Invaze pokračuje do Karazhanu, Ulduaru a Dalaranu

http://media.wowfan.cz/uploaded/9J6K598JT31S1468884950899
Invaze Plamenné legie je v plném proudu, hráči zatím úspěšně brání všech šest zón, do kterých se dostala. Již zítra se ovšem dostaví další část příběhové linie, která nás seznámí s událostmi v Karazhanu, Ulduaru a Dalaranu. Na průběh všech událostí si můžete počkat do zítřka, až se po pravidelném restartu objeví, nebo se můžete podívat na video, které bylo vytvořeno pro webové stránky MMO-Champion. Samozřejmě je potřeba upozornit, že video obsahuje příběhové spoilery, takže ho sledujte na vlastní nebezpečí. Blizzard také postupně upravuje některé věci, které souvisí s invazí. Během noci byly opraveny předměty, které můžete v rámci události získat. Všechny předměty, které mají iLevel 700, mohou být nyní vylepšeny pomocí Warforging.
http://media.wowfan.cz/uploaded/invasionWarforged
Jeremy Feasel (@Muffinus) na Twitteru také zveřejnil informaci o tom, že zkušenosti (XP), které získáte v invazi, byly sníženy, takže pokud máte nějakou postavu, která si zaslouží vyšší úroveň, rozhodně invazi vyzkoušejte a přesvědčte se, že to má stále smysl, levelovat právě přes invazi. Pokud si chcete přečíst o tom, jak se k invazi dostat, můžete se podívat na náš poslední článek Defender of Azeroth - Invaze Plamenné legie!
http://media.wowfan.cz/uploaded/jeremy


Naposledy upravil/a Bellatrix 16.08.2016 v 22:15:26.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

16.08.2016 23:22

Invaze ted uz stoji uz zaprt misto 60k xp davaji 15k xp 90+lvl. Blizzardi logika zas zvitezila snizili sme expy a cd na novy invaze, ale trvani fightu sme nechaly stejny

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet