Hotfixy z 15. května

  Hotfix    Blizzard    Mythic Invitational   

Ti z vás, co sledovali a sledují Mythic Invitational, si jistě všimli zajímavých strategií v dungeonech The Arcway a Black Rook Hold. V obou se totiž nacházela npc, která disponovala velmi nápomocnými buffy, pomocí nichž si zvyšovala damage. Velkou roli v těchto strageiích hrály celkem tři classy - Mage, Death Knight a Warlock.

 

V případě Black Rook Holdu byli zapotřebí Mage a Death Knight. Nachází se zde npc npc #98280, které si pravidelně stackuje buff spell #241069. Mage tento buff může jednoduše spellstealovat. Teď by normálně následovala možnost, že npc zkrátka zemře a buff vám vydrží pouze na chvíli. Zde však přichází na řadu Death Knight. Poté, co si Mage nakrade co nejvíce stacků, DK může npc #98280 ovládnout pomocí spell #111673, jelikož se jedná o undead npc. V případě potřeby, tedy až znovu nadejde čas bojovat s bossem, npc krátkodobě propustíte (tzn. stane se znovu nepřátelské), Mage si opět nakrade potřebný buff a znovu jej ovládnete. S touto strategií se dá každý boss porazit relativně rychle a lze takto proběhnout celý dungeon.

 

Co se týče The Arcway, zde se nachází npc npc #105617 (v tomto případě se jedná o demon npc), které v pravidelných intervalech kouzlí buff spell #211632. V podstatě jde o stejnou strategii jako v Black Rook Hold, pouze s tím rozdílem, že zde vám stačí jenom Warlock a jeho spell #1098.

 

Nutno podotknout, že nejde o žádný bug, ale pouze o chytré využití herních mechanik. Blizzard se proto rozhodl si tyto buffy vzít pod mikroskop a trošku jim "omezit palivo".

 

Blizzard zdroj

Rasy

  • Opraven bug, který způsoboval, že raciálka Highmountain Taurenů spell #255659 nesprávně redukovala přijímaný damage.

 

Dungeony

  • The Arcway

  • Black Rook Hold

  • Drak'Tharon Keep

    • Novos the Sumonner

      • Veškerá vyvolaná npc (včetně npc #27600npc #27598) během tohoto encounteru se nyní správně škálují s levelem hráče.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet