Jak začít hrát

  jak začít    guide   

Jak se připojit na Officiální servery

  1. Jděte na stránky battle.net. Pokud již máte jiné zaregistrované jiné blizzard hry a máte již Battle.net account, můžete následující krok přeskočit.
  2. Leží před vámi několik kroků elektronické registrace. Vyberte Vaši zemi, zadejte datum narození, přečtěte si podmínky. Vyplňte požadované údaje (zvolte bezpečné heslo) a pokračujte v registraci.
  3. Klikněte na Shop a poté na ikonku World of Warcraft.
  4. V záložce Recommended for You najděte World of Warcraft: Subscription.
  5. Vyberte si, jestli chcete peníze strhávat z účtu každý měsíc, 3 měsíce či každého půl roku a vyberte preferovanou možnost platby.
  6. Až vám dojde e-mail, Váš herní účet je vytvořený a můžete začít hrát. Díky subscription byste měli mít přístup ke všem datadiskům včetně Legionu.
  7. Vše ohledně platby můžete upravit na battle.net pomocí sekce MANAGE ACCOUNT.
  8. Pokud budete chtít upgradovat váš účet na Battle for Azeroth, v sekci MANAGE ACCOUNT budete mít po příhlášení UPGRADE MY ACCOUNT. Vložíte klíč, který získáte digitálně, pokud si datadisk koupíte přes internet. Pokud si koupíte fyzickou kopii, klíč naleznete někde uvnitř krabice.
  9. Ke hraní doporučujeme stáhnout si Battle.net Battle.net App aplikaci, kterou najdete na pravé straně ve svém menu a pouze kliknete na tlačítko Download Clients.

 

Často kladené otázky

Otázka: Strhává mi to peníze, i když nehraju?
Odpověď: Ano, platí se za celý měsíc, je jedno jestli hrajete týden nebo 30 dní.

Otázka: Můžu nejdřív využít měsíc hraní zdarma a až pak začít platit?
Odpověď: Ano, ale musíte si vytvořit účet alespoň pro hraní na základním WoW a již zadat nějakou platbu.

Otázka: Lze s hraním na určitou dobu přestat?
Odpověď: Ano, pokud přestane platit, váš účet se zmrazí. Účet můžete opět odmrazit platbou. Při delší neaktivitě vám Blizzard navíc občas nabídne například 7 dní hraní zdarma. 

 

Manuál pro začínající hráče i rady pro pokročilé

Úspěšně jste si vytvořili account a nevíte jak dál? Poté si přečtěte tento článek, kde se dozvíte spoustu užitečných informací!


ZOBRAZIT ČLÁNEK


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grinchik 02.08.2015 21:10

Ještě bych se rád zeptal koukal jsem že jsou to pvp servry nasli by se i normal kde jsou cz / sk hráči?

orbitaak 02.08.2015 20:31

grinchik
Chtěl bych se zeptat jak se dostanu na server kde hrajou Češi/slovaci zatim jsem hrál jen na free servrech a chtěl bych přejít na offik ale tohodle se bojím?
Vytvor si char na realme Drak´Thul ak hras za hordu alebo Burning Blade ak si aliancia Ale nespoliehaj sa na čechov a slovákov.. Ta komunita je niekedy otravná.. =)

grinchik 02.08.2015 13:39

Chtěl bych se zeptat jak se dostanu na server kde hrajou Češi/slovaci zatim jsem hrál jen na free servrech a chtěl bych přejít na offik ale tohodle se bojím?

Hektoplazma 08.05.2015 11:26

díky Jenom jsem se ujištoval

Hromovapest 08.05.2015 10:53

Hektoplazma
Prosím můžu se zeptat v dédle edici http://hry-pro-pc.heureka.cz/world-of-warcraft-complete/specifikace/#section je +30 dní free wow a chci se zeptat jestli to platí i u vás ? Samozřejmě,že si ještě dokoupím warlords of draenor Předem děkuji za odpověd.
Jak platí u nás ? Tady jsi na officialním webu hry world of warcraft. Platíš společnosti blizzard a i od nich máš těch 30 dní zdarma. Ovšem mam pocit že ty dostaneš potom až zadáš herní kupon či kreditku na acc ktere si založís na http://eu.battle.net/en/

Hektoplazma 07.05.2015 19:22

Prosím můžu se zeptat v dédle edici http://hry-pro-pc.heureka.cz/world-of-warcraft-complete/specifikace/#section je +30 dní free wow a chci se zeptat jestli to platí i u vás ? Samozřejmě,že si ještě dokoupím warlords of draenor Předem děkuji za odpověd.

Oisin 07.05.2015 08:10

Hektoplazma
Kolik se na vašem platí měsíčne ? Předem děkuji za odpověd.
Toto není free server. Je to oficiální CZ / SK stránka pro lidi, kteří hrají na offiku

Hektoplazma 07.05.2015 06:20

Kolik se na vašem platí měsíčne ? Předem děkuji za odpověd.

Thou 10.01.2015 18:48

Mam dotaz. Mam na battlenetu WoW jen po Lich Kinga a chtel by sem ted po dlouhe dobe upgradovat na Warlords of Draenor. Postaci mi koupit krabici battlechest v.5 (je levnesi nez digital od blizzu) ktera obsahuje i pandarii a potom koupit WoD, respektive otazka zni... da se krabicovka battlechest v.5 nainstalovat kdyz uz mam nahozenyho Lich Kinga? a jeste... budu mit znova 30 hry hrani zdarma z krabicovky (battlechest), kdyz uz jsem jednou takovy bonus mel pri prvotni intalaci WoW (Vanila)? Diky za rady

DaveL 10.12.2014 16:36

Antikrist
Chci se zeptat. Pokud si koupím wowko jen po wotlk a budu chtít hrát na ofiku je to možné? Nebo prostě musím hrát na nejnovějším? díky
Na oficiálních serverech je vždy jen ten nejnovější patch s obsahem. Nyní si můžeš koupit jen Battlechest s MoP a poté eventuelně WoD.S MoP battlechest budeš mít max. level 90 a vše k tomu patří.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet