Kil'Jaeden, Onyxia, Gruul - All down

Jsem rád, že mám tu čest otevřít již čtvrtou stovku novinek na tomto webu, který máte všichni určitě stále moc rádi (:-P). Název této novinky je asi trochu matoucí, ale nebojte. Ti, kteří se dokáží informovat i bez našeho webu určitě vědí o co jde a ti další to za chvíli zjistí.

Za prvé to nejdůležitější: Kil'Jaeden, pravděpodobně poslední boss datadisku Burning Crusade byl zabit. Jako první se to podařilo guildě SK-Gaming na druhém místě byla guilda Method a třetí je Nihilum. Podle serveru bosskillers.com zůstává tedy Nihilum stále nejlepší guildou světa. SK-Gaming info - Method info - Nihilum info

Nad druhým popiskem jste se zřejmě zamysleli trochu víc, protože Onyxia je přece už dávno "mrtvá"...ale ještě nikdy ji nezabil jen jeden jediný člověk! Povedlo se to jednomu ze trojice hráčů, kteří ji zabili ještě před datadiskem. Tentokrát hrál za svého Druida jménem Serennia se Boomkin/Resto specializací a stejně jako předtím o tom natočil video. To si můžete stáhnout z warcraftmovies.com a zároveň si přečíst i nějaké další informace.

Něco podobného se navíc povedlo lidem na Gruulovi. Dali ho celkem v pěti lidech, což jim trvalo asi půl hodinky. Mimochodem tankoval rogue, který dokonce tankoval i Mother Shahraz v Black Temple. Jeho jméno je Gaeowyn a v tanking gearu má 76% šanci na dodge! Video a info najdete opět na warcraftmovies.com.

Příště snad zas udělám něco většího :-D.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet