Fantom Print získal práva na Warcraft knihy z filmové…

http://wowfan.cz//pic/news/wodnews1
Není to tak dávno, co jsme sháněli (a stále sháníme!) podpisy do petice pro získání licence na překlady dalších knih ze světa WoW. Tato petice stále probíhá a ožehavá kauza s neudělením práv stále trvá, ale nakladatelství Fantom Print překvapilo potěšující novinkou, která se také týká Warcraft knih. Na své facebookové stránce včera oznámili, že získali práva na překlad dvou warcrafťáckých knih, které se vážou k připravovanému filmu (na který jsme již mohli vidět trailer). O těchto knihách se toho zatím mnoho neví – pouze to, že se soustřeďují na "filmovou realitu", ne tu herní, a že jejich autorkou je Christie Golden. Vydání FantomPrint plánuje na jaro. Pro lepší porozumění celé té ošemetné záležitosti s překlady podotýkám, že k překladům těchto knih nemusel práva udílet Blizzard, jelikož se týkají filmu. Pokud vám však také leží na srdci překlady knihy jako Shattering, Wolfheart, War Crimes a dalších, připojte svůj podpis k naší PETICI.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 08.11.2015 20:12

Bezva na tuhle knihu jsem docela dost zvědavý o co tam přesně půjde. Po delší době si zase přečtu knihu z Warcraftu.Snad vyjde ta petice!!!!

cerberos 08.11.2015 05:56

upozornění pro všechny kteří máte rádi či milujete lore World of warcraft!!! Potvrdte petici na vydání dalších knih wow do našich zemí (ČR,SR),myslím ,že je třeba asi kolem 500 podpisů abychom to vyhráli

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet