde poukazoval na jednoho návštěvníka tohoto webu že prodává key který od vas dostal??? V tuto chvíli tam ma prihoz 6 stovek, muze na tom klidne vydelat tisic korun a vy to nechate jen tak byt?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet