Ghostcrawler odchází z Blizzardu

Ghostcrawler odchází
Je mi velice líto, že musím oznamovat takto smutnou zprávu. Mnozí jej znali (jak se to jen přes internet dá), jiní ani nebudou vědět, o kom mluvím. Smutnou pravdou je, že Lead Systems Designer Greg "Ghostcrawler" Street, některými přezdívaný taktéž jako "Krabík", opustil Blizzard Entertainment. Ghostcrawler byl vždy pojítkem mezi komunitou a vývojáři, byl tím, který nám vše vysvětloval, a i my jsme přeložili mraky jeho blue postů. Doufám, že na jeho pozici nastoupí někdo, kdo jej důstojně nahradí. O důvodech jeho odchodu se toho moc neví. Jak sám píše níže (a také na Facebooku), dostal blíže nespecifikovanou příležitost a rozhodl se po ní skočit. Kdo ví, zda je to v herní branži či jinde, uvidíme. Nyní si přečtěte jeho vyjádření z oficiálního fóra, které přeložil CrazyMuffin.
Ghostcrawler zdroj

Znáte tu chvíli na konci večera po raidu, kdy poslední boss je už mrtvý, rozdělili jste si loot a všichni se tak nějak rozejdou svou cestou? Tak přesně teď nastala ta chvíle. Zrovna jsme ukončili skvělý BlizzCon. Měli jsme tolik různých her, o kterých jsme mluvili, a byli jsme nadšení z ohlasů na Warlords of Draenor. Bylo to skvělé se s mnohými z vás potkat. Miluji BlizzCon, a tím pádem je pro mě těžké vám říct, že to byl můj poslední, tedy alespoň poslední se mnou na pódiu. Přišla za mnou příležitost a pro mě je to velmi těžké - opustit Blizzard. Chtěl bych vám všem poděkovat za to, že jste součástí tohoto grand questu. Už jsem to říkal mnohokrát, že mít vášnivé hráče včetně těch naštvaných je tisíckrát lepší, než mít komunitu, které na ničem nezáleží. Vám ano. Tak jako my, i vy chcete hru nejlepší, jaká může jen být. A tak vás žádám... Pořád nám poskytujte feedback. Přísahám (a já zřídkakdy přísahám), že vývojáře velice zajímá, co máte na srdci. Budu tam venku a nedovedu si představit, že by mělo být těžké mě najít. Objímá Ghostcrawler PS: Ne, nemůžete mít poníka. Nebo losa. Nebo mantis shrimp (pozn. red.: Giant Mantis Shrimp). Nebo želvušku. Nebo kraba. Ale snažte se. P.P.S. Hraji za Holy Priesta.

Předpokládám, že nejen mně, ale i vám bude chybět. Přišlo to jako rána z čistého nebe. Hodně dalších fan stránek o této události již napsalo a nikde jsem nečetl, že by to někoho potěšilo, spíše naopak. My ale nebudeme plakat nad rozlitým vínem, Blizzard na tento post určitě brzy dohodí schopného člověka. Bude vám "Krabík" chybět? Čekali jste, že by mohl odejít? Koho si myslíte, že Blizzard dosadí na jeho místo? Jaká příležitost Grega potkala, že se rozhodl opustit Blizzard

Naposledy upravil/a Bellatrix 28.11.2013 v 00:45:39.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Tiliana 28.11.2013 10:19

Je škoda že odchází. Ale čas běží dál a snad se rozhodl správně.Hodně štěstí.

Cecil 28.11.2013 00:15

Tak to mě dost překvapilo, i když jsem ne vždy s jeho názory souhlasil, ten chlapík mi byl sympatický... Škoda, nechť se mu tedy daří i nadále.Bez něj už to ale jaksi nebude ono.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet