Kirin Tor Offensive

http://media.wowfan.cz/uploaded/kirintoroffensive

Historie

Azeroth zažil mnoho válek. Až na bitvy proti Orkům, ještě před příchodem Plamenné legie, se Aliance s Hordou dokázaly vždy spojit proti společnému nepříteli. Ve válce proti Králi Lichů toho byli důkazem Kirin Tor, kteří v tomto levitujícím městě žili v příměří: lidé, krvaví i vysocí elfové. Pak se Pandaria vynořila z mlhy a konflikt proti sobě poslal Alianci i Hordu, tak jako nikdy dříve... Nyní se Kirin Tor po hašteření o Divine Bell rozdělilo, Sunreavers byli vyhnáni z Dalaranu a z této kdysi mocné frakce zbyly pouze dvě menší, bojující proti sobě, i když mají proti sobě bytost vládnoucí hromy a blesky: Lei Shena. Jaina Proudmoor, velitelka celé frakce a nyní i vůdce Kirin Tor však byla zasažena ještě před tím, než se Pandaria vynořila z mlhy. Garrosh Hellscream vydal rozkaz shodit bombu na Theramore a tím zlikvidoval jak veškerý život v něm, tak i Jaininu trpělivost s Hordou, kterou jí Thrall dlouhé roky vštěpoval. Jenomže Thrall odešel, místo něj zbyl bojechtivý a sebestředný Garrosh a staré spojenectví a Jainina neutralita se rozplynula stejně jako naděje na lepší život. Nyní jí zbylo jediné, stejně jako mnohým: válka. Vedena nenávistí proti Hordě, přijela na Isle of Thunder s dvěma plány. Zlikvidovat Lei Shenova vojska a znemožnit Hordě, a hlavně Lor´themarovi Theronovi, aby získal mocné a destruktivní artefakty.

Členové

Členy Kirin Tor Offensive tvoří Lidé, Vysocí elfové, Noční elfové, Draeneiové i Gnomové avšak nejen mágové ale i válečníci.

Významní členové:

Questy

Na ostrov přijedete v lodích, kde je prakticky dočasná základna, je tam váš vůdce, který vám rozdává rozkazy, jež pokračují především na pobřeží a směrem do vnitrozemí. Po dokončení fáze (je jich celkem pět a s každou další se dostáváte blíž a blíž k Lei Shenově paláci), která každá trvá několik dní, pomocí scenaria získáte další část ostrova kam se přesunete a rozbijete na ní základnu. Již v druhé fázi na vás čeká zpestření. Máte na výběr: PvP daily-questovou linii nebo PvE. Osobně mě PvP nikdy nebralo a druhá možnost je pro mě výhodnější i z hlediska valorů, které se hodí vždycky (obzvláště pokud máte u Wrathiona quest A Test of Valor). U PvE odvětví se od vás většinou očekává, že natlučete pár mogu, saurokům či trollům kokos, v Ihgaluk Krag pouklízíte výkaly (velmi nedůstojné) anebo spálíte pár mrtvol mogu. Opět sem nebudu vypisovat questy. Stačí, když klidnete na tento odkaz, kde máte všechny hezky pohromadě: Kirin Tor Offensive questy

Reputace

Pokud děláte daily na Isle of Thunder opravdu poctivě, jde nahoru rychle jak reputace s Wrathionem, tak i s Kirin Tor Offensive (platí i pro Sunreaver Onslaught). Nejen že denně přeci jen nějakou reputaci dostanete, vy si i můžete zvolit, že jednou denně vám přibude právě k této frakci po odchození heroicu a scenaria další reputace a jednou týdně máte šanci, že vám z nějaké rare elity či zlaté truhly padne klíč do scenaria Troves of the Thunder King, kde máte šanci sebrat jak goldy, tak Elder Charm of Good Fortune ale i jisté svitky, za které si můžete koupit consumable předmět, který vám reputaci zvýší. Nehledě na to, že za exalted jsou celkem pěkné equipové věci, je zde i unikátní mount (pokud jste neměli štěstí u Zandalari Warbringerů) ale i další šikovné věci.

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Hiren Loresong Hlavní vůdce: Jaina Proudmoor Sídlo: Isle of Thunder Reakce: A H
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

seanito 08.04.2013 09:38

Andros
jo protože oni toho maj hrozně málo chudáčkové, oni jsou vlastně oběti, nikdo je nechápe, oni jsou vlastně hodní, ashenvale jim samozřejmě patří, bee bee bee
Zas tak tu hru neprožívej :-D Něco jiného je Garrosh a Kokron, něco jiného jsou původní orkové tak, jak žili kdysi.

Muradin 07.04.2013 22:53

No tak Kattyb řekl bych , že to takhle brát nejde navíc v té době to Alliance pořád nebyla ta byla až od druhé války.A milanko tak oni to sou vlastně Kirin Tor a Sunreavers , kteří se rozhodli zničit Thunder Kinga nic víc to není...

Kattyb 07.04.2013 22:24

Ronin
ale plamená legije príšla ve válce prastarých a tam ještě orkove byli na draenoru mirumilovnou rasou co žila svim životem takže příchod plamené legije byl prvni invaze na azerot pak orkove po 10 tisicich letech
Tak mě napadá, ve Válce prastarých bojovali noční elfové po boku trpaslíků i taurenů. Pokud k nim připočítám i chudáka Broxigara (ork), tak by se dalo říct, že už v té době bojovala Alliance spolu s (budoucí) Hordou, nebo ne?

seager 07.04.2013 16:26

Bohužel jsem se k hraní aktuálního datadisku pořád nedostal, proto jsem za tyto články rád, jen tak dál.

Leneira 07.04.2013 16:13

milanko
čakal som nejaké story o vzniku kirin tor offensive a nie to iste čo bolo v sunreaver onslaught no nič ale snaha sa cení.
Keďže vznikli obe frakcie rozštiepením jednej veľkej, tak je logické že budú mať rovnakú históriu. Aké iné story by si tam chcel mať?

Esperanta 07.04.2013 14:05

Jaina Proudmoor, velitelka celé frakce a nyní i vůdce Kirin Tor však byla zasažena ještě před tím, než se Pandaria vynořila z mlhy. Garrosh Hellscream vydal rozkaz shodit bombu na Theramore a tím zlikvidoval jak veškerý život v něm, tak i Jaininu trpělivost s Hordou, kterou jí Thrall dlouhé roky vštěpoval. Jenomže Thrall odešel, místo něj zbyl bojechtivý a sebestředný Garrosh a staré spojenectví a Jainina neutralita se rozplynula stejně jako naděje na lepší život. Nyní jí zbylo jediné, stejně jako mnohým: válka. Vedena nenávistí proti Hordě, přijela na Isle of Thunder s dvěma plány. Zlikvidovat Lei Shenova vojska a znemožnit Hordě, a hlavně Lor´themarovi Theronovi, aby získal mocné a destruktivní artefakty. Málo, milanko?Myslíte, že je toho na wowpedia.org nebo wowwiki.com víc?

milanko 07.04.2013 13:51

čakal som nejaké story o vzniku kirin tor offensive a nie to iste čo bolo v sunreaver onslaught no nič ale snaha sa cení.

Andros 07.04.2013 13:32

seanito
Orkové jsou zkrátka nejzajímavější rasa, snad jim příští nebo jiný datadisk dá nový outland.
jo protože oni toho maj hrozně málo chudáčkové, oni jsou vlastně oběti, nikdo je nechápe, oni jsou vlastně hodní, ashenvale jim samozřejmě patří, bee bee bee

seanito 07.04.2013 11:10

Orkové jsou zkrátka nejzajímavější rasa, snad jim příští nebo jiný datadisk dá nový outland.

Muradin 07.04.2013 10:23

Ronin
ale plamená legije príšla ve válce prastarých a tam ještě orkove byli na draenoru mirumilovnou rasou co žila svim životem takže příchod plamené legije byl prvni invaze na azerot pak orkove po 10 tisicich letech
Achjo řekl jsem kdyby jste četli pozorněji...1) v článku není napsaná první invaze 2)a ted mi řekni. Jaké bitvy orků ještě před rozdělením světa a jak by se tedy Alliance a Horda mohly spojit?? Dit to vůbec nedává smysl.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet