Guild Mentoring Program & Nový LFR roll systém

Ahoj. Mé jméno je Aristo a jsem tu nový redaktor. Mám v plánu se zaměřovat převážně na překlady blue-postů a všemožných zajímavostí z PVE, tak upřímně doufám, že budete s mými články spokojeni. A hned jako první novinku Vám přináším překlad dvou blue postů - Guild Mentoring Programu a nového Looking For Raid roll systému, který je plánovaný pro MoP.
Blizzard zdroj

Azeroth – krutá země zmatku pro hrdiny Hordy a Alliance, jako jejich zápas proti nepřátelům, jak ze svých vlastních řad, tak těm zvenčí. Těm, jenž vstoupí do této nesmiřitelné říše se to může zdát zdrcující, ale přežití v tomto nepřátelském území není s malou pomocí nepřekonatelné. Vyslyší tvá skupina bratrů a sester, hrdinů a rádců volání po pomoci? Azeroth do svých řad potřebuje více hrdinů a tvá guilda může pomoci. Hledáme několik dobrých guild, které by se dobrovolně přihlásily do nového Guild Mentoring programu. Guildy, které do něj budou zařazeny, sehrají svou roli při zaučování nových hráčů na zvolených realmech. Nabídnou jim pozvání do guildy a zaučí je do života v Azerothu.

F.A.Q.
Q: Co je to Guild Mentoring Program? A: Tento program zahrnuje guildy na zvolených realmech, které pomohou zaučit nové, low level hráče (pod level 85). Q: Jak dlouho bude Guild Mentoring Program bežet? A: Program bude běžet po období 3 měsíců od okamžiku, kdy jsou guildy zvoleny a informovány. Q: Jsou zde nějaká nezbytná kritéria pro to, aby mohla být guilda vybrána do tohoto programu? A: Ano, guildy musí splnit jisté podmínky:
  • Guilda se musí nacházet na jednom ze zvolených realmů
  • Guilda musí být ochotna strávit celé 3 měsíce v tomto programu
  • Guilda musí být ochotna změnit své jméno na 3 měsíce po dobu, co bude zařazena v programu (jméno bude po jeho ukončení vráceno zpět)
  • Guilda musí být minimálně level 6 a musí mít aktivní členy
Q: Kolik takových guild bude na každém realmu? A: Pro každý realm a frakci bude zvolena jedna guilda Q: Co musí má guilda udělat, aby se mohla dobrovolně přihlásit? A: Guild Master zašle žádost na community-EN@blizzard.com s následujícími informacemi:
  • Jméno guildy a jméno Guild Mastera
  • Realm a frakce, kde se guilda nachází
  • Level guildy a počet členů
  • Skutečné jméno a telefonní kontakt Guild Mastera (tyto informace nebudou zveřejňovány, jsou pouze pro interní použití)
  • Stručný popis vedení guildy
  • Jako předmět mailu prosím použijte "[Guild Mentoring]" (bez uvozovek)
Q: Jak dlouho budete čekat na přihlášky? A: Dva týdny. Poté vybereme guildy. Q: Na kterých realmech budou tyto guildy existovat? A: Mentoring guildy budou vybrány na následujících realmech:
  • EU realmy
    • Thunderhorn
    • Azuremyst
    • Lightbringer
    • Aggramar
    • Stormrage
    • Aszune
  • EU FR realmy
    • Hyjal
    • Dalaran
    • Eversong
  • EU DE realmy
    • Thrall
    • Alleria
    • Malygos
    • Arygos
Q: Dostanou zúčastněné guildy něco speciálního? A: Guildy obdrží jisté výhody:
  • MVP status na foru pro Guilda Mastera a Náborčího
  • Členové guildy dostanou přístup na privátní forum
  • Označení své guildy jako účastníci programu

Nový LFR roll systém

Ghostclawler zdroj

Normal raid (live a MoP) 1) Boss zemře 2) Hra určí, co z nej dropne 3) Hráči si mezi sebou rozdělí itemy, například za použití náhodného rollu Raid Finder na live serverech 1) Boss zemře 2) Hra určí, co z něj dropne 3) Hráči, kteří mohou dropnutý item nosit, použijí Need nebo Greed v závislosti na tom, zda daný item potřebují Raid Finder v MoP 1) Boss zemře 2) Hra se rozhodne, kdo dostane loot. Každý hráč má malou a samostatnou šanci, že loot vyhraje 3) Hra vybere loot odpovídající hráči Hlavní pointa je, že klasický loot systém první určuje, co z bosse dropne a až poté, kdo loot dostane. V novém Raid Finder loot systému se hra napřed rozhodne, kdo loot vyhraje a teprvé poté vybere item, který je pro hráče odpovídající a který obdrží. Šance s jakou opustíte Raid Finder s lootem bude prakticky stejná, jako je dnes. Nechceme, aby měl hráč vyequipovanou postavu rychleji, než teď. Na druhou stranu ale také nechceme, abyste museli sledovat, jak item, který chcete, putuje do kapsy někomu, kdo ho nechce nebo ho nevyužije. Také určitě nechcete, aby vás ostatní hráči prosili o item, který jste poctivě vyhráli v lootu. V drtivé většině případů je Raid Finder raid sestaven z lidí, které jste nikdy neviděli a nikdy znovu neuvidíte, takže sociální tlak zde prakticky nefunguje a my to chceme změnit.



Naposledy upravil/a Astra 14.07.2012 v 12:08:26.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sisinocka 13.07.2012 16:48

Oveckoun reagujem na tvoje bcko farmime 8/8hc od 10%nerfu ako je mozne ze mam v tanku (som offtank/retri) stale lefr trinkety a normalovu tank zbran...je to na hlavu ked ti 3raidy za sebou padne z madnessa 2krat daggera ktoru ani nikto nemoze zebrat max na transmog.... Don Tettino to je tak kazdy kto tam ide do lfr aspon z mojej skusenosti nieco potrebuje...a takeho cloveka co by tam len tak chodil by asi na psychiatriju odviezli ...priklad zo zivota 4wipy na ultraxovi na spine 6wipov a madnes po 8wipe som odisiel...je toto normalne... ale spat k teme tak ja tam pridem vytocim 50k a potrebujem nejaky token a pride tam noob co je v dpsku pod healermi a vyhra to ...to je na hlavu za ziadnu zasluhu je odmeneny a ja co si dam prepotku falsku a zradlo nevyhram nic...

Don Tettino 13.07.2012 16:19

Podla mna je novy system celkom fajn... Je pravda ze ked tam pridem s altom a potrebujem nejaky token alebo item, neneedne mi ho niekto kto ma hc 410 a preda ho za 40g... Je pravda ze ma na to rovnake pravo ako ja, pretoze obaja sme toho bossa zlozili, ale aj tak taketo pocinanie nemam rad a sam sa mu vyhybam... a zamedzi sa tak tomu ze by padol item ktory by nik nemohol vyuzit, ako napriklad v extremnej situacii token, pre ktory by tam nebol ziadny hras s potrebnou classou...

Oveckoun 13.07.2012 15:43

Nazor - nevim co resite protoze: a) clovek hraje (jak vetsina rika) jen tak nepotrebuje u toho sedet hodiny, at si chodi randomy a NEnervuje se ze nikdy nic nevyhraje. Konec konců, hraje jen tak . b) clovek je v normalni guilde, dvakrat - trikrat tydne hodi guildovne raid kde se za celkem kratky cas naequipuje, ma lepsi veci nez z LFR a vsichni jsou spokojeni.Ano, vim ze jsou i jedinci v 310 it lvl setech co si needuji v randomu ale POKUD to pak predaji low eq clenu guildy tak to beru. I kdyz je to moralne trosku prekroucene, je to druh multiplayeru. Nechci nikoho urazit ale z lidi kteri hraji MMO hru jako single, jsou sami, neumi komunikovat (slova OMG, LOL a ROFL vazne nepocitam), tak z tech se mi trosku zveda kufr .)

Ronin 13.07.2012 15:38

skvělý překlad a jen tak dál s PVE chybělo to tu už se těším jak v LFR nikdo nebude otravovat pleas item

Havekar 13.07.2012 14:56

Jeste že jsem v wowkem zkončil protože toto fakt nechapu jak nekdo muže vymyslet.

sisinocka 13.07.2012 13:28

hm zaujimave ale snad spravia normalny drop lebo toto co je teraz v DS ku je cisty vysmech toto...a to lfr je zaujimave...a podla toho co je tam napisane z lfr tak hura do lfr so zelenymi altami lebo ti vyhraju secko.. :-(((

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet