Guide: mounti z dungeonů a raidů !

http://media.wowfan.cz/uploaded/newmounts/newmount_header
Dnes jsem si připravil něco z trochu jiného soudku, ale myslím si, že bych mohl zaujmout většinu z vás. Jedná se o překlad příručky, která vás provede dugeony a raidy za účelem získání vytoužených mountů. Naleznete zde mounty z kompletního WoW contentu počínaje Vanillou a konče v Pandarenské jungli. Pokusil jsem se o co nejpřehlednější zpracování a doufám, že průvodce vám pomůže rozšířit sbírku vašich mazlíčků a zvýšit počet achievement pointů. Článek samozřejmě neobsahuje všechny získatelné mounty, ale určitě vám pomůže v začátcích.

Vanilla dungeon

Deathcharger’s Reins Kde ho můžu získat: Lord Aurius Rivendare, Stratholme Šance na drop: 0.7% Popis: Na rozdíl od ostatních mountů je možné ho farmit téměř neomezeně, jediné omezení je vstup do instance 5x za hodinu. Proto je tento mount celkem lehce získatelný. Taktika: Jedná se o dungeon pro level 50, takže není třeba žádná speciální Taktika: Jediné, co potřebujete, je zabít všechny bosse.
Deathcharger’s Reins

Vanilla raid

Qiraji Resonating Crystals

Kde ho můžu získat: Ahn'Qiraj Šance na drop:
Blue Qiraji Resonating Crystal, Yellow Qiraji Resonating Crystal, Green Qiraji Resonating Crystal - 5-10% z každého moba
Red Qiraji Resonating Crystal - 0,1% Popis: Jedná se o 4 různé mounty, kteří padají ze všech mobů v instanci. Mounty nelze používat mimo AQ, ale počítají se do průběhu achievementů (50 mountů, za červeného Feast of Strength). Taktika: 40- man raid pro level 60, je možné sólovat s jakoukoliv 90. Doporučuje se zabít pokud možno všechny moby. Reset je jednou týdně.
Red Qiraji Resonating Crystal

The Burning Crusade dungeon

Reins of the Raven Lord Kde ho můžu získat: Anzu, Shattek Halls (Heroic) Šance na drop: 1.6% Popis: Dříve ho mohl vyvolat pouze druid, momentálně je umístěný jako klasický boss na heroic obtížnosti Taktika: Jakýkoliv level 90 by měl být schopný sám vyčistit dungeon a zabít bosse.
Reins of the Raven Lord
Swift White Hawkstrider Kde ho můžu získat: Kael’Thas Sunstrider, Magister’s Terrace (heroic) Šance na drop: 4% Popis: Padá pouze v heroic obtížnosti (jeden pokus denně). Z toho bosse je také 8% šance na Phoenix Hatchling Taktika: Každý level 90 by měl bez problému projít dungeon a zabít bosse.
Swift White Hawkstrider

The Burning Crusade raid

Fiery Warhorse’s Reins Kde ho můžu získat: Attumen the Huntsman, Karazhan Šance na drop: 0.8% Popis: Padá z prvního bosse v raidu. Taktika: Velmi jednoduchý kill pro level 90, doporučuje se zabít addy před pullem pro squishy classy.
Fiery Warhorse’s Reins
Ashes of Al’ar Kde ho můžu získat: Kael’thas Sunstrider, The Eye (část Tempest Keep) Šance na drop: 2% Popis: Jedná se o posledního bosse v instanci, ale není problém zabít ho jako prvního. Taktika: Tento encounter je trochu zrádný, ale pokud máte level 90 s nějakým gearem, neměl by nastat problém. V první fázi je potřeba zabít vše, co na vás zaútočí, ve druhé je potřeba hlavně zabít všechny jeho zbraně. Ve třetí fázi začne sranda, protože addi mají dost silný crowd control. Nejlepší Taktika: pro tuto fázi je jednoho zabít ještě před tím, než začnou s cc, poté už je to snadné.
Ashes of Al’ar

Wrath of the lich king dungeon

Reins of the Blue Proto-Drake Kde ho můžu získat: Skadi the Ruthless, Utgarde Pinnacle (heroic) Šance na drop: 1.5% Taktika: Snadný dungeon pro level 90. Stačí přeskočit všechny ostatní bosse a jít rovnou na Skadiho. Je nutné sebrat všechny harpuny na zabití jeho mounta, poté už je to jednoduché.
Reins of the Blue Proto-Drake
Reins of the Bronze Drake Kde ho můžu získat: Infinite Corruptor, The Culling of Stratholme (heroic) Šance na drop: 100% Popis: Jedná se o time event, tzn. pokud stihnete vyčistit instanci do 25 minut, mount je váš. Pouze pamatujte, že bonusový boss se spawnuje před závěrečným bossem. Taktika: Projít dungeon do 25 minut
Reins of the Bronze Drake

Wrath of the Lich King raid

Reins of the Grand Black War Mammoth Kde ho můžu získat: Jakýkoliv boss, Vault of Archavon Šance na drop: 1% Taktika: Dva první bossové by měli být snadní pro jakoukoliv 90. Další by už mohl být problém, ale pokud se budete držet taktiky dát co největší dps a nestát v ničem divném na zemi, mělo by to být jednoduché.
Reins of the Grand Black War Mammoth
Reins of the Azure Drake + Reins of the Blue Drake Kde ho můžu získat: Malygos, The eye of Eternity Šance na drop: 3% oba Popis: Dříve padal jeden mount z 10-man a druhý z 25-man, poté co obě obtížnosti sdílejí reset můžete farmit oba v 10. Taktika: Lidé mají občas problémy se sólováním Malygose, ale v podstatě je to velmi jednoduché. V první fázi prostě dělejte dmg. Poté, co ho dostanete na 50%, přichází čas pro zapnutí všech cooldownů a snažíte se mu dát co největší dmg (ranged classy by měly být schopny dostat ho pod 30%). V poslední fázi rotujete 1-1-2-3 , létáte okolo něj a snažíte se uhýbat všemu co vidíte. Takto byste se měli léčit víc, než je on schopný dát vás zranit.
Reins of the Azure DrakeReins of the Blue Drake
Reins of the Twilight Drake+ Reins of the Black Drake Kde ho můžu získat: Sartharion + 3 draci, The Obsidian Sanctum Šance na drop: 100% Popis: Stejně jako u Malygose i zde padal jeden v 10 a druhý 25, po sloučení resetů můžete dropnout oba v 10. Mounta získáte pokud zabijete Srathariona a necháte naživu všechny tři draky. Taktika: Je to celkem jednoduché. Máte 50 s na zabití bosse, než se draci připojí do boje. Doporučuje se zabít co nejvíce mobů v instanci před pullem (kromě 3 draků).
Reins of the Twilight DrakeReins of the Black Drake
Reins of the Onyxian Drake Kde ho můžu získat: Onyxia, Onyxia’s Lair Šance na drop: 1% Popis: Dříve se jednalo o jednoho z nejvzácnějších mountů ve hře. Dnes je ale velmi snadné Onyxii zabít sám. Taktika: Dávejte DPS, zabíjejte addy, až vzlétne, prostě pokračujte v dps.
Reins of the Onyxian Drake
Mimiron’s Head Kde ho můžu získat: Yogg Saron, Ulduar(25-man) Šance na drop: 3% Popis: Zde bude zřejmě potřeba parta, jelikož solování Yogg Sarona je velmi obtížné.
Mimiron’s Head
Invincible’s Reins Kde ho můžu získat: The Lich King, Icecrown Citadel (25-man HC) Šance na drop: 4% Popis: Velmi vzácný mount z Lich Kinga. Těžké ho získat, protože zde potřebujete velkou partu a každý mounta chce.
Invincible’s Reins

Cataclysm Dungeon

Reins of the Drake of the North Wind Kde ho můžu získat: Altarius, The Vortex Pinnacle (normal i HC) Šance na drop: 0.8% Popis: Mounta je možné získat jak v normal, tak HC obtížnosti, takže je doporučeno farmit ho samozřejmě v normal difficulty. Taktika: Nic těžkého, s průměrným gearem ho můžete farmit bez znalosti taktiky. Vždycky je dobré vyhýbat se vírům v jeho náklonnosti (ten slow je opravdu otravný). Tip: Pokud chcete restartovat instanci, nejrychlejší cesta je skočit z jeho platformy a doběhnout jako duše.
Reins of the Drake of the North Wind
Reins of the Vitreous Stone Drake Kde ho můžu získat: Slabhide, The Stonecore (normal, HC) Šance na drop: 0.8% Popis: Opět doporučeno famit v normal obtížnosti, tzn. dungeon můžete projít 5x za hodinu Taktika: Musíte zabít první 3 skupinky mobů, poté se objeví kamenný had. Nemusíte ho zabíjet prostě projděte dírou, která se objeví v zemi. Zbytek mobů je možné obejít nebo zabít. Bosse už poté není těžké zabít (nikdy neuškodí vyhýbat se barevným kruhům na zemi). Tip: Hned za bossem je teleporter, který vás může poslat na začátek instance.
Reins of the Vitreous Stone Drake
Swift Zulian Panther Kde ho můžu získat: High Priestess Kilnara, Zul’gurub (heroic) Šance na drop: 1% Taktika: Snažte se zabít všechny pantery v první fázi. Pokud se vám to povede, už je to snadné.
Swift Zulian Panther
Armored Razzashi Raptor Kde ho můžu získat: Bloodlord Mandokir, Zul’Guru (heroic) Šance na drop: 1% Popis: Dříve bylo nemožné ho zabít na vlastní pěst, nedávno ho ale Blizzard změnil a momentálně je to celkem snadné. Taktika: Musíte zabít 3 skupinky trollů před bossem, snažte se preferovat moby s healem. Odvolejte své pety !!
Armored Razzashi Raptor
Amani Battle Bear Kde ho můžu získat: Zul‘Aman Šance na drop: 100 % Popis: Time event.
Amani Battle Bear

Cataclysm Raid

Reins of the Drake of the South Wind Kde ho můžu získat: Al’Akir, Throne of The Four Winds Šance na drop: 0.7% Popis: Téměř nemožné pro jednoho člověka. Pokud nejste DK, Paladin nebo nemáte opravdu dobrý gear, budete potřebovat partu.
Reins of the Drake of the South Wind
Flametalon of Alysrazor Kde ho můžu získat: Alysrazor, Firelands Šance na drop: 2 % Popis: Pokud máte víc jak 500k HP je tu možnost jít solo. Pokud ne budete potřebovat partu.
Flametalon of Alysrazor
Smoldering Egg of Millagazor Kde ho můžu získat: Ragnaros, Firelands Šance na drop: 0.7 % Popis: Dříve míval 1% v normal a 100% na heroic, bohužel dnes má 0.7% na obě obtížnosti. Budete potřebovat partu.
Smoldering Egg of Millagazor
Experiment 12-B Kde ho můžu získat: Ultraxion, Dragonsoul Šance na drop: 0.5 % (10-man), 0.7%(25-man) Popis: Budete potřebovat partu.
Experiment 12-B
Reins of the Blazing Drake Kde ho můžu získat: Deathwing, Dragonsoul (normal, HC) Šance na drop: 0.7% Popis: Budete potřebovat partu.
Reins of the Blazing Drake
Life-Binder’s Handmaiden Kde ho můžu získat: Deathwing, Dragonsoul (Heroic) Šance na drop: 3% Popis: Budete potřebovat partu.
Life-Binder’s Handmaiden

Mistst of Pandaria dungeon

Bohužel neexistuje mount, který by padal z MoP HC dungeonů

Mists of Pandaria Raid

Reins of the Astral Cloud Serpent Kde ho můžu získat: Elegon, Mogu’shan Vaults (normal, HC) Šance na drop: 1.4% Popis: Nepadá v LFR, budete potřeboval partu.
Reins of the Astral Cloud Serpent
Spawn of Horridon Kde ho můžu získat: Horridon, Throne of Thunder Šance na drop: 1.6% Popis: Nepadá v LFR, budete potřeboval partu.
Spawn of Horridon
Kor’kron Juggernaut Kde ho můžu získat: Garrosh Hellscream, Siege of Orgrimmar (HC) Šance na drop: 100% Popis: Při každém zabití v 10 padne jeden mount, v 25 padnou 3. Po nasazení patche 6.0 se sníží šance na drop na 1-3%.
Kor’kron Juggernaut

Mists of Pandaria World Boss

Všichni následující mounti padají z world bossů po Pandarii. U těchto bossů je použit „personal loot“, takže nezáleží jestli jste sami nebo v partě. U některých z nich je možné využít mince pro bonusový pokus. Reins of the Heavenly Onyx Cloud Serpent Kde ho můžu získat: Sha Of Anger, Kun-Lai Summit Šance na drop: 0.01%
Reins of the Heavenly Onyx Cloud Serpent
Son of Galleon’s Saddle Kde ho můžu získat: Galleon, Valley of the Four Winds Šance na drop: 0.03%
Son of Galleon’s Saddle
Reins of the Thundering Cobalt Cloud Serpent Kde ho můžu získat: Nalak, Isle of Thunder Šance na drop: 0.01%
Reins of the Thundering Cobalt Cloud Serpent
Reins of the Cobalt Primordial Direhorn Kde ho můžu získat: Oondasta, Isle of Giants Šance na drop: 0.05%
Reins of the Cobalt Primordial Direhorn


Naposledy upravil/a Astra 16.11.2013 v 22:27:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 23.11.2013 18:49

Taktika: Jediné, co potřebujete, je zabít všechny bosse.
Není pravda. Stačí zabít jen několik z nich. Ne každého.

Dav6 23.11.2013 16:59

MicrophoneSK
Zdravim, super clanok, co zznamnea ze mount nepada pri LFR? Dik
To znamená že když půjdeš ten raid na obtížnost Looking For Raid tak ti ten mount nemůže padnout. Musíš tedy jít na obtížnost normál nebo heroic

MicrophoneSK 23.11.2013 14:51

Zdravim, super clanok, co zznamnea ze mount nepada pri LFR? Dik

Leneira 18.11.2013 16:18

milanko
A ten zul aman war bear kedy sa da ziskat nechapem čo je to time event
Je dosť ľahké ho získať Treba zabiť prvých 4 bossov do 20 minút, v klietke pri každom je troll, tých treba oslobodiť, pridajú ti nejaký čas. Keď oslobodíš trolla pri štvrtom bossovi, tak rozbije nejakú vázu a znej padne medveď

Leneira 18.11.2013 16:15

Redstar
U některých z nich je možné využít mince pro bonusový pokus. Nechápu, u kterých a jak to funguje ?
Pri mountoch z world bossov a raidov v Pandarii je šanca, že padnú aj ako bonus loot.

Mechanus 18.11.2013 11:03

d00mgiv3r
Velka parta na LK HC? OK!
Jen jsem to dočetl, tak mě to taky napadlo..

17.11.2013 23:17

daidalos66: musis zabit prvni 3-4 u kazdyho je vezen toho osvobodis a prodlouzi se ti myslim timer ten je normalne uprostred nahore, az azchranis vsechny tak ti vyskoci achiev a dostanes mounta

milanko 17.11.2013 22:10

Mohlo by aj dosť pomôcť toto http://www.youtube.com/playlist?list=PLPOoT2pluBBvFKJUzFOfBnxKfvbAK3Goe to su videa všetko návody na ziskanie mountov dúfam že pomôžu (hrač hra na offi)

daidalos66 17.11.2013 21:03

milanko
A ten zul aman war bear kedy sa da ziskat nechapem čo je to time event
Ten Time event je - že musíš zabít určitýho bose do asi 25min nebo kolika po příchodu do instance, myslím, že se ti ani neukáže žádný timer, prostě utíkej, na netu si najdi který boss...je to tuším ten první, byl jsme tam hrozně dávno tak si nepamatuju.

milanko 17.11.2013 13:56

Ja osobne som rad že pri expeni som v dungu na prvy raz hneď lootol raven lorda A napriklad na full leveli to šťastie nemam som ho farmil zo dva mesiace a nič.Najlepšie je sa snažiť vyfarmiť si každeho mounta na svojom leveli do stratholmu isť vtedy keď je to pre môj lvl. A ten zul aman war bear kedy sa da ziskat nechapem čo je to time event

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet