Figurky a tričko s Blizzfan slevou na Minotaur.cz

Get in my belly!


Také jste hladoví po nových sběratelských předmětech do Heroes of the Storm? Jednou z novinek, kterou vám představíme, je aktuálně velmi populární Stitches. Tento hrdina sice není ve světě Warcraftu tak známý, ale díky jeho unikátnímu vzhledu vám nemůže ve sbírce chybět.

STITCHES je k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k němu váže i krásná sleva ve výši 7 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZTAUR" (bez uvozovek).

 

Hail to the King, baby!


The Lich King, dříve známý jako Arthas Menethil, je jedna z nejznámějších postav světa Warcraftu. Nyní máte možnost si Krále lichů i s jeho Frostmournem přidat do své sbírky a vystavit na poličku. Vyskytne se vedle něj zatím jediný zástupce z Diablo univerza, Tyrael?

ARTHAS a TYRAEL jsou k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k nim váže i krásná sleva ve výši 7 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZTAUR" (bez uvozovek).

 

What can I say? I do have the best equipment.

Přesně takovou frází se pyšní Nova. Jak jste na tom vy? Chcete si k figurkám z druhé série objednat i ty dříve vydané? Konkrétně se jedná o Illidana Stormrage a již zmíněnou Novu.

NOVA i ILLIDAN jsou k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k nim váže i krásná sleva ve výši 7 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZTAUR" (bez uvozovek).

 

Feels like old times already…

Raynor by nám rád připomněl, že na trhu jsou i daleko menší figurky než ty od Necy. Na rozdíl od větších kolegů je těchto figurek, pojmenovaných Mystery Mini, prozatím daleko více. Již jste měli možnost o ně s námi soutěžit a několikrát využít slevy na jejich nákup. Dnes vám tuto možnost nabízíme znovu. V krabičce můžete najít například Nazeeba, Kerrigan nebo Diabla.

Heroes of the Storm - Mystery Mini figurky jsou k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k nim váže i krásná sleva ve výši 7 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZTAUR" (bez uvozovek).

 

Heroes of the Storm tričko

Chystáte se na týmový sraz? Máte v plánu streamovat Heroes of the Storm? V tom případě vám jistě nemůže chybět tričko s jeho motivem.

Heroes of the Storm tričko je k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k němu váže i krásná sleva ve výši 7 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZTAUR" (bez uvozovek).


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 05.02.2016 13:17

Dasio
Kedy bude vyhlasena vianocna sutaz spolupraci tiez s tymto obchodom ?
Ceny byly již zaslané. Seznam výherců aktualizuji během víkendu do novinky soutěže. Omlouvám se za zpoždění.

Dasio 04.02.2016 12:02

Kedy bude vyhlasena vianocna sutaz spolupraci tiez s tymto obchodom ?

Sir Finley Mrrgglton 02.02.2016 15:31

Ach, aká to bieda, že nemáme takto ETC, Johannu alebo predovšetkým... Anub'araka.Ale zatiaľ Illidan aj Tyrael potešia

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet