Jak odemknout flying na Legionu

http://wowfan.cz//pic/uploaded/Legion_flying
Dnešní článek nebude o ničem jiném než o létání na Legionu a jak ho získat. Pokud jste stejně zvědaví jako já, tak neváhejte, protože tento článek je jen a pouze pro vás.

Co musíte splnit?

Klíč k získání flyingu na Broken Isles spočívá ve splnění achievementu Broken Isle Pathfinder, Part One a Broken Isle Pathfinder, Part Two, který ve hře zatím není, ale bude přidán spolu s příchodem patche 7.2. Tudíž si zatím alespoň můžete připravit první část, tedy Broken Isle Pathfinder, Part One. Je nutné dodat, že zmíněné požadavky nemusíte plnit pouze na jednom charakteru, ale na každé vaší postavě můžete splnit část potřebných achievementů.

Broken Isle Pathfinder, Part One – Co všechno musím splnit?

Tento achievement je první krok k odemknutí flyingu, taktéž je součástí druhé části - Broken Isle Pathfinder, Part Two. Seznam požadovaných achievementů: A Glorious Campaign Obdržíte za splnění serie questů v Class Order Hall. Spolu s achievementem taktéž obdržíte slot na třetí relic. Broken Isles Diplomat Obdržíte za status Revered s každou Legion frakcí. Reputaci získáváte během levelování nebo plněním World Questů. Seznam frakcí:
  • Court of Farondis
  • Dreamweavers
  • Highmountain Tribe
  • The Nightfallen
  • The Wardens
  • Valarjar
Broken Isles Explorer Obdržíte za prozkoumání všech Legion oblastí. Seznam oblastí: Loremaster of Legion Obdržíte za splnění všech storyline úkolů ve všech Legion zónách. Seznam achievementů: Variety is the Spice of Life Obdržíte za 100 rozdílných, úspěšně splněných World Questů.

Za splnění všech zmíněných požadavků obdržíte zmíněný achievement Broken Isle Pathfinder, Part One a k němu navíc zvýšený mount speed na Broken Isles.

              

Broken Isle Pathfinder, Part Two

Poslední a zároveň nejnáročnější krok k odemčení flyingu na Legionu, který bude přidán s patchem 7.2. Seznam požadovaných achievementů: Broken Isles Pathfinder, Part One Breaching the Tomb Obdržíte za vstup do instance Tomb of Sargeras, která bude přidána v patchi 7.2. Defender of the Broken Isles Obdržíte za úspěšné dokončení pokračování Class Order Hall questů. Explore Broken Shore Obdržíte za prozkoumání Broken Shore. Legionfall Commander Obdržíte za dosáhnutí statusu Exalted s novou frakcí, která bude přidána spolu s patchem 7.2. Za splnění všech požadavků obdržíte achievement Broken Isle Pathfinder, Part Two a flying na Legionu k tomu. Co si o tom myslíte? Chtěli byste zpět systém “kup a leť,“ nebo se vám nynější systém líbí více? Určitě nám napište váš názor do komentářů.

Naposledy upravil/a Bellatrix 01.12.2016 v 15:53:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 03.12.2016 00:11

Osobně bych uvítal létání za goldy.Tenhle nový systém je jen nucení lidí do něčeho co třeba dělaj neradi. Proto bude dost hráčů co létat nebudou.

01.12.2016 21:27

sw1tchCZ: ve tretim patchi stejne pujdeme na argus kde litani podle me fungovat nebude takze to zas tak prehanny nebude, jinak v draenoru litani clovek nepotreboval dal si kridylka a s rogalem pak doletel pres celej kontinent

Muradin 01.12.2016 17:12

Za mě největší chyba, kterou Blizz dělá. Škoda že se podlomí pod tlakem hráčů.

barrny
A mi zase vyhovoval systém goldu, tohle je jen tupe grindeni, které ma oddalit mkoznost letat nad kontinentem proc? Jestli je to pro nekoho zabava famit repky ok je to je ho věc, za sebe rikam ne nebavi me to, nastesti to je jen jednou na acc ...
A co teda není grindění? To už jsou questy pro hráče moc? Mám pocit, že lidé nějak tak zapomněli co je PRAVÉ grindění.

MPosp 01.12.2016 10:12

V předchozím datadisku WoD považuji celou část prozkoumávání zón a plnění úkolů s první postavou bez možnosti létání za jednoznačně nejzábavnější a nejdobrodružnější zážitek celého datadisku. Nuda se dostavila až v Tanaan Jungli naháněním potřebných reputací na poslední podmínky Draenor Pathfinder. Za sebe jsem tedy pro všemi deseti, rozhodně je to počin zvyšující herní zážitek a měl by se orientovat hlavně na obsahovou část datadisku, nikoli na tupé bezduché farmení.

barrny 01.12.2016 09:56

to sw1tchCZ: tvůj názor má něco do sebe, létání povoleno s novým obsahem ... to nezní špatně

barrny 01.12.2016 09:54

A mi zase vyhovoval systém goldu, tohle je jen tupe grindeni, které ma oddalit mkoznost letat nad kontinentem proc? Jestli je to pro nekoho zabava famit repky ok je to je ho věc, za sebe rikam ne nebavi me to, nastesti to je jen jednou na acc ...

Gappo 01.12.2016 09:36

Souhlasím, tenhle systém je super ... jsem spokojen

sw1tchCZ 01.12.2016 08:03

Dle mého názoru flying na BI zničí atmosféru. Kdyby to dali tak, že ty achievy lze splnit, ale krom zvýšené mount speed dostaneme lítání až s příchodem dalšího datadisku nebo prostě později bylo by to lepší... Nicméně systém jako takový je lepší než přiď a kup, už jen, protože to nutí lidi aspoň něco udělat, přičemž ale většinu těch věcí lze udělat normálním hraním

01.12.2016 06:54

Tenhle system je podle me mnohem lepsi a hlavne nestoji goldy:-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet