Harbingers – Illidan

http://media.wowfan.cz/uploaded/Harbingers
A máme tu (pravděpodobně) poslední díl Harbingers. Ten je věnován centrální postavě datadisku Legion, Illidanovi Stormrageovi, a jeho lovcům démonů. Azeroth opět čelí hrozbě Plamenné legie. A nikdo tak dobře nerozumí podstatě jejich zla jako právě lovci démonů a Illidan především... Jak se z hrstky zoufalých přeživších vlastně stala nejvýznamnější součást odboje proti Legii? Pokud v Legion plánujete hrát (nebo již hrajete) za lovce démonů, pak by vás mohlo zajímat, že noční elfka, která ve videu Illidanovi klade těžko zodpověditelné dotazy, je Kor'vas Bloodthorn, s jejímž NPC se budete jako demon hunter ve hře často setkávat.
Všechny předchozí díly Harbingers naleznete ZDE.
Který díl Harbingers vás nejvíce zaujal – Gul'dan, Khadgar či Illidan?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Tanar 06.08.2016 00:13

Metiu
Ilidan je záporak len v hre. Je to úžasný charakter. Ale kedy sa toto odohrávalo, keď vlastne bol v raide (kde ho hráči zabili) a to už v TBC. A kde sa podela táto jeho armáda čo sa s nimi stalo potom. Čo robili po jeho smrti (do legion datadisku).
Väčšinu poslal do, citujem Legion Worlds. Teda do Twistu, do Sveta Legia aby legiu lovili a zabíjali ich tam, kde už ožiť nemôžu. A samozrejme ostatoch chytila Maiev... ale skôr väčšinu, pretože jak logneš do Legionu po spustení DH... Neuvidíš nič iné, než DH

Zug 05.08.2016 23:37

Hmm ... já myslel že tohle se odehrává hned po událostech v Northrendu (Ledový Trůn). To by tam potom BE nebyli. Ale pokud to je už v době tBC tak by jich tam pár být mohlo ...

Bellatrix 05.08.2016 23:12

Zug
A za mě nejhorší díl (ale pořád úžasný :-D).Za mě je nejlepší Khadgar.
Přesně moje řeč. Khadgar byl super. Khadgar je totiž vždycky super! *Khadgar fangirl spotted*Tenhle díl mě popravdě dost zklamal. Mám pocit, že postavě Illidana absolutně nic nedodal. Byl to jen sled přeepičnělých monologů a rádoby hlubokomyslných momentů.(Nerada bych tím samozřejmě někomu zkazila dojem z videa. Je to jen můj názor. )
Šéfredaktor WoWfan.cz

Metiu 05.08.2016 23:09

Ilidan je záporak len v hre. Je to úžasný charakter. Ale kedy sa toto odohrávalo, keď vlastne bol v raide (kde ho hráči zabili) a to už v TBC. A kde sa podela táto jeho armáda čo sa s nimi stalo potom. Čo robili po jeho smrti (do legion datadisku).

cerberos 05.08.2016 22:47

Za zklamání kvůli Tyrande, za tvoji pýchu za tvoje všechny splíny Lorde Illidane se ti klaním...FOR AZEROTH!!!

Mordecay 05.08.2016 22:11

Muradin
Lovci démonů jsou fakt boží Líbí se mi když vracíme útoky Legii. Blizzard mě prostě nutí hrát DH
Tak potom kniha Illidan je pre teba ako stvorená
Zug
Tehdy byli Demon Hunteři jenom Noční elfové. Krvavý elfové se přidali až později.
Nn, boli tam jak krvaví, tak aj noční elfovia. Dokonca sa v knihe Illidan píše, keď jedna z hlavných postáv videla tých žiakov, tak majoritu tvorili krvaví elfovia než noční.Pre mňa, obhliadajúc na lore diery či retcony, je na prvom Illidan, druhý Gul'dan a tak Khadgar.Tí demon hunteri ma poriadne nahypovali Už nech je het streda!

Muradin 05.08.2016 22:08

Zug
Tehdy byli Demon Hunteři jenom Noční elfové. Krvavý elfové se přidali až později
Jelikož by tohle mělo být v době TBC, tak by tam už mohli být.

Zug 05.08.2016 21:59

Tehdy byli Demon Hunteři jenom Noční elfové. Krvavý elfové se přidali až později. A za mě nejhorší díl (ale pořád úžasný :-D).Za mě je nejlepší Khadgar. To dává Dana doprostřed.

Muradin 05.08.2016 20:57

Tak za mě je to rozhodně nejlepší díl. Celkově zvolili dobré pořadí. Za mě je to od nejhoršímu k nejlepšímu (i když nejhorší znamená furt fakt skvělý).Lovci démonů jsou fakt boží Líbí se mi když vracíme útoky Legii. Blizzard mě prostě nutí hrát DH Jinak mohli tam do pozadí dát i pár blood elfů, ale to není důležité.Děkuji za titulky.

jawed 05.08.2016 20:54

Mne sa najviac páčil illidan, potom gul'dan, ja mám rád takéto temné postavy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet