Feast of Winter Veil

http://media.wowfan.cz/event/winter/winter_veil

Svátky míru a pohody, Feast of Winter Veil, začínají 15.12. a končí po velkém ohňostroji a bláznivých oslavách nového roku 2.1. Během této doby mají všichni hráči možnost zúčastnit se události, plnit questy a získat achievementy spojené s eventem.



Vánoční čepice

Příšery dungeonů také začaly slavit a někteří z bossů si oblékli zimní čepičky jako má Děda Mráz. Zabijte je čepička může být vaše. Níže najdete seznam bossů, o kterých se s jistotou ví, že z nich čepice padá. Pokud si nejste jistí, podívejte se na bosse. Pokud bude mít na sobě jeden z vánočních kulíšků, můžete si být jistí, že po zabití bosse bude vaše.




Festivalové předměty

Smokeywood Pastures nabízí kromě jiných věcí také lahůdky všeho druhu. Cukroví, festivalové speciality a jiné dobroty najdete právě u nich. Pokud nebudete mít zrovna hlad, najdete u nich také jiné vánoční předměty - balící papíry pro dárky, sněhové koule a zajímavé recepty na vaření.

Občerstvení

Jiné předměty

Blended Bean BrewSnowball
Green Garden TeaBlue Ribboned Wrapping Paper
Sparkling Apple CiderGreen Ribboned Wrapping Paper
Holiday CheesewheelPurple Ribboned Wrapping Paper
Graccu's Homemade Meat PieHoliday Spices
Spicy BeefstickHoliday Spirits
Honeyed Holiday HamRecipe: Egg Nog
Steamwheedle Fizzy SpiritsRecipe: Gingerbread Cookie
Greatfather's Winter AleRecipe: Hot Apple Cider


Dárky pro všechny

V klidných, brzkých hodinách 25. prosince jsou pracovití skřítkové již vzhůru a roznášejí dárky pod obří vánoční stromy v Ironforge a Orgrimmaru. Nespusťte oči z těchto dárků, neboť jsou tu právě a jen pro vás!

Start: 25. prosinec
Konec: 2. leden


Questy

Všechny eventové questy můžete získat ve vašem hlavním městě (Orgrimmar nebo Ironforge). Až na startovní NPC jsou všechny ostatní stejné pro obě frakce. Kromě již známých úkolů u Greatfather Wintera můžete též plnit jeden nový daily quest - You're a Mean One.../You're a Mean One..., ze kterého můžete získat zajímavého peta, Lumpyho (Lump of Coal).


Achievementy

Stejně jako každý rok i tentokrát můžete plnit achievementy pro získání titulu "Merrymaker" a pro splnění hlavního meta-achievementu.


# / #

Od festivalových obchodníků si pořiďte Gaudy Winter Veil Sweater (nebo ho můžete mít z roku 2011 jako dárek). Hoďte ho na sebe a vydejte se do nepřátelských měst. Pomocí létajících mountů se do většiny nepřátelských měst dostanete bez větších obtíží, zde by tedy problém být neměl.

#

Sežeňte si všechny tři kusy sezónního oblečení a snězte sladký zákusek Graccu's Mince Meat Fruitcake, který můžete sehnat u Smokeywood Pastures. Co se týče oblečení, čepice seženete z konkrétních bossů (viz. pár kapitol zpět) a boty s róbou můžete získat od tailorů, kteří ji mohou ušít pomocí receptů.

#

Použijte svůj Winter Veil Diguise Kit, abyste se proměnili ve sněhuláka a zatancujte si v Dalaranu (/dance) s jiným sněžným mužíčkem.

# / #

Příslušníci Hordy musí použít Mistletoena tyto NPC - Brother Malach (Undercity), Durkot Wolfbrother (Borean Tundra), Brother Keltan (Icecrown). Oproti tomu, hráči Alliance se naběhají podstatně víc, protože jejich návštěva bude zahrnovat tyto NPC - Brother Kristoff, Brother Crowley, Brother Benjamin, Brother Joshua, Brother Cassius (všichni ve Stormwind City), Brother Nimetz (Northern Stranglethorn), Brother Wilhelm (Goldshire, Elwynn Forest), Brother Karman (Theramore, Dustwallow Marsh).

#

Použitím hračky Crashin' Thrashin' Racer nabourejte dalších 25 autíček.

#

Splňte v Ogri'le daily quest Bomb Them Again! zatím co budete letět na mountovi přestrojeném za vánočního soba (pomocí předmětu Fresh Holly nebo Preserver Holly). Pokud si nepamatujete, Ogri'Lu najdete v horních patrech lokace Blade's Edge Mountains na Outlandu.

#

Otevřete jeden z dárků pod vánočním stromkem. Ty se u symbolu svátku objeví 25.12.

#

Nejprve si musíte sehnat Handful of Snowflakes. Tento předmět získáte použitím příkazu /kiss na NPC Winter Reveler. Šance není 100% a můžete toto udělat jen jednou za hodinu. Může se tedy stát, že nad tím strávíte delší dobu. Jakmile získáte tento předmět, najděte si příslušné kombinace rasa/povolání a použijte ho na danou postavu.

#

Tento achievement získáte splněním daily questu You're a Mean One... / You're a Mean One...

# / #

Kupte si u Smokeywood Pastures sněhovou kouli a hoďte ji na šéfa vaší frakce (viz. popis achievementu).

#

Splňte eventový quest chain, který startuje u Greatfathera Wintera.

#

Využijte svých kulinářských schopností a upečte všechny uvedené recepty. Recepty seženete u eventových obchodníků. Dohromady budete potřebovat následující ingredience:

  • 2x - Small Egg
  • 3x - Holiday Spices
  • 1x - Sparkling Apple Cider
  • 2x - Holiday Spirits
  • 1x - Ice Cold Milk

#

Použitím Winter Wondervolt machine se proměňte v trpaslíka a běžte do nějakého battlegroundu ulovit 50 Honorable Kills. Dejte pozor na to, abyste nezemřeli, protože tak ztratíte převlek. Doporučujeme držet se vzadu, vyhnout se velkým bojům. Mějte trpělivost!



Naposledy upravil/a Snake Plisken 27.11.2013 v 13:24:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

hitteeDus 31.05.2023 14:02

Transdermal estrogen in the treatment of hot flushes in men with prostate cancer <a href=https://cialiss.quest>cialis order online</a> Altogether i think this is the year i become a momma

milanko 17.12.2012 20:31

Super článok a musím pochvalit že ste tam dali Deda mráz a nie zgičovany santa klaus za to som vďačný

Toren 16.12.2010 18:25

Sob Metzen

Snake Plisken 16.12.2009 14:56

supa to je zas co delat a ty cepisky sou good,proste Vánoce

Wolfka 16.12.2009 06:33

mno co jsem tak četla, tak ti sněhulák dorazí cca 24hod po splnění Q.

16.12.2009 01:57

Nak mi odmita dorazit premena na snehulaka po spleneni questu v Alteracku. Letos je to prvne co mam moznost ten event delat; mohl by nekdo poradit, kdy ten item dorazi? Rada bych si splnila achi.

Kopytnik 15.12.2009 19:44

tydle eveny vetsinou bejvaj pekne bugly.. (na free)

Snake Plisken 15.12.2009 16:56

Ano. Ale záleží na administrátorech serveru, zda jej spustí.
Nemusí ovšem fungovat perfektně. Na freečkách se vyskytují chyby.

Degen 15.12.2009 15:59

je to i na serverech s TBC?

Radiaw 15.12.2009 15:16

Zábava (Revelers)
Během Vánoc vytáhnou Innkeepeři své výzdoby, aby poskytli pravou slavnostní výzdobu pro své patrony. Zda máte svou lásku, můžete jí políbit (/kiss) pod jmelím.

To už zrušili ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet