Jak na vlastní Doomhammer

http://media.wowfan.cz/dh/doomhammer
Jste uchváceni z legendárního kladiva Doomhammer? Chtěli byste také jeden? Není nic lepšího, než si ho vlastnoručně vyrobit, můžete ho tak přizpůsobit vlastní fantazii, ať už vychytávkami navíc nebo zjednodušením. Následující řádky budou patřit právě těm, kteří si chtějí Doomhammer vyrobit doma či v dílně. Nebudu se tu však zabývat konkrétním postupem, jak kterou část vyrobit, spojit a ozdobit. Jednoduchý, ale obsáhlý návod naleznete ZDE.
Pokud si budete chtít vyrobit opravdu věrně vypadající zbraň, čeká vás poměrně dlouhá a složitá cesta. Ať už se jedná o vylívání forem či náročného spojování jednotlivých dílů.
Musíte zapojit také své výtvarné dovednosti, které se projeví na finální podobě kladiva. Vytvořit takovéto blesky nebude jistě nic jednoduchého, ale být trpělivý přináší ovoce.
Rukojeť je vyrobena ze dřeva, aby byla pevná a dobře se držela.
Nejtěžší část je dokončování. Člověk musí dávat pozor na detaily, nesmí to nikde přehnat, aby to pak nevypadalo zle. Vše pěkně po kouskách, až k finální podobě, která je naprosto úchvatná!
Myslím, že takovéto kladivo by chtěl domů kde kdo. Na Blizzconu se dokonce dala koupit replika za zhruba 120 dolarů, což není mnoho, ale ani málo. Ovšem za ten pohled, který by se vám naskytl vždy, jakmile byste se podívali do vitríny nebo na poličku, to určitě stojí. Nyní se dá Doomhammer koupit na epicweapons.com za 129 dolarů.


Naposledy upravil/a Astra 07.02.2012 v 08:49:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ragnak 11.03.2012 20:55

Darklifer
tak takový kladivo si zrobit na LARP (samozřejmě měkký )
jo to by bylo pěkné, akorát Doomhammer ve velikosti 1:1 překračuje asi veškeré povolované rozměry =D

Darklifer 07.02.2012 15:48

tak takový kladivo si zrobit na LARP (samozřejmě měkký )

littleZE 07.02.2012 08:55

Je to fakt paráda, klobouk dolu. Jenom škoda, že sem levej jak turecká šavle. Muj výtvor by se značně lišil. Spíš by to byla taková větší a mnohem škaredější palička na maso.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet