Integrace Twitteru

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Máme novou funkci pro nadcházející Patch 6.1, která vám při hraní World of Warcraft umožní zasílat Tweety přímo na váš Twitter. To zahrnuje možnost zasílat jenom text a nebo screenshoty přímo ze hry, které lze snadno využívat a ořezávat tak, jak potřebujete. Tak co? Dáte vědět svým přátelům o vašich nedávných úspěších v Azerothu? Začneme od začátku. Co potřebujete, je Twitter účet. V rámci sociálního úseku ve hře a jejím Interface nastavení stačí zapnout položku Enable Twitter Functionality a následně se přihlásit. Budete přesměrování na standartní schválení aplikace této stránky, která vám umožní zasílat tweety pomocí herního rozhraní.
Poté, co jste ověřen pro využívání aplikace, můžete zahájit svůj první Tweet pomocí příkazu "/share" v chatu nebo po kliknutí na malou ikonku, která vám v chatu zobrazí oznámení o dalších Achievementech a dropnutých předmětech. Na Twitter lze zasílat i Achievementy a předměty v rozhraní za pomocí Shift + kliknutí na Achievement nebo předmět. Tweety z World of Warcraft jsou vždy zasílány vámi. Blizzard nikdy automaticky zasílat vaše Tweety pod vaším jménem nebude a také deaktivoval zasílání addonů. Naším cílem je, aby pro vás bylo tweetování při hraní World of Warcraft jednodušší a pohodlnější.
Samozřejmě, pokud nechcete využívat Twitter nebo nechcete vidět některé z těchto funkcí, tak stačí ve vašem Interface nastavení odebrat fajfku z položky Enable Twitter Functionality, a tím pro vás tyto možnosti a věci kolem zůstanou tak, jako by ani nebyly. Blizzard je rád, že většina lidí je této fuknci nakloněná a že se lidé snažili si ji na 6.1 PTR Patchi vyzkoušet a poskytnout jim tak zpětnou vazbu.

Naposledy upravil/a Bellatrix 25.02.2015 v 19:12:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 28.02.2015 10:25

Dex04
Já tam pro jistotu nemám ani ten error.Každý mi říka že jsem slepý ale v Interface/social nic není.
A proběhla ti aktualizace klienta? Jinak k tomu erroru. Také se i objeví, když kliknu na ikonku v chatu o sdílení, ale po napsání příkazu /share je vše v pohodě. viz. https://twitter.com/SnakePlisken87/status/571601670188208128

NULL 28.02.2015 06:50

Já tam pro jistotu nemám ani ten error.Každý mi říka že jsem slepý ale v Interface/social nic není.

26.02.2015 20:34

Beeda2004
funguje uplne skvele pokazdy kdiz na to kliknu vyskoci error
kdyz*

26.02.2015 20:34

funguje uplne skvele pokazdy kdiz na to kliknu vyskoci error

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet